Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:
Continue shopping
Proceed to checkout

FREE SHIPPING NO MINIMUM ACROSS INDONESIA


Masuk ke Sociolla dengan Akun SOCO

Lupa password

Belum memiliki akun? Daftar sekarang, yuk!

MEMBUAT AKUN SOCO


Kamu sudah memiliki akun?

ATUR ULANG PASSWORD

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

A duo of light and dark powder shades, for well-defined, natural-looking eyebrows.

A range of subtle shades of brown that blend in well with your skin and hair, for eyebrows that look as though nature created them this way. Lightly defining without overemphasizing, this brow definer goes on with a soft, gentle touch that can only be achieved with a powder.

●HOW TO USE
1. Apply the lighter shade from the arch of your eyebrow to the outer end and then apply once more to the whole of the eyebrow. 
2. Gradually apply the darker shade to the outer end of the eyebrow and then smudge any remaining powder towards the part of the eyebrow closest to your nose. 

Use the lighter shade alone for soft, smoky-looking eyebrows like peach fuzz. Mix the two shades to create a color that matches your natural eyebrow color. Use both to provide greater definition through natural variations in shading.

 

Since its creation by IDA Laboratories in 1985, Japanese brand Canmake developed a wide range of makeup products with fresh and vibrant colors that live up to its "girly, pop and shiny" slogan. Using beautifying and moisturizing agents, Canmake's skin and lipcare series protect and boost your skin for a smashing true nude look. Delighting fashion-conscious teenage girls and trendy executives, Canmake also enjoys the endorsement of professional makeup artists who value quality cosmetics.

PRODUK LAIN DARI Canmake

Canmake

Jewelstar Eyes

Rp 128,000

More Options

(4)

Canmake

'UV' Silky Fit Foundation

Rp 238,000

More Options

(14)

Canmake

Four Shiny Eyes

Rp 148,000

More Options

(7)

Canmake

Powder Eyebrow

Rp 138,000

More Options

(9)

Canmake

Eyebrow Pencil

Rp 98,000

More Options

(20)

Canmake

Nuance Liner

Rp 88,000

More Options

(2)

Canmake

Smooth Liquid Foundation

Rp 278,000

More Options

(15)

Canmake

Highlight Brush

Rp 138,000

(9)

Canmake

Perfect Multieyes

Rp 178,000

More Options

(4)

Canmake

Perfect Brown Eyes

Rp 178,000

More Options

(10)

PRODUCT REVIEW

User's Average Rating

3.8

7 of 9 reviewers recommend this product

Yes
3
No
3
Maybe
3
WRITE REVIEW

ALL REVIEW (9)

Alfiana Mumin

Alfiana Mumin

52 Reviews | See all User's reviews

16 December 2018

5.0

    Long Wear

    Packaging

    Value for Money

Eyebrow berbentuk powder ini cocok banget digunain oleh pemula karena yang gampang banget diaplikasiinnya juga warnanya yang bagus banget, dan packaging yang simple udahh dapet brush nya juga jadi lebih simple, hargany juga cukup terjangkau gak perlu khawatir ini bagus benget.

Repurchase this product? Yes

Rizka Andhini

Rizka Andhini

115 Reviews | See all User's reviews

9 December 2018

2.3

    Long Wear

    Packaging

    Value for Money

Beli shade 16 buatku pas sih warnanya karena alisku tipis. Tapi sayaaaaang sekali ini ngga nyata, harus beberapa kali nimpa di alis yang posisinya tipis. Malah di temenku ga nyata sama sekali, shade di sociolla juga ngga banyak padahal pas search ada shade yang cantik. Mahal ya buat hasil yang ngga terlalu ok, kuasnya halus kok, ya oke lah di akalin buat eyeshadow hahaha

Repurchase this product? No

Firda Luqyana

Firda Luqyana

294 Reviews | See all User's reviews

8 December 2018

4.7

    Long Wear

    Packaging

    Value for Money

Sebenernya kurang suka bikin alis pake produk yang teksturnya powdery gini soalnya harus diaplikasiin beberapa kali baru keluar warnanya, lebih suka pake yg creamy

Repurchase this product? No

Putri widiya sari

Putri widiya sari

609 Reviews | See all User's reviews

5 December 2018

5.0

    Long Wear

    Packaging

    Value for Money

Aplikatornya super kecil tapi lumayan masih enak dipake walaupun aku jarang make aplikatornya, packagingnya juga enak dibawa kemana-mana untuk ukuran eyebrow powder. hasilnya pigmented dan natural banget dialis, karna dia ada dua shade super bagus untuk bikin gradiant gitu.

Repurchase this product? Yes

Nur Lailahafrianti

Nur Lailahafrianti

1 Reviews | See all User's reviews

3 December 2018

3.3

    Long Wear

    Packaging

    Value for Money

Powder eyebrow ini natural banget di pakenya tapi ketahanan nya kurang baru di pake ngampus 3 jam udah pudar warna nya tapi kalau untuk malam kaya nya harus di tambahin brow mascara sih biar tahan lama dan tambah awet

Repurchase this product? Maybe

SEE MORE