Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:
Continue shopping
Proceed to checkout

Masuk ke Sociolla dengan Akun SOCO

Lupa password

Belum memiliki akun? Daftar sekarang, yuk!

MEMBUAT AKUN SOCO


Kamu sudah memiliki akun?

ATUR ULANG PASSWORD

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

SPECIAL PROMO

GET FREE MERCHANDISE

Our unique MIDNIGHT DREAM BLACK MASCARA has bright pearl shining effect that intensely coats lashes in one easy stroke for a full, expressive look. The delicate yet gorgeous shining pearl adds luster and gives the 3d look by volumnizing your lashes.

The thick, ultrablack glow pearl mix formula has soft and moisture texture and clear spreadability. Its is clump-free, smudge-proof, flake-proof, water-proof and long lasting. The full-contact brush, with its S-shaped curve, grasps and loads lashes for a fanned-out, full-body fringe

What it is formulated WITHOUT:
- Parabens
- Sulfates 
- Phthalates

Beauty Story was inspired by young girls’ creativity and spontaneity. Beauty Story love to learn more and be positive thinking and confident with what they do. They believe in freedom of self-expression by understanding every woman is different, has her own taste and continuously express themselves by their makeup and style. Beauty Story encourages young women to express their inner beauty as well as their natural beauty.  

Our products are custom-formulated with the same ingredient used in luxury make-up, also prioritized in safety with all PARABEN FREE products, dermatology tested, and are not tested on animals. Best of all, Beauty Story products retails at affordable price. We wish our customers to enjoy and play make-up with Beauty Story, express themselves confidently and look beautiful anytime, anywhere. 

LET YOUR STORY BEGIN NOW 

PRODUCT REVIEW

User's Average Rating

4.6

13 of 14 reviewers recommend this product

Yes
7
No
3
Maybe
4
WRITE REVIEW

ALL REVIEWS (14)

tantya octavianty

tantya octavianty

3 Reviews | See all User's reviews

8 November 2018

4.8

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

yang buat aku pengen coba maskara ini salah satu nya karena paraben free. jadi aman dan nyaman banget dipake untuk daily. juga karena ada bright pearl shining effect nya, beda dan unik banget dari maskaran lain kan :) soo worth it to try!

Repurchase this product? Maybe

Ade Nurmyla

Ade Nurmyla

30 Reviews | See all User's reviews

27 August 2018

5.0

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

Salah satu dari list maskara terfavorite banget. Suka banget dan teksturnya yang enak dipakenya, aplikatornya, hasilnya yang super waterproof dan nambah volume

Repurchase this product? Yes

Hilwa Maulidah

Hilwa Maulidah

34 Reviews | See all User's reviews

23 August 2018

5.0

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

Ada yang udah pernah pake? Gimana? Keren? Pastikan? Yakan yakaann?? Yang belum pernah pake harus coba sekali deh! Pasti ketagihan;)) Karna hasilnya super bagus!!

Repurchase this product? Maybe

Fakhriyah Annisa

Fakhriyah Annisa Afroo

247 Reviews | See all User's reviews

18 August 2018

4.6

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

Saat aku make ini dia keliatan dan tebal bangettt gitu cuma dia baguss. Dia tahan lama dan gak menggumpal.. Dia mudah di cari jugaa. Bagus untuk di pake sehari2

Repurchase this product? Yes

Dea MS

Dea Mutiara Sundus

118 Reviews | See all User's reviews

25 July 2018

5.0

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

Suka sama maskara yang satu ini. Tahan lama dipake dan bikin lentik juga, si bulu matanya serasa bertambah, untuk saya yang punya bulu mata sedikit. Pokoknya suka.

Repurchase this product? Yes

SEE MORE