Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:
Continue shopping
Proceed to checkout

Masuk ke Sociolla dengan Akun SOCO

Lupa password

Belum memiliki akun? Daftar sekarang, yuk!

MEMBUAT AKUN SOCO


Kamu sudah memiliki akun?

ATUR ULANG PASSWORD

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

SPECIAL PROMO

FREE BIODERMA SAMPLES

Our unique MIDNIGHT DREAM BLACK MASCARA has bright pearl shining effect that intensely coats lashes in one easy stroke for a full, expressive look. The delicate yet gorgeous shining pearl adds luster and gives the 3d look by volumnizing your lashes.

The thick, ultrablack glow pearl mix formula has soft and moisture texture and clear spreadability. Its is clump-free, smudge-proof, flake-proof, water-proof and long lasting. The full-contact brush, with its S-shaped curve, grasps and loads lashes for a fanned-out, full-body fringe

What it is formulated WITHOUT:
- Parabens
- Sulfates 
- Phthalates

Beauty Story was inspired by young girls’ creativity and spontaneity. Beauty Story love to learn more and be positive thinking and confident with what they do. They believe in freedom of self-expression by understanding every woman is different, has her own taste and continuously express themselves by their makeup and style. Beauty Story encourages young women to express their inner beauty as well as their natural beauty.  

Our products are custom-formulated with the same ingredient used in luxury make-up, also prioritized in safety with all PARABEN FREE products, dermatology tested, and are not tested on animals. Best of all, Beauty Story products retails at affordable price. We wish our customers to enjoy and play make-up with Beauty Story, express themselves confidently and look beautiful anytime, anywhere. 

LET YOUR STORY BEGIN NOW 

PRODUK LAIN DARI Beauty Story

Beauty Story

Lipstick Matte Generation

Rp 88,000

(7)

Beauty Story

Chiffon Matte Lip Rouge

Rp 108,000

(64)

Beauty Story

Essential Tool - Silicone Brush Cleaner

Rp 60,000

(19)

Beauty Story

Romantic Pencil Creamy

Rp 30,000

(13)

Beauty Story

Primer Smooth & Luminous

Rp 100,000

(65)

Beauty Story

Natural BB Two Way Pack Luminous

Rp 120,000

(2)

Beauty Story

Essential Tool - Eyebrow Scissor

Rp 63,000

Beauty Story

Mineral DD Loose Powder Natural New Pack

Rp 88,000

(6)

Beauty Story

Undercover CCC Concealer

Rp 100,000

(23)

Beauty Story

Trully Mattely Liquid Eyeliner

Rp 100,000

(4)

PRODUCT REVIEW

User's Average Rating

4.4

20 of 22 reviewers recommend this product

Long Wear 4.3/5

Packaging 4.5/5

Pigmentation 4.6/5

Texture 4.3/5

Value for Money 4.3/5

Yes
11
No
5
Maybe
6
WRITE REVIEW

Devi Anggi Sitorus

Jenis Kulit :  Kulit Berminyak

10 January 2019

Purchased at Sociolla

3.6

  • Long Wear3/5

  • Packaging4/5

  • Pigmentation4/5

  • Texture3/5

  • Value for Money4/5

Non Specify :  Default

Pertama nyobain sih karena kemaren dapet flash sale diskon 50% yuhuuu. Dan kenapa beli, akutuh suka banget liatin aplikatornya yg super duper lucuuuuk bentuknya S. Pas kupake turn out aku sukaaaa, bulmat jadi lentik tapi ngga lebay. Trus ada efek glitter nya gituuu sungguh lucuuuu, tapi tapi glitternya ngga lebay sumpah seseneng itu.

Repurchase this product? Yes

Winahyu Estri

Winahyu Estri

Peach Clique

See all user's reviews

Jenis Kulit :  Kulit Berminyak

13 December 2018

4.0

  • Long Wear4/5

  • Packaging4/5

  • Pigmentation4/5

  • Texture4/5

  • Value for Money4/5

Non Specify :  Default

Penasaran dengan mascara ini karena yang pertama cruelty free dan aplikatornya lucu bentuk 'S' gtu hehe. Turns out cukup suka sama produk ini, bulu mataku itu udah lentik tapi tipis trus ga terlalu panjang gtu pakai ini 1 coat efeknya bulmat jadi keliatan agak panjang aja, pakai 2-3 coat baru deh jadi tebel trus lebih terlihat banyak bulunya juga. Dan ini juga waterproof dan gak clumpy. Nice!

Repurchase this product? Maybe

Elvira Siahaan

Elvira Siahaan

Jenis Kulit :  Kulit Berminyak , Kulit Sensitif

10 December 2018

Purchased at Sociolla

4.8

  • Long Wear5/5

  • Packaging4/5

  • Pigmentation5/5

  • Texture5/5

  • Value for Money5/5

Non Specify :  Default

My first free paraben mascara. Dan ku happy beli ini pas discount 50%. Woohoo!! Thank you Sociolla <3. So far aku puas sama mascara ini. Bikin bulu mata lentik natural dan warna hitamnya melekat bikin bulu mata terlihat lebih panjang. Cukup tahan lama walau ga pake penjepit bulu mata. Tips: jangan pake banyak sekaligus biar ga menggumpal. Pake dikit dan pas pas apply this mascara smoothly on your lashes untuk hasil yang lebih natural.

Repurchase this product? No

Amel Daniela

Amel Daniela

Jenis Kulit :  Kulit Kombinasi

9 December 2018

Purchased at Sociolla

4.8

  • Long Wear5/5

  • Packaging4/5

  • Pigmentation5/5

  • Texture5/5

  • Value for Money5/5

Non Specify :  Default

Bagus sih worth it banget dengan harganya yang terjangkau, lumayan buat bulu mata makin panjang. Dan setelah pemakaiannya juga ga buat bulu jadi nempel nempell

Repurchase this product? Yes

tuti murwani

Jenis Kulit :  Kulit Sensitif , Kulit Berminyak

8 December 2018

3.8

  • Long Wear3/5

  • Packaging5/5

  • Pigmentation4/5

  • Texture3/5

  • Value for Money4/5

Non Specify :  Default

mascara midnight dream black dari beauty story ini bagus bangettt dia bikin bulu mata ku lentik dan badaiii tralala trililii juga terus dia harganya juga terjangkau,dan gampang dicari dimana mana

Repurchase this product? Yes

SEE MORE REVIEW