Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:
Continue shopping
Proceed to checkout

FREE SHIPPING NO MINIMUM ACROSS INDONESIA


Masuk ke Sociolla dengan Akun SOCO

Lupa password

Belum memiliki akun? Daftar sekarang, yuk!

MEMBUAT AKUN SOCO


Kamu sudah memiliki akun?

ATUR ULANG PASSWORD

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

SPECIAL PROMO

EXTRA DISC. 12% OFF

ENTER SOCHAR12

Known for a clean lemon, yet orange-blossom-like scent it has a grassy quality and hint of spiciness, similar to ginger.  Lemongrass is cultivated for its leaves and oil, and is whole plant used and is a staple in culinary, beverage and oils. It grows all over Asia – it is a favorite!

Crisp and calming Lemongrass helps relieve stress, anxiety, irritability, and insomnia. Even can help prevent drowsiness!  This all around oil can help relax and tone muscles, as well as relieve muscle pain, rheumatism, menstrual cramps, stomachache, toothache, migraines and headaches.  To repel insects safely and naturally with lemon grass just spray, diffuse or dilute to put on your skin.

Utama Spice is a traditional skincare company based in Ubud, Bali. We focus on applying ancient Balinese herbal knowledge to create products that not only enhance your skin’s natural beauty but also provokes your mind to consider the raw power and beauty of nature. We do this by using only 100% pure natural ingredients. We got our start in 1989 when Dayu Suci and Melanie Templer saw a need to retain Bali’s amazing herbal knowledge and traditions. This knowledge was being quickly lost with the advent of modern products containing dangerous chemicals. As the demand for traditional remedies declined, the herbs and spices used in these remedies were too quickly being lost further perpetuating the cycle.

Dayu, with her extensive knowledge of traditional Balinese remedies, and Melanie, with her never ending quest to discover the wonders of the natural world, quickly rediscovered the amazing benefits of essential oils and other natural ingredients. They started making their remedies by hand for their loved ones. We have continued their passion today in the hope of sharing their discoveries with you and your loved ones.

PRODUK LAIN DARI Utama Spice

Utama Spice

Lip Balm Wellkiss

Rp 16,500

(65)

Utama Spice

Castor Oil

Rp 38,500

More Options

(8)

Utama Spice

Essential Oils Lavender 10ml

Rp 67,500

Utama Spice

Begone Bug

Rp 44,000

(10)

Utama Spice

Tamanu Oil

Rp 187,000

More Options

(5)

Utama Spice

Hair Oil Senja 100 ml

Rp 77,000

Utama Spice

SANTI Aromatherapy Essential Roller

Rp 108,900

More Options

Utama Spice

Shower Gel Lavender

Rp 85,000

More Options

(1)

Utama Spice

Hair Oil Lavender 100 ml

Rp 77,000

(6)

Utama Spice

Mint Crush Coconut Lotion

Rp 143,000

More Options

PRODUCT REVIEW

User's Average Rating

4.5

6 of 6 reviewers recommend this product

Yes
5
No
0
Maybe
1
WRITE REVIEW

ALL REVIEW (6)

5.0

    Effectiveness

    Packaging

    Texture

    Value for Money

what i love dari essential oils dari utama spice ini dia punya botol yang meskipun kecil tapi nyaman banget untuk dibuka maupun tutup karna ga gampang tumpah atau luber kesekitar botolnya wangi si lemongrass ini warm sekali beneran enak dipakai saat cuaca dingin

Repurchase this product? Yes

Radhiyah Umniyati

Radhiyah Umniyati

333 Reviews | See all User's reviews

6 November 2018

5.0

    Effectiveness

    Packaging

    Texture

    Value for Money

Produknya pekat banget, jadi pake sedikiiit aja udah cukup. Wanginya bener-bener lemongrass dan kalo diliat dari komposisinya emang 100% lemongrass sih. Kemasannya mungil tapi aman karena tutup botol ulirnya kencang dan nggak mudah bocor.

Repurchase this product? Yes

Andriyani Saraswati

Andriyani Saraswati

62 Reviews | See all User's reviews

28 August 2018

Purchased at Sociolla

4.8

    Effectiveness

    Packaging

    Texture

    Value for Money

My first ever essential oils!!! Kepengennya yang lavender, but it sold out at sociolla. Trus nemu ini dan liat claimnya ternyata bisa buat masalah tidur juga. And surprisingly, pertama kali aku pake eo ini ngaruh bgt! Biasanya aku bisa tidur abis subuh, ini abis isya udah tidur bok! But at the next day, cuman dapet ngantuk aja:( Btw aku gapake oil diffuser, cuman di olesin di kasur. Baunya juara! Hangat seger gitu

Repurchase this product? Yes

3.8

    Effectiveness

    Packaging

    Texture

    Value for Money

Ingin coba pake essential oil skincare yang lebih alami dan mengurangi produk berbahan kimia. So far ini bikin kulit muka lebih sehat dan glowing, lavv

Repurchase this product? Maybe

Endang Indah

Endang Indah

21 Reviews | See all User's reviews

7 June 2018

4.5

    Effectiveness

    Packaging

    Texture

    Value for Money

Essential oil ini favorite aku, kenapa favorite karna benda sekecil ini manfaat dan khasiatnya banyan sekali. Disaat flu melanda essential oil lemongrass jadi penoling untuk aku & keluarga. Biasanya aku mencampurkan essential oil ini beberapa tetes ke dalam mangkuk yang berisi air panas & aku letakan di dalam kamar tidur ( ac perlu di matikan ) nah biasanya aroma dari essential oil ini akan semerbak, setelahnya kita bawa tidur so, pas bangun paginya flu bisa go..go.. Away. Ini sudah aku buktikan ke anak ku & suami. Pokoknya sebelum sakit parah apalagi minum obat, baiknya sudah aku cegah dengan essential oil ini.

Repurchase this product? Yes

SEE MORE