Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:
Continue shopping
Proceed to checkout

Masuk ke Sociolla dengan Akun SOCO

Lupa password

Belum memiliki akun? Daftar sekarang, yuk!

MEMBUAT AKUN SOCO


Kamu sudah memiliki akun?

ATUR ULANG PASSWORD

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

SPECIAL PROMO

GET FREE MERCHANDISE

Fine sebum control powder absorbs excessive sebum from skin caring oilness and makes your skin appear fresh all day long.

HOW TO USE:

In the last stage of base make up, put moderate  amount of content on puff and apply on face from the wide area evenly.

Size: 13 grams.

Sarange is an original cosmetic and skin care brand from Korea which formulated specially to enhance the beauty of your skin.
Sarange brand expresses the beauty of love and affection within each personality.
Sarange sincerely cares toward your beauty. Sarange products are made by laboratory checked and approved natural grown ingredients. Sarange also manufactured by a team of highly specialist expert and proven to be a successful cosmetics that we are proud of.
Sarange will bring forth a new face in natural beauty. A beauty that only Sarange’s individual treasured.
Thank you for choosing us. Sarange!​

PRODUCT REVIEW

User's Average Rating

4.0

4 of 4 reviewers recommend this product

Yes
1
No
2
Maybe
1
WRITE REVIEW

ALL REVIEWS (4)

Hana Amatullah Karimah

Hana Amatullah Karimah

52 Reviews | See all User's reviews

25 June 2018

3.8

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

Sarange Natural Finisher Pact ini texturenya halus dan pigmentasi nya bagus terlihat natural di kulit. Namun sponge yang berada di bedaknya itu gampang rusak sehingga terkadang ikut menempel di bedaknya jika dipalikasikan menggunakan spongenya.

Repurchase this product? Maybe

Pratiwi Desi

Pratiwi Desi

183 Reviews | See all User's reviews

17 June 2018

4.2

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

Halussss banget bedaknya. Include cermin dan puff kecil didalamnya dan lembutr banget puff nya. Kayaknya cuma ada 1 shade aja dan cocok buat kulit yg terang. Coveragenya lumayan pokoknya kliatan kok kalau lagi pake bedak cuma harganya mahal sekali :( untung beli pas diskon. Repurchase? No . Ga mampu

Repurchase this product? No

Silfia afrina fitri

11 Reviews | See all User's reviews

12 May 2018

4.0

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

Packaging nya yang super mewaahhh . Mengkilap smpe bisa ngaca . Bedak nya bagus, walau kurang coverge, tapi bisa mengurangi minyak di wajah , ada pembatas antara spon/puff dan bedak jd lebih hieginis

Repurchase this product? Yes

Desi Pratiwi pratiwi

Desi Pratiwi pratiwi

183 Reviews | See all User's reviews

9 May 2018

4.0

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

bedak ini enak banget di pakai, halus. hanya ada satu warna saja . kayaknya kalau kulit gelap ga bisa pakai bedak ini karena shadenya terang. harganya mahal sih jadi beli pas diskon doang cuma coba coba tapi bagus hasilnya. lumayan nyerep minyak. tapi tetep harus touch up kalo minyaknya banyak kaya kulit saya :( repurchase? no,mahal

Repurchase this product? No