Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:
Continue shopping
Proceed to checkout

FREE SHIPPING NO MINIMUM ACROSS INDONESIA


Masuk ke Sociolla dengan Akun SOCO

Lupa password

Belum memiliki akun? Daftar sekarang, yuk!

MEMBUAT AKUN SOCO


Kamu sudah memiliki akun?

ATUR ULANG PASSWORD

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

Pelembab bibir untuk bibir kering & pecah pecah (Berbentuk Stick), kandungan Sunflower & Safflower yang kaya nutrisi mengatasi bibir kering & mempercept regenerasi pada kulit bibir yang pecah pecah. Ideal dipakai sebagai dasar sebelum memakai lipstick.

HOW TO USE:

Pakai pada pagi hari & malam hari, dapat juga dipakai sesering mungkin. Warna Transparant & tidak lengket.

Key Ingredients:

Sunflower Oil, Safflower Ceramids & Precious Plants Oil: replenish Extracts of Barlay, Argan oil & Shea Butter Soothe, Vitamin E.



NUXE was founded by Aliza Jabes that inspired by female entrepreneur, decided early on to be the mistress of her own destiny. Nuxe was discoverd in he 1990s at a small laboratory in Paris and decided to make a beauty brand which would bring together Nature and Luxury. Her philosophy: ultra-feminine skincare which would be based on a pharmaceutical approach: nature, innovation, evaluation, accessibility and sensory experience.

Nuxe laboratory has focused on developing high quality skincare products based on 5 pillars that they applied which are Nature is the vision of cosmetics, Innovation Nuxe has had its own integrated research and development laboratory since the beginning, Evaluation the product is only launched safety and efficacy are proven by accurated testing, Accessibility NUXE always aims to offer consumers high-performance products at a fair price, and Sensory experience that, day after day, inspire the beauty philosophy and provide focus for building the NUXE brand.

PRODUK LAIN DARI Nuxe

Nuxe

Rose Petals Gentle Toning Lotion

Rp 295,000

More Options

(48)

Nuxe

Rose Petals Comforting Cleansing Milk

Rp 295,000

More Options

(5)

Nuxe

Nuxe Sensational Package

Rp 2,046,000

SAVE Rp 1,047,000

Rp 999,000

Nuxe

Huile Prodigieuse Multi-Usage Dry Oil 100ml

Rp 620,000

(128)

Nuxe

Multi-Usage Dry Oil Golden Shimmer

Rp 510,000 -
Rp 620,000

More Options

(12)

Nuxe

Crème Fraîche de Beauté Serum (48h)

Rp 530,000

More Options

Nuxe

Nuxe White Brightening Moisturizing Lotion

Rp 418,000

More Options

(3)

Nuxe

Prodigieux Le Parfume

Rp 490,000 -
Rp 750,000

More Options

(15)

Nuxe

Crème Prodigieuse Enrichie Anti-Fatique Moisturizing Cream for Dry Skin 40 ml

Rp 480,000

(2)

Nuxe

Rêve de Miel Face Cleansing and Make-Up Removing Gel

Rp 280,000

More Options

(5)

PRODUCT REVIEW

User's Average Rating

4.4

34 of 37 reviewers recommend this product

Yes
27
No
5
Maybe
5
WRITE REVIEW

ALL REVIEW (37)

Risma Usman

83 Reviews | See all User's reviews

15 December 2018

Purchased at Sociolla

4.0

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

Sebenarnya suka yg kemasan jar, cuma kalau mau lebih higienis pilih yg model stick gini, walaupun dia tidak seampuh yg jar, tapi yg ini lebih mudah dibawa-bawa plus enak juga dipakai, harganya juga lebih terjangkau. Kurangnya cuma satu, dia tidak ada spf nya.

Repurchase this product? Yes

Elah Nurlaelah

60 Reviews | See all User's reviews

10 December 2018

4.4

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

Kemasannya praktis, bisa disakuin hehe. Jadi, bener bener penyelamat bibir keringku, saat bibir mulai erasa kering ku langsung apply produk ini. packagingnya juga imut suka deh

Repurchase this product? Yes

indri herlina

64 Reviews | See all User's reviews

9 December 2018

4.6

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

bags banget nih buat menyelamatkan bibirku yang kering. Kemasannya praktis, bisa disimpan di saku. Jadi, kapanpun bibirku mulai terasa kering, aku oles aja produk ini.

Repurchase this product? Yes

Christella Christella

Christella Ls

52 Reviews | See all User's reviews

8 December 2018

5.0

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

Pemberhentian aku untuk cari lipbalm. Hehe. Akhirnya nemu yang cocok, yang ga terlalu berminyak, ga lengket. bikin bibir lembab seharian. Produk wajib yang pasti aku selalu bawa di pouch. Sebagai pertolongan pertama pada bibir pecah2. Hehe

Repurchase this product? Yes

Leni Purwaningsih

Leni Purwaningsih

153 Reviews | See all User's reviews

7 December 2018

Purchased at Sociolla

4.0

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

Lipbalm yang bisa digunakan sebagia base yang baik sblm mengaplikasikan lipstick. A must have item for those who have dry lips. Mengandung shea butter, almond oil, dan macademia oil yg memiliki bisa melembabkan bibir. Memiliki tingkat kelembaban sedang.

Repurchase this product? Maybe

SEE MORE