Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:
Continue shopping
Proceed to checkout

FREE SHIPPING NO MINIMUM ACROSS INDONESIA


Masuk ke Sociolla dengan Akun SOCO

Lupa password

Belum memiliki akun? Daftar sekarang, yuk!

MEMBUAT AKUN SOCO


Kamu sudah memiliki akun?

ATUR ULANG PASSWORD

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

SPECIAL PROMO

EXTRA DISC. 12% OFF

ENTER SOCHAR12

Armando Caruso was founded in 1950s by Dr. Armando Caruso himself. More than 60 years Armado has been producing his first products were silk foulards and scarves with floral, geometric and paisley designs. During those years, nobody used to put logos on scarves but in the early sixties, Armando Caruso has been among the first companies to put logos on his products to mark production and make it recognisable for final customers.

Today, Armando Caruso has also expanded his business into cosmetic bags, beauty cases, makeup brushes and many other beauty care accessories to fulfil women's daily necessities with very high quality and affordable pricings.

PRODUK LAIN DARI Armando Caruso

Armando Caruso

05 Classic Eyeshadow Brush

Rp 39,500

(19)

Armando Caruso

Brush Soap

Rp 69,500

More Options

(8)

Armando Caruso

08 Small Blending Brush

Rp 39,500

(14)

Armando Caruso

Crease Brush

Rp 39,500

(17)

Armando Caruso

312 Duo Brow / Lash Brush

Rp 47,500

(19)

Armando Caruso

315 Lip Brush

Rp 59,500

Armando Caruso

09 Liner Brush

Rp 39,500

(1)

Armando Caruso

Odelia Cosmetic Pouch - Navy

Rp 269,000

(1)

Armando Caruso

314 M Concealer Brush

Rp 42,500

Armando Caruso

04 Medium Angled Shading Brush

Rp 39,500

(16)

PRODUCT REVIEW

User's Average Rating

4.7

4 of 5 reviewers recommend this product

Yes
3
No
0
Maybe
2
WRITE REVIEW

ALL REVIEW (5)

Eileen yovita

Eileen yovita

72 Reviews | See all User's reviews

12 December 2018

5.0

    Long Wear

    Packaging

    Value for Money

i have this pas lagi sale. jadi harga nya lumayan oke sih, worth to buy. bikin kuat make up ga berantakan , di pakai saat traveling atau untuk di taruh di rumah juga ok banget. tempat nya cantik dan warna nya juga cantik. jaitan nya juga rapi dan long wear banget sih. udh pake beberapa taun masih tetep bagus aja , padahal udh di bawa jalan2 kemana.

Repurchase this product? Yes

Uswah Zaidham

Uswah Zaidham

121 Reviews | See all User's reviews

8 December 2018

5.0

    Long Wear

    Packaging

    Value for Money

Beli ini untuk menyimpan brush brush aku yg berantakan tanpa , simple banget di bawah dan di simpan di beauty case tanpa takut terhambur berantakan lagi

Repurchase this product? Yes

Rahmawati Cici

Rahmawati Cici

1 Reviews | See all User's reviews

4 December 2018

5.0

    Long Wear

    Packaging

    Value for Money

Produk ini merupakan salah satu produk yang ada SO.CO, dimana makeUp ini memberikan banyak manfaat terutama untuk kecantikan. Tunggu apalagi guys, buruan dibeli😍

Repurchase this product? Maybe

Francisca Onny

13 Reviews | See all User's reviews

3 December 2018

Purchased at Sociolla

4.7

    Long Wear

    Packaging

    Value for Money

Warna pinknya cantik, i love it. Bentuknya pun bagus. Bahannya kokoh Tapi agak bulky yaahh.. Harga relatif mahal, but it worth the price deh Lebih bagus beli yang satu set dengan brushnya..

Repurchase this product? Maybe

Sherly Octavia

4 Reviews | See all User's reviews

5 February 2018

4.0

    Long Wear

    Packaging

    Value for Money

Suka deh dgn tempat make up ini. Selain bentuknya bagus, warnanya juga oke. Walaupun harganya agak mahal tp sesuai dgn kualitasnya.

Repurchase this product? Yes