Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:
Continue shopping
Proceed to checkout

Masuk ke Sociolla dengan Akun SOCO

Lupa password

Belum memiliki akun? Daftar sekarang, yuk!

MEMBUAT AKUN SOCO


Kamu sudah memiliki akun?

ATUR ULANG PASSWORD

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

Feature:

  • FOCALLURE Brand Foundation is a lightweight foundation treatment that boosts radiance to leave skin silky smooth. 
  • Specially formulated with a blend of active ingredients to regenerate and repair skin, whilst reducing visible fine lines and wrinkles.
  • a natural extract from the Japanese evergreen spicebush, minimises the appearance of ageing and provides antioxidant protection against environmental stresses.
  • The luxurious foundation boosts elasticity for firmer skin.

Details:Net Wet:30g
Packed in retail package
Quality Safe Guarantee
Hygiene Permit:GD.FDA(2014)
Produce permit: 29-XK-3851
Administer Criterion: QB/T1976-2004

HOW TO USE : 

Apply using a brush, sponge, or with fingertips over your preferred primer. Layer as required for a fuller coverage.

PRODUK LAIN DARI Focallure

Focallure

9 Color Eyeshadow

Rp 88,000

More Options

(118)

Focallure

Eye Brows Powder

Rp 77,000

More Options

(65)

Focallure

Eyebrow Cream

Rp 55,000

More Options

(159)

Focallure

Fluid Foundation

Rp 95,000 -
Rp 118,000

More Options

(68)

Focallure

Highlighter & Contour Multi Stick

Rp 77,000

More Options

(47)

Focallure

Perfect Face Matte Primer

Rp 128,000

(4)

Focallure

Bronzer & Highlighter Duo

Rp 84,000

More Options

(12)

Focallure

Full Coverage Liquid Concealer

Rp 78,000

More Options

(8)

Focallure

Glitter Liquid Eyeliner

Rp 89,000

More Options

(6)

Focallure

Trio Blush Highlight & Contour

Rp 72,000

More Options

(186)

PRODUCT REVIEW

User's Average Rating

4.3

58 of 68 reviewers recommend this product

Long Wear 4.1/5

Packaging 4.4/5

Pigmentation 4.4/5

Texture 4.3/5

Value for Money 4.6/5

Yes
37
No
10
Maybe
21
WRITE A REVIEW

User Photos

ELYTA PURNAMASARI

Jenis Kulit : 

12 April 2019

3.6

  • Long Wear4/5

  • Packaging5/5

  • Pigmentation2/5

  • Texture3/5

  • Value for Money4/5

Shade :  #03 Warm Ivory

Ini foundationnya cukup encer.. Ringan banget dan semi matte. Cukup bagus untuk kulit aku yang berminyak cuma sayangg coverage sheer. kurang pigmented.

Repurchase this product? No

Tisha Windianty Kusuma Putri

Tisha Windianty Kusuma Putri

Peach Clique

See all user's reviews

Jenis Kulit :  Kulit Normal

21 March 2019

4.2

  • Long Wear4/5

  • Packaging5/5

  • Pigmentation4/5

  • Texture4/5

  • Value for Money4/5

Shade :  #04 Natural

Packagingnya simple tapi lucu.bentuk botol tabung dan pake pump. Teksturnya cair ga terlalu kental. Untuk coverage nya sendiri lumayan cover ya buat bekas jerawat. Keliatan glowing gitu kalo belum di set sama besak

Repurchase this product? Yes

meiliana

meiliana N

Jenis Kulit : 

12 March 2019

Purchased at Sociolla

4.2

  • Long Wear3/5

  • Packaging5/5

  • Pigmentation4/5

  • Texture4/5

  • Value for Money5/5

Shade :  #01 Alabaster

harganya oke.. lebih gampang diaplikasiin.. tp buat kulit aku jd keliatan sedikit oily.. yg aku suka adalah aku gak salah pilih warna nya.. krna gampang banget diliat dr fotonya..

Repurchase this product? Yes

Yuki Miranda

Jenis Kulit : 

22 February 2019

Purchased at Sociolla

4.6

  • Long Wear4/5

  • Packaging5/5

  • Pigmentation5/5

  • Texture4/5

  • Value for Money5/5

Shade :  #01 Alabaster

untuk foundation nya bagus recomed buat pemula yang mau coba2 sma dunia permakeupan untuk coverage nya medium dan dia ga cracky pas aku pakee

Repurchase this product? No

dea pratiwi

dea herlan pratiwi

Jenis Kulit :  Kulit Kombinasi

19 February 2019

4.6

  • Long Wear4/5

  • Packaging5/5

  • Pigmentation4/5

  • Texture5/5

  • Value for Money5/5

Shade :  #04 Natural

shade ini agak kegelapan untuk kulitku, jadi harus dicampur sama foundi lain yg jauh lebih terang. long wearing iya ini lumayan long wearing, lumayan coverage juga light to medium, harga affordable, texture enteng banget di muka berasa ga pake foundation

Repurchase this product? Maybe

SEE MORE REVIEW