Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:
Continue shopping
Proceed to checkout

Masuk ke Sociolla dengan Akun SOCO

Lupa password

Belum memiliki akun? Daftar sekarang, yuk!

MEMBUAT AKUN SOCO


Kamu sudah memiliki akun?

ATUR ULANG PASSWORD

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

Known for a clean lemon, yet orange-blossom-like scent it has a grassy quality and hint of spiciness, similar to ginger.  Lemongrass is cultivated for its leaves and oil, and is whole plant used and is a staple in culinary, beverage and oils. It grows all over Asia – it is a favorite!

Crisp and calming Lemongrass helps relieve stress, anxiety, irritability, and insomnia. Even can help prevent drowsiness!  This all around oil can help relax and tone muscles, as well as relieve muscle pain, rheumatism, menstrual cramps, stomachache, toothache, migraines and headaches.  To repel insects safely and naturally with lemon grass just spray, diffuse or dilute to put on your skin.

Utama Spice is a traditional skincare company based in Ubud, Bali. We focus on applying ancient Balinese herbal knowledge to create products that not only enhance your skin’s natural beauty but also provokes your mind to consider the raw power and beauty of nature. We do this by using only 100% pure natural ingredients. We got our start in 1989 when Dayu Suci and Melanie Templer saw a need to retain Bali’s amazing herbal knowledge and traditions. This knowledge was being quickly lost with the advent of modern products containing dangerous chemicals. As the demand for traditional remedies declined, the herbs and spices used in these remedies were too quickly being lost further perpetuating the cycle.

Dayu, with her extensive knowledge of traditional Balinese remedies, and Melanie, with her never ending quest to discover the wonders of the natural world, quickly rediscovered the amazing benefits of essential oils and other natural ingredients. They started making their remedies by hand for their loved ones. We have continued their passion today in the hope of sharing their discoveries with you and your loved ones.

PRODUK LAIN DARI Utama Spice

Utama Spice

Lip Balm Peppermint

Rp 21,000

(122)

Utama Spice

Castor Oil

Rp 43,000

(14)

Utama Spice

Tamanu Oil

Rp 187,000

(12)

Utama Spice

Shower Gel Lavender

Rp 99,000

(2)

Utama Spice

Shower Gel Lemongrass

Rp 99,000

(3)

Utama Spice

Jojoba Oil 30ml

Rp 150,000

(2)

Utama Spice

Island Spice Coconut Lotion

Rp 143,000

(3)

Utama Spice

Fresh Soul Body Balm

Rp 76,000

(3)

Utama Spice

SANTI Aromatherapy Essential Roller

Rp 127,000

Utama Spice

Salt Scrub Ocean Breeze

Rp 88,000

(4)

PRODUCT REVIEW

User's Average Rating

4.6

7 of 7 reviewers recommend this product

Effectiveness 4.6/5

Packaging 4.6/5

Texture 4.6/5

Value for Money 4.6/5

Yes
6
No
0
Maybe
1
WRITE A REVIEW
Usastiawaty Cik Ayu Saadiah Isnainy

Usastiawaty Cik Ayu Saadiah Isnainy

Peach Clique

See all user's reviews

Jenis Kulit :  Kulit Kering , Kulit Sensitif

20 December 2018

Purchased at Sociolla

5.0

  • Effectiveness5/5

  • Packaging5/5

  • Texture5/5

  • Value for Money5/5

Botolnya bagus, kokoh dan berwarna gelap untuk menghindari oksidasi produk. Beli ini niatnya emang untuk anti nyamuk, musim ujan banyak nyamuk kan. Tapi untuk difuse kalo pake 4 tetes maaih kurang kerasa baunya, aju pake kira2 20tetes ukuran air 200ml baru krrasa

Repurchase this product? Yes

tedy a

Jenis Kulit :  Kulit Kering

9 December 2018

5.0

  • Effectiveness5/5

  • Packaging5/5

  • Texture5/5

  • Value for Money5/5

what i love dari essential oils dari utama spice ini dia punya botol yang meskipun kecil tapi nyaman banget untuk dibuka maupun tutup karna ga gampang tumpah atau luber kesekitar botolnya wangi si lemongrass ini warm sekali beneran enak dipakai saat cuaca dingin

Repurchase this product? Yes

Radhiyah Umniyati

Radhiyah Umniyati

Scarlet Clique

See all user's reviews

Jenis Kulit :  Kulit Kombinasi , Kulit Sensitif

6 November 2018

5.0

  • Effectiveness5/5

  • Packaging5/5

  • Texture5/5

  • Value for Money5/5

Produknya pekat banget, jadi pake sedikiiit aja udah cukup. Wanginya bener-bener lemongrass dan kalo diliat dari komposisinya emang 100% lemongrass sih. Kemasannya mungil tapi aman karena tutup botol ulirnya kencang dan nggak mudah bocor.

Repurchase this product? Yes

Andriyani Saraswati

Andriyani Saraswati

Peach Clique

See all user's reviews

Jenis Kulit :  Kulit Kombinasi , Kulit Berminyak

28 August 2018

Purchased at Sociolla

4.8

  • Effectiveness4/5

  • Packaging5/5

  • Texture5/5

  • Value for Money5/5

My first ever essential oils!!! Kepengennya yang lavender, but it sold out at sociolla. Trus nemu ini dan liat claimnya ternyata bisa buat masalah tidur juga. And surprisingly, pertama kali aku pake eo ini ngaruh bgt! Biasanya aku bisa tidur abis subuh, ini abis isya udah tidur bok! But at the next day, cuman dapet ngantuk aja:( Btw aku gapake oil diffuser, cuman di olesin di kasur. Baunya juara! Hangat seger gitu

Repurchase this product? Yes

Kiki Dianti

Kiki Dianti

Scarlet Clique

See all user's reviews

Jenis Kulit :  Kulit Kombinasi

29 July 2018

3.8

  • Effectiveness4/5

  • Packaging4/5

  • Texture4/5

  • Value for Money3/5

Ingin coba pake essential oil skincare yang lebih alami dan mengurangi produk berbahan kimia. So far ini bikin kulit muka lebih sehat dan glowing, lavv

Repurchase this product? Maybe

SEE MORE REVIEW