Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:
Continue shopping
Proceed to checkout

Masuk ke Sociolla dengan Akun SOCO

Lupa password

Belum memiliki akun? Daftar sekarang, yuk!

MEMBUAT AKUN SOCO


Kamu sudah memiliki akun?

ATUR ULANG PASSWORD

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

Rp 100,000

A High performance waterbased liquid eyeliner that draws intense and blacker than black lines with asolute precision. The flexible thin tip is easy to use and provides ultimate conntrol and smooth strokes. Line Up to create sleek lines to bold, dramatic lines with ease.

How to use:

Step one: Grab line up as lighly as you hold pencil

Step two: Lift a eyelid with finger, fill mucous membrane throughly

Step three: Close the cap after use

Beauty Story was inspired by young girls’ creativity and spontaneity. Beauty Story love to learn more and be positive thinking and confident with what they do. They believe in freedom of self-expression by understanding every woman is different, has her own taste and continuously express themselves by their makeup and style. Beauty Story encourages young women to express their inner beauty as well as their natural beauty.  

Our products are custom-formulated with the same ingredient used in luxury make-up, also prioritized in safety with all PARABEN FREE products, dermatology tested, and are not tested on animals. Best of all, Beauty Story products retails at affordable price. We wish our customers to enjoy and play make-up with Beauty Story, express themselves confidently and look beautiful anytime, anywhere. 

LET YOUR STORY BEGIN NOW 

PRODUCT REVIEW

User's Average Rating

4.2

9 of 9 reviewers recommend this product

5
3
1
Yes
No
Maybe
WRITE REVIEW

ALL REVIEWS (9)

Eviana tju

1 Reviews | See all User's reviews

30 September 2018

4.2

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

Liquid eyeliner yang lumayan mudah untuk digunakan karena brush nya yang firm. Jadi tebal / tipis nya bisa mudah diatur. Untuk eyeliner nya sendiri cukup lama dipakai nya.

Repurchase this product? Yes

Glory stefany

5 Reviews | See all User's reviews

13 August 2018

3.6

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

Pertama kali tertarik beli eyeliner ini karena box nya yang lucu & memang lg mau coba liquid eyeliner yg berbentuk pen. Ujung eyeliner ini runcing sehingga ini mudah untuk diaplikasikan. Warnanya juga cukup pekat. Karena kelopak mata ku cukup berminyak, eyelinernya sering bleber ke bawah mata.

Repurchase this product? Maybe

Winda Cynthia Dewi

Winda Cynthia Dewi

3 Reviews | See all User's reviews

13 July 2018

4.2

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

Mudah digunakan yaaa..pada saat itu ini eyeliner favorit bangeet..pertama nyoba eyeliner ya ini..cuma dia agak kurang hitam yaa warnanya..cuma overall worth it lah yaa dengan harga segini bagi anak muda..

Repurchase this product? No

Nadia Taradhita

66 Reviews | See all User's reviews

14 June 2018

4.0

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

eyeliner ini bener-bener item banget hasilnya, lumayan smudgeproof pas dipake, kalo mau dihapus juga gampang. cuma kadang suka bleber pas dibuka jadi kalo pake harus hati-hati.

Repurchase this product? No

Tiofanny Falencia

11 Reviews | See all User's reviews

12 May 2018

3.0

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

Positif nya cuma gampang di bersihin, Mungkin karna aku yang gak terlalu suka pakai eyeliner jadi ini cuma barang pelengkap isi pouch aja. ????.

Repurchase this product? No

SEE MORE