Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:
Continue shopping
Proceed to checkout

FREE SHIPPING NO MINIMUM ACROSS INDONESIA


Masuk ke Sociolla dengan Akun SOCO

Lupa password

Belum memiliki akun? Daftar sekarang, yuk!

MEMBUAT AKUN SOCO


Kamu sudah memiliki akun?

ATUR ULANG PASSWORD

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

SPECIAL PROMO

EXTRA DISC. 12% OFF

ENTER SOCHAR12

With a natural color and glossy effects, this liquid lip shine is suitable to give fresh and fuller effect to your lip. Available in 4 colors (Buttery Nude, Wineberry, Carnation Pink, Cerise Red).

Emina, everyday is a chance to play, try new things, shared laughter and happiness. Emina understand that pretty are simple and fun. You could be more beautiful not only in your happiness but by choosing the right makeup for your skin.

Emina also understand the unique needs of your skin. That is why Emina presents a complete range of care products and cosmetics are safe to use and easy to apply for you. “Because you were born to beloved”

 

PRODUK LAIN DARI Emina

Emina

Creamatte Lipstick

Rp 47,500

More Options

(4829)

Emina

Cheeklit Pressed Blush

Rp 36,000

More Options

(2843)

Emina

Magic Potion

Rp 46,000

More Options

(1442)

Emina

Sun Protection SPF 30

Rp 29,000

(3914)

Emina

Sugar Rush Lip Scrub

Rp 38,000

(1627)

Emina

3 Steps Skin Secret Hazel Dazzle

Rp 69,500

(6)

Emina

Body Scrub Pineapple

Rp 43,000

More Options

(58)

Emina

Beauty Bliss BB Cream

Rp 34,000

More Options

(2904)

Emina

Bare With Me Mineral Loose Powder

Rp 52,000

More Options

(329)

Emina

Body Mist Pixy Dust

Rp 51,500

More Options

(180)

PRODUCT REVIEW

User's Average Rating

4.0

111 of 127 reviewers recommend this product

Yes
51
No
24
Maybe
52
WRITE REVIEW

ALL REVIEW (127)

naily munfarichah

naily munfarichah

17 Reviews | See all User's reviews

15 December 2018

3.8

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

Karena bibirku pecah pecah dan kering gitu jadi paling cocok sama lippi kayak gini, packagingnya juga lucu kecil gitu, warnan nudenya kesukaan banget njirr

Repurchase this product? Maybe

Fymelia Nova

Fymelia Nova

137 Reviews | See all User's reviews

15 December 2018

3.8

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

suka sama liquid lip shine dari emina inii,menurut aku si ini teksturnya mirip mirip kayak wardah yang wondershine itu,terus ini itu bikin bibir ga kering sama sekali,dan bikin bibir kliatan fresh!

Repurchase this product? Maybe

Nurfitriana Abdullah

Nurfitriana Abdullah

112 Reviews | See all User's reviews

15 December 2018

4.8

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

beli karna lagi diskonan dan ternyata work buat aku karna lumayan melembabkan sih dan warnanya tuh bikin bibir kelihatan lebih seger gitu, suka banget sama produk ini

Repurchase this product? Yes

Nirma Marcelina

Nirma Marcelina

212 Reviews | See all User's reviews

14 December 2018

4.6

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

SUKA BANGETTTT BANGETTT aku jauh lebih suka ini daripada produk kakaknya.... Enak bangett cuii suka bangettt aaaakkkkkk aku tidak bisa hidup tanpa ini wkwkwk

Repurchase this product? Yes

Dyah Kristiawan

6 Reviews | See all User's reviews

14 December 2018

Purchased at Sociolla

3.6

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

lipgloss ini mungil banget, jadi gampang buat di bawa-bawa. efek glossy nya sendiri emang nggak tahan lama sih. agak lengket juga di bibir, tapi masih nyaman kok dan nggak ganggu. pigmentasi nya juga so so, tapi untuk harganya sih ini patut di coba.

Repurchase this product? No

SEE MORE