Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:
Continue shopping
Proceed to checkout

FREE SHIPPING NO MINIMUM ACROSS INDONESIA


Masuk ke Sociolla dengan Akun SOCO

Lupa password

Belum memiliki akun? Daftar sekarang, yuk!

MEMBUAT AKUN SOCO


Kamu sudah memiliki akun?

ATUR ULANG PASSWORD

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

It provides excellent grips for smooth, even, easy and accurate application.

HOW TO USE:

Draw your eye brow

Sarange is an original cosmetic and skin care brand from Korea which formulated specially to enhance the beauty of your skin.
Sarange brand expresses the beauty of love and affection within each personality.
Sarange sincerely cares toward your beauty. Sarange products are made by laboratory checked and approved natural grown ingredients. Sarange also manufactured by a team of highly specialist expert and proven to be a successful cosmetics that we are proud of.
Sarange will bring forth a new face in natural beauty. A beauty that only Sarange’s individual treasured.
Thank you for choosing us. Sarange!​

PRODUK LAIN DARI Sarange

Sarange

Maxy Beauty Blender

Rp 80,000

More Options

(29)

Sarange

Dreamy Matte Lipstick

Rp 99,900

More Options

(13)

Sarange

Yeonin Pearl Powder and Creamy Concealer

Rp 249,900

(10)

Sarange

Taraoseyo Volume Curl Mascara

Rp 99,900

(12)

Sarange

Natural Beige BB Cream: Triple Crown

Rp 349,900

More Options

(41)

Sarange

Joahae Natural Phyto Foam Cleanser

Rp 169,900

(3)

Sarange

Eye'M Fine: Liquid Pen Liner Black

Rp 99,900

More Options

(7)

Sarange

Jagiya Natural Phyto Whitening Cream

Rp 299,900

(1)

Sarange

Bogosipo Natural Finisher Pact

Rp 269,900

More Options

(6)

Sarange

Maxy Snow Natural Whitening Cream

Rp 165,000

More Options

(16)

PRODUCT REVIEW

User's Average Rating

4.5

31 of 31 reviewers recommend this product

Yes
24
No
0
Maybe
7
WRITE REVIEW

ALL REVIEW (31)

Emy Novitasari

24 Reviews | See all User's reviews

15 December 2018

5.0

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

Eyeliner ini mudah banget di aplikasikan. Sangat cocok untuk orang yang baru mulai makeup. Pigmented, warnanya juga mudah keluar, brushnya lembut ga sakit.

Repurchase this product? Yes

Thalita Jacinda

Thalita Jacinda

58 Reviews | See all User's reviews

10 December 2018

Purchased at Sociolla

4.2

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

Ini baru pensil alisku yg bener. Krn sebelum2nya masih trial n error. Menurutku sih ok, tp klo lg keringetan, trus alisnya kesenggol jd memudar ga sih? I think so. Tp so far, makeup product dari korea ini oke punya

Repurchase this product? Maybe

Nindya Indra sari

Nindya Indra sari

46 Reviews | See all User's reviews

3 December 2018

Purchased at Sociolla

4.0

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

Pensil alis tercinta aku, dengan pigmentasi yang sedang dan terkesan natural ketika di pakek, suka bangettt pakek bangett, warna coklat nya cukup mengarah ke dark ya, jadi kalo makeknya di tebelan agak terkesan bold gitu

Repurchase this product? Yes

Endah Puspitasari

Endah Puspitasari

59 Reviews | See all User's reviews

1 December 2018

Purchased at Sociolla

3.8

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

shade Dark Brown yang cocok buat aku.. jd jatoh nya kaya natural aja gituuu.. beli waktu itu lg pas ada diskon juga, secara Sociolla paling baik sering ngasih diskon berlimpah yess.. 😍 pengaplikasiannya mudah aja gak usah yg harus ampe diteken bgt, karna ini pigmented. buat ketahanannya lumayan c menurut aku, gak terlalu cpt luntur.

Repurchase this product? Maybe

Kwok Sarah

2 Reviews | See all User's reviews

29 November 2018

5.0

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

Ud pakai 2 tahun lebih, suka + bagus! Antara merk2 Japan / Korea ak paling suka sama Sarange , eyeliner juga bagus banget, ud habis banyak sekali, dl pakai Kate , benefit, the body shop , paling suka Sarange ..........

Repurchase this product? Yes

SEE MORE