Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:
Continue shopping
Proceed to checkout

Masuk ke Sociolla dengan Akun SOCO

Lupa password

Belum memiliki akun? Daftar sekarang, yuk!

MEMBUAT AKUN SOCO


Kamu sudah memiliki akun?

ATUR ULANG PASSWORD

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

Rp 99,900

  • Shade: -

It provides excellent grips for smooth, even, easy and accurate application.

HOW TO USE:

Draw your eye brow

Sarange is an original cosmetic and skin care brand from Korea which formulated specially to enhance the beauty of your skin.
Sarange brand expresses the beauty of love and affection within each personality.
Sarange sincerely cares toward your beauty. Sarange products are made by laboratory checked and approved natural grown ingredients. Sarange also manufactured by a team of highly specialist expert and proven to be a successful cosmetics that we are proud of.
Sarange will bring forth a new face in natural beauty. A beauty that only Sarange’s individual treasured.
Thank you for choosing us. Sarange!​

PRODUCT REVIEW

User's Average Rating

4.5

23 of 23 reviewers recommend this product

20
0
3
Yes
No
Maybe
WRITE REVIEW

ALL REVIEWS (23)

Lailatussa Diah

Lailatussa Diah

213 Reviews | See all User's reviews

3 October 2018

3.0

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

Riasan wajah biasa akan terlihat seperti professional jika Anda menggunakan Sariayu Pensil Alis Automatic. Produk bermutu tinggi ini memang best-seller dan banyak digunakan oleh para wanita Indonesia. Jika Anda juga ingin memiliki produk ini, Anda bisa membelinya dengan harga 60 ribuan.

Repurchase this product? Yes

Tri Yanti

Tri Yanti

3 Reviews | See all User's reviews

1 October 2018

4.0

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

Ini pensil alis terfavorit saya sejauh ini. Mudah menggunakannya dan dilengkapi dengan brush. Tahan air juga. Hanya sayangnya kalau terkena gesekan kerudung bisa agak memudar. But it's still good.

Repurchase this product? Yes

Deby Ayu Anggraeni

Deby Ayu Anggraeni

7 Reviews | See all User's reviews

28 September 2018

5.0

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

Mau bikin alis yang ga kaya ulet bulu? Pake ini cucoook! Karena pake ini gambar alis jd lebih gampaaang, kaya pake pensil tulis gtu loh😭❤️ paraaah suka banget

Repurchase this product? Yes

Anizah Rahmah

Anizah Rahmah

24 Reviews | See all User's reviews

18 August 2018

4.8

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

Bagus banget eyebrows nya hasilnya eyebrow ku terlihat lebih natural Dan lebih mudah digunakan buat pemula.aku selalu beli ini dari awal pakai eyebrow ini today bisa pindah ke lain hati

Repurchase this product? Yes

Tya saraswati

Tya saraswati

105 Reviews | See all User's reviews

14 August 2018

4.4

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

Produk ini memiliki pigmentasi yang sangat baik jadi agak takut kalau sudah salah dalam membuat alis atau kecoret tapi bisa dibersihin kok. Di dalamnya sudah ada brush jadi seperti two in one.

Repurchase this product? Yes

SEE MORE