Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:
Continue shopping
Proceed to checkout

Masuk ke Sociolla dengan Akun SOCO

Lupa password

Belum memiliki akun? Daftar sekarang, yuk!

MEMBUAT AKUN SOCO


Kamu sudah memiliki akun?

ATUR ULANG PASSWORD

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

SPECIAL PROMO

GET FREE MERCHANDISE

Beri ekstra padat pada kedua bulu mata anda dengan Fawn yang terbuat dari brunette strands yang lembut membuat bulu mata anda terlihat lebih menawan. Terbuat dari 100% Premium Natural Hair.

 

HOW TO USE

Ambil bulu mata dari dalam kemasan dengan menggunakan aplikator seperti pinset. Lalu aplikasikan lem bulu mata secukupnya secara merata. Tempelkan pada garis bulu mata dengan menggunakan aplikator dan tunggu sampai kering.

 

Lavie lash is a brand that are known for its numerous collection of high quality reusable eyelashes with an affordable price. La Vie comes from French words which means ‘The Life’, along with the brand's vision to bring the eyes become more alive. The lashes are lightweight and meticulously handmade with the highest standard of craftsmanship by using 100% premium sterilized human hair. It is produced by the same factory as leading eyelash brands. Lavie Lash is a good investment for your beauty cabinet, as it can be used up to 5 times with good care.

PRODUCT REVIEW

User's Average Rating

5.0

6 of 6 reviewers recommend this product

Yes
6
No
0
Maybe
0
WRITE REVIEW

ALL REVIEWS (6)

Maria Margaretha

Maria Margaretha

62 Reviews | See all User's reviews

19 August 2018

5.0

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

Bulu mata favorite buat dateng ke acara besar karena sebenernta masih ragu buat mencoba eyelash estention gatau kenapa masih takut jd lebih milih pake bulmat paslu

Repurchase this product? Yes

Jovita Adeline

Jovita Adeline

77 Reviews | See all User's reviews

20 June 2018

5.0

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

Setelah sekian lama ini merk ada di pasaran, aku baru coba beberapa bulan lalu (KUDET) hahaa.. kesan pertama ya ampun lembut amat bulu matanya, tebel pula pake sekali langsung hacep, yg terpenting ga nusuk di mata jadi nyaman, berasa gak berat dan lupa kalo lagi pake hehehe, banyak model yg natural jg kok, dan bs bbrp kali dipakee..

Repurchase this product? Yes

Yolan Anjani

Yolan Anjani

130 Reviews | See all User's reviews

15 June 2018

5.0

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

Walauoun ngga ada lem bulu matanya tapi bulu mata palsu ini bagus gaess. .. bikin look jadi natural jugaa nih bulu mata nyam aku suka banget bikin make up aku jd sempurnaaa

Repurchase this product? Yes

Clarissa Suwijono

43 Reviews | See all User's reviews

6 June 2018

5.0

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

I always love lavie lash product and repurchase it. It is so lovely and makes my eyes looks pretty. I often use it for daily wear too. it is very light weight. i literally don't feel anything wearing it.

Repurchase this product? Yes

Cherry Sandrina

10 Reviews | See all User's reviews

28 May 2018

5.0

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

Eyelashes kesukaan aku ini. Wajib beli buat kalian yang takut buat sulam bulu mata. Pake ini aja. Produk bagus. Ga nyesel deh. Mata kamu jadi lebih cantik kalo pake. Reccomended buat kamu

Repurchase this product? Yes

SEE MORE