Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:
Continue shopping
Proceed to checkout

FREE SHIPPING NO MINIMUM ACROSS INDONESIA


Masuk ke Sociolla dengan Akun SOCO

Lupa password

Belum memiliki akun? Daftar sekarang, yuk!

MEMBUAT AKUN SOCO


Kamu sudah memiliki akun?

ATUR ULANG PASSWORD

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

SPECIAL PROMO

EXTRA DISC. 12% OFF

ENTER SOCHAR12

Smaller than our detangling Wet Brush, not only does the petite sized Squirt fit easily into your purse, it's also great for kids!

For centuries, people have been tearing their hair out trying to find a better way to untangle it.

But whether they brushed, picked, or combed it, they continued to snag and break their hair, making children cry and adults cry and curse. 

Then we invented the miraculous Wet Brush

With its unique IntelliFlex™ bristles, the Wet Brush runs effortlessly through hair, detangling without pulling or tugging. There’s no pain, no tears–whether the hair is wet from the shower or dry; curly or straight; thick or fine. Finally, the tears (and curses) stopped. 

When we saw how people loved our Wet Brush (check out some of the videos on YouTube), we created other innovative new products like the Shine Brush, the Hot Brush, and the Blo Brush. We also added cool new colors and styles to the Wet Brush line, filled out the Professional Collection with other tools, and even added a Wet Brush for men.

And just like the original Wet Brush, every product that comes from our brand makes it easier and more fun for you to create beautiful, shinier, healthier hair.

PRODUK LAIN DARI The Wet Brush

The Wet Brush

Squirt

Rp 89,000 -
Rp 99,000

More Options

(38)

The Wet Brush

Morrocan

Rp 169,000

More Options

(3)

The Wet Brush

Gemstone

Rp 169,000

More Options

(1)

The Wet Brush

Holiday Flex Dry

Rp 169,000

More Options

(1)

The Wet Brush

Holiday Glamour

Rp 169,000

More Options

The Wet Brush

Build Your Own Brush

Rp 210,000

More Options

The Wet Brush

Plush Brush

Rp 240,000

More Options

The Wet Brush

Mosaic

Rp 169,000

More Options

PRODUCT REVIEW

User's Average Rating

4.4

38 of 38 reviewers recommend this product

Yes
26
No
3
Maybe
9
WRITE REVIEW

ALL REVIEW (38)

fathia fatima Giani

fathia fatima Giani

89 Reviews | See all User's reviews

13 December 2018

4.0

    Effectiveness

    Packaging

    Texture

    Value for Money

ternyata aku punya 9 sisir wet brush ini, kalau kalian pernah baca di kolom reviewku tentang wet brush. sisir ini bener-bener elastis satuan batang sisir nya jadi membuat rambut tidak terasa di tarik saat menyisir maka dari itu membuat sisiran jadi lebih nyaman dan tidak sakit di kult kepala. purchase again?? yesss gak tau deh sampe aku punya berapa hehe kalau mau tau lebih kamu bisa baca kolom review ku ya tentang wet brush :)

Repurchase this product? Yes

Fajriyah Sofia

Fajriyah Sofi

129 Reviews | See all User's reviews

13 December 2018

4.0

    Effectiveness

    Packaging

    Texture

    Value for Money

Sisir ini enak banget dipakai, ga sakit kalau kena ke kulit kepala, sebelum mengenal ini aku bener" orang yg males bnget sisiran, pas aku coba pakai sisir ini aku jadi lebih suka sisiran karena rambut kerasa halus pas udah di sisir.

Repurchase this product? Yes

Herminigilda Wulandari

295 Reviews | See all User's reviews

12 December 2018

4.5

    Effectiveness

    Packaging

    Texture

    Value for Money

Awalnya aku penasaran apa sih yang bedain ini sama sisir kebanyakan. Ternyata dari buletan brushnya dan bahan memang agak beda sih lebih agak tebal gitu, waktu sisiran rasanya halus ga kusut rambutku padahal rambutku itu agak ikal bergelombang. Aku punya yang warna kuning motif emotion, ukuran agak kecil jadi gampang dibawa dan dimasukkan tas.

Repurchase this product? Yes

Indy Baren Kholifah Hawa

Indy Baren Kholifah Hawa

141 Reviews | See all User's reviews

12 December 2018

4.5

    Effectiveness

    Packaging

    Texture

    Value for Money

keliatan mahal tapi sebenernya bagus banget jadi worth it. ini yang kecil gitu kan jadi enak dibawa kemana mana, nggak kaya sisir biasa dia nih nyisirnya lembut dan ga bikin rontok padahal rambutku keriting parah

Repurchase this product? Yes

Fia Sofia

Fia Sofia

142 Reviews | See all User's reviews

12 December 2018

4.0

    Effectiveness

    Packaging

    Texture

    Value for Money

Sisir ini beneran enak banget dipake, ga sakit kalo kena ke kulit kepala, sebelum mengenal ini aku bener" orang yg males bnget sisiran, pas aku coba pakai sisir ini aku jadi lebih suka sisiran karena rambut kerasa halus pas uda di sisir.

Repurchase this product? Yes

SEE MORE