Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:
Continue shopping
Proceed to checkout

FREE SHIPPING NO MINIMUM ACROSS INDONESIA


Masuk ke Sociolla dengan Akun SOCO

Lupa password

Belum memiliki akun? Daftar sekarang, yuk!

MEMBUAT AKUN SOCO


Kamu sudah memiliki akun?

ATUR ULANG PASSWORD

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

You can use just this one item for everything from eyebrow make-up to nose-shadow!!!
Mix the three graduated shades to create a color as unique as you are.
Highlight your eye make-up and create natural shadows the way you want.

• You can mix the three light and dark shades of powder to adjust the shade and create one that is perfect for your own eyebrow color.
• The powder has a moist texture, so it clings to your skin, without dispersing.
You can create color in exactly the place you want it.
• The nose-shadow blends in well to your skin, highlighting your natural shadows, bringing out your features and emphasizing your eye make-up.
• Compact comes with a handy double-ended brush and applicator tip.

 

Since its creation by IDA Laboratories in 1985, Japanese brand Canmake developed a wide range of makeup products with fresh and vibrant colors that live up to its "girly, pop and shiny" slogan. Using beautifying and moisturizing agents, Canmake's skin and lipcare series protect and boost your skin for a smashing true nude look. Delighting fashion-conscious teenage girls and trendy executives, Canmake also enjoys the endorsement of professional makeup artists who value quality cosmetics.

PRODUK LAIN DARI Canmake

Canmake

Jewelstar Eyes

Rp 128,000

More Options

(4)

Canmake

Eye Nuance

Rp 128,000

More Options

(17)

Canmake

'UV' Silky Fit Foundation

Rp 238,000

More Options

(14)

Canmake

Four Shiny Eyes

Rp 148,000

More Options

(7)

Canmake

Powder Eyebrow

Rp 138,000

More Options

(9)

Canmake

Eyebrow Pencil

Rp 98,000

More Options

(20)

Canmake

Nuance Liner

Rp 88,000

More Options

(2)

Canmake

Perfect Multieyes

Rp 178,000

More Options

(4)

Canmake

Perfect Brown Eyes

Rp 178,000

More Options

(10)

Canmake

Highlight Brush

Rp 138,000

(9)

PRODUCT REVIEW

User's Average Rating

3.7

9 of 10 reviewers recommend this product

Yes
5
No
0
Maybe
5
WRITE REVIEW

ALL REVIEW (10)

Vitria Lenny Larasaty Sihombing

Vitria Lenny Larasaty Sihombing

621 Reviews | See all User's reviews

14 December 2018

3.4

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

Suka sama warna nya hasilnya jadi natural gitu yang warna muda sama sedangnya bisa dipakai untuk contour hidung, bisa juga untuk eyeshadow semua warna nya

Repurchase this product? Maybe

Yunita Dwi Suparyati

Yunita Dwi Suparyati

231 Reviews | See all User's reviews

12 December 2018

4.0

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

Karena ada 3 warna kalian bisa mixed ketiganya ataupun hanya pake 2 warna aja sudah cukup... Terus juga kadang akh pake buat counture hidung sama daerah muka dan lumayan bagus kok...

Repurchase this product? Maybe

Shakila Aslamia

127 Reviews | See all User's reviews

6 December 2018

3.6

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

Ini kan eyebrow ada tiga jenis warna jadi bisa jadi multi function gitu jadi bisa juga buat contour hidung kalian, hasilnya juga natural banget dan cocok untuk di pakek sehari hari buat ngisi alis atau apapun.

Repurchase this product? Yes

Fransisca Ayu

Fransisca Ayu

267 Reviews | See all User's reviews

6 December 2018

4.4

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

Tertarik coba produk ini krn lihat di YouTube Pony Syndrome. Selain untuk alis bisa untuk contour,cukup pigmentasi hanya tidak tahan lama yaitu di bagian hidung yang lama kelamaan berminyak juga warnanya hilang. Aku suka semua sama konsep dan packaging canmake ini, untuk produk ini warnanya tidak diberi sekat jadi bisa dicampur sesuai keinginan dan bisa utk contour. Karena alisku sudah tebal,aku pakai produk ini untuk mengisi bagian yang kurang jadi lebih rapi dan terkesan natural. Tekstur halus dan mudah diratakan.

Repurchase this product? Yes

Athifah Mufidah

Athifah Mufidah

85 Reviews | See all User's reviews

7 October 2018

4.4

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

Aku beli ini karena sering banget liat mba pony syndrom pake ini, dan menurut aku ini tuh multifungsi banget karena selain dipake buat alis ini juga bisa buat shading karena warnanya yang pas ugh luv it ♡♡♡

Repurchase this product? Yes

SEE MORE