Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:
Continue shopping
Proceed to checkout

FREE SHIPPING NO MINIMUM ACROSS INDONESIA


Masuk ke Sociolla dengan Akun SOCO

Lupa password

Belum memiliki akun? Daftar sekarang, yuk!

MEMBUAT AKUN SOCO


Kamu sudah memiliki akun?

ATUR ULANG PASSWORD

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

Soap-free feminine intimate wash for gentle external cleansing with a pH value of 3.8 specific for the microflora balance.

Supports and protects the natural barrier function of the skin's acid mantle. With the pH value of 3.8 of healthy skin.

Product features:
- pH value of 3.8 supports the ecological balance of normal micro-flora, for genital protection.
- Regular use supports the acid mantle against pathogenic micro-organisms.
- 100% soap and alkali free.
- Natural organic derivative tensid complex for extra mild cleansing.
- Effective soothing and antibacterial properties of alpha bisabolol, the active ingredient of camomile.
- Aloe barbadensis activates the moisture content of the skin.

Specifically formulated to meet the needs of feminine hygiene for the very sensitive skin of the genital area.

Sebamed was founded in 1983. Sebamed represents one of the leading brands for medicinal skin care with a pH value 5.5 of healthy skin. All products of the sebamed range contain high-quality active ingredients which cleanse and nourish the skin without destroying the natural acid protection mantle. More than 120 scientific studies have tested the high effectiveness and very good skin compatibility of all sebamed products and confirm their skin care competence for sensitive and problematic skin

PRODUK LAIN DARI Sebamed

Sebamed

Anti Dry Derma Soft Emulsion

Rp 650,000

More Options

(8)

Sebamed

Baby Suncream SPF 50

Rp 330,000

More Options

(2)

PRODUCT REVIEW

User's Average Rating

4.4

5 of 5 reviewers recommend this product

Yes
2
No
3
Maybe
0
WRITE REVIEW

ALL REVIEW (5)

Putri Maulidia

Putri Maulidia

204 Reviews | See all User's reviews

16 December 2018

4.5

    Effectiveness

    Packaging

    Texture

    Value for Money

pertama kalinya coba facial wash ini pas dirumah saudaraku, kaget dong namanya feminine tapi saudaraku cowok :"D tapi enak banget sih ini fw nya, abis dibilas seger banget. harganya lumayan mahal ya:(

Repurchase this product? No

Karissa A Kusuma

Karissa A Kusuma

288 Reviews | See all User's reviews

14 December 2018

4.2

    Effectiveness

    Packaging

    Texture

    Value for Money

Mama beliin ini buat stok kita di rumah kalo lg keputihan atau bagian intim lagi gatel, soalnya pernah coba yg dijual di supermarket biasa tuh kurang ngaruh. And i'm freakin in love with this product!! Aku keputihannya normal sih, sejauh ini sebamed intimate wash ngebantu banget. Pokoknya kalo abis pake ini area intim jd enakan gituuu. Walopun harganya muahal dibandingkan produk2 yg ada di supermarket, ini isinya buanyak 200ml kalo aku ga salah inget. Apalagi aku pakenya ga tiap hari, sebulan aja blm abis abis masih kerasa berat wadahnya. Packagingnya gede jd susah kalo mau dibawa traveling harus dituang di botol kecil. Oya hampir aja lupa, wanginya enak. Nanti repurchasenya kalo habis .

Repurchase this product? No

Salma Nurhaliza

114 Reviews | See all User's reviews

13 December 2018

4.0

    Effectiveness

    Packaging

    Texture

    Value for Money

pake ini rekomedasi dari dokterrrr. foam nya sedikit dan menurut ku kurang mengangkat kotorannn fufuuf. tapi lebih enak juga sih jadi enteng, wanginya juga enak

Repurchase this product? No

Dea Indah Purnama

Dea Indah Purnama

176 Reviews | See all User's reviews

28 November 2018

4.8

    Effectiveness

    Packaging

    Texture

    Value for Money

Dulu tau produk ini dari spkk, karena waktu itu ada keluhan keputihan. Dokter nyaranin pake ini , 2 minggu pengobatan pakai sebamed plus dibantu resep obat dokter jga keputihan ku langsung sembuh dan ga pake lama Allah langsung kasih aku kepercayaan buat hamil anak pertama. Lgsg suka aja sama sebamed dan ga mau ngasal kalo soal beginian,produk yg direkomen dokter aja Sampe skrg aku masih setia pake sebamed ini.

Repurchase this product? Yes

Nur Handayani

28 Reviews | See all User's reviews

14 November 2018

4.5

    Effectiveness

    Packaging

    Texture

    Value for Money

Sabun kewanitaan merk sebamed ini cocok banget untuk kalian yang sering alergi memakai berbagai produk sabun pencuci kewanitaan, tidak berbusa, dan tidak menimbulkan ketergantungan selepas tidak memakainya kembali

Repurchase this product? Yes