Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:
Continue shopping
Proceed to checkout

Masuk ke Sociolla dengan Akun SOCO

Lupa password

Belum memiliki akun? Daftar sekarang, yuk!

MEMBUAT AKUN SOCO


Kamu sudah memiliki akun?

ATUR ULANG PASSWORD

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

  • Shade: -

Rich, vibrant color that envelops your lips with just one lustrous coat. The creamy texture with nurturing ingredients improves the lips' condition with regular use.

  • Specially sculpted shape and angle designed to create a beautiful finish with just one stroke.
  • Color technology: Red Illuminating Pearl, adds strength and vividness that creates truly brilliant color definition, and the instant you apply it, vibrant color blooms on the lips.
  • Skincare Technology: The moisturizing effect lasts all day long with the help of Hyaluronic acid to hold moisture in, and Super Hydro-Wrap Vitalizing DE to lock it in. Lips look naturally smooth.

For over 140 years, Shiseido has defined the concept of beauty and spread its knowledge and power onto the world. Heralding an army of devoted followers, we feel that by inspiring empathy, beauty can become a positive force in the world, and guide the next generation boldly into the future.

We love to find beauty and share it. We believe that beauty goes deeper than what is visible to the eye-beauty is sensitive to nature, the climate, light and color, all five senses, and the many intricate details of life itself.

We find beauty all over the world; We find beauty through R&D. We find beauty in science and art. We find beauty in the relationships we have, in the products we make and in how we engage with the world.

At Shiseido, beauty is not an image, it is a feeling and when it is shared, we imagine a world that is, quite simply put, better. We appreciate beauty in diversity and throughout all of humankind. We realize there is still unpleasantness to be found, so we see beauty as an antidote, a place to retreat, a feeling worth sharing – we believe beauty is the unifying source. Shiseido. Sharing beauty since 1872.

PRODUCT REVIEW

User's Average Rating

4.3

116 of 123 reviewers recommend this product

75
16
32
Yes
No
Maybe
WRITE REVIEW

ALL REVIEWS (123)

Alvianti Jati Pratiwi

Alvianti Jati Pratiwi

46 Reviews | See all User's reviews

10 October 2018

5.0

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

Nah kalo bedak maybelline yg satu ini compact atau padat bentuknya. Dia bagus juga untuk kulit berminyak. Dan ada coveragenya. Untuk setting foundation atau cushion ini bagus!

Repurchase this product? Maybe

Sopia Kosdawanti

19 Reviews | See all User's reviews

7 October 2018

4.0

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

ini bedaknya ringan dan bikin wajah keliatan matte, bener-bener engga bikin berminyak ga bikin hinyai. dan ngga begitu keliatan bgt pake bedaknya alias engga dempul, jadi keliatan fresh

Repurchase this product? Yes

Rista Febrilia

Rista Febrilia

53 Reviews | See all User's reviews

4 October 2018

4.2

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

Beli bedak ini buat ibu dan ternyata terlalu gelap shadenya. Yang 220 ini cocoknya untuk kulit sawo matang. Fit me dewy ini bedaknya ada sedikit shimernya tapi kalo dipake ga begitu keliatan.

Repurchase this product? Maybe

Tyas Arini

Tyas Arini

48 Reviews | See all User's reviews

29 September 2018

3.2

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

Bedak Maybelline Fit Me ini sebenarnya bagus, tapi gak cocok di aku. Setiap pake ini, aku bruntusan atau keluar jerawat dan entah kenapa bedaknya terlalu powdery jadi kesannya malah gak natural. Keliatan banget kalo bedakan karena butiran bedaknya gak nempel atau nyatu di wajahku. Sayang banget, padahal shadenya banyak dan bedaknya sendiri halus.

Repurchase this product? Maybe

Amyra Larasati

90 Reviews | See all User's reviews

24 September 2018

4.4

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

bedaknya enak banget, teksturnya alus dan bikin makeup lebih tahan lama. untuk travel ini packagingnya juga cukup enak sih, tapi lebih enak dipake pake brush drpd spongenya

Repurchase this product? No

SEE MORE