Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:
Continue shopping
Proceed to checkout

Masuk ke Sociolla dengan Akun SOCO

Lupa password

Belum memiliki akun? Daftar sekarang, yuk!

MEMBUAT AKUN SOCO


Kamu sudah memiliki akun?

ATUR ULANG PASSWORD

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

Curling Iron Ceramic Coating 19 mm :

  • Wattage: 28 watt
  • Diameter: 19 mm
  • Cable Length: 270 cm
  • Temperature: 140 - 200 celcius
  • Material: Plat Ceramic

Curling Iron Ceramic Coating 24 mm :

  • Wattage: 28 watt
  • Diameter: 24 mm
  • Cable Length: 270 cm
  • Temperature: 140 - 200 celcius
  • Material: Plat Ceramic
  • Color: White

Curling Iron Ceramic Coating 32 mm :

  • Wattage: 28 watt
  • Diameter: 32 mm
  • Cable Length: 270 cm
  • Temperature: 140 - 200 celcius
  • Material: Plat Ceramic
  • Color: White

Curling Iron Ceramic Coating 38 mm :

  • Wattage: 28 watt
  • Diameter: 38 mm
  • Cable Length: 270 cm
  • Temperature: 140 - 200 celcius
  • Material: Plat Ceramic
  • Color: White

Curling Iron Ceramic Coating 16 mm :

  • Wattage: 28 watt
  • Diameter: 16 mm
  • Cable Length: 270 cm
  • Temperature: 140 - 200 celcius
  • Material: Ceramic

BaByliss is a French company that sells products such as hair dryers, curling irons or straighteners. It is part of the group American Conair. For many decades Babyliss has been in the hairdresser business by providing beauty and hair care services. Babyliss comes with electrical appliances and hair care range are especially developed to enable you to unfold your creativity.

The BaByliss electrical appliances range is designed for hairstylists and covers all product categories (hairdryers, straighteners, curling irons, setters, clippers & trimmers.

Every electrical appliance has been previously tested in the technical centres around the world, and combine power, design, ergonomics and performance. This is why BaByliss, until today still be the brand reference in the hairdresser market.

BaByliss formulas and instruments are perfectly adapted to the moves and high technology standards of professionals and dedicated to the beauty of your hair.

 

PRODUCT REVIEW

User's Average Rating

4.6

35 of 36 reviewers recommend this product

26
2
8
Yes
No
Maybe
WRITE REVIEW

ALL REVIEWS (36)

Chintya Huang

Chintya Huang

6 Reviews | See all User's reviews

9 November 2018

5.0

    Effectiveness

    Packaging

    Texture

    Value for Money

This is my fave curling iron, penggunaannya gampang, handle nya juga pas banget di genggaman, panas nya cepat, jepitannya kenceng, jadi curly nya juga cepat jadi bentuknya. Pokoknya the best deh.. 👌

Repurchase this product? Yes

Evalin Marta Damayanti Sihombing

34 Reviews | See all User's reviews

24 October 2018

4.0

    Effectiveness

    Packaging

    Texture

    Value for Money

Lumayan banget waktu itu beli saat diskon. Suka, karena bagus dan mudah pemakaiannya (engak ribettt). Thanks ya Sociolla, sering-sering diskon yang begini hhe

Repurchase this product? Maybe

yuliana handoko

1 Reviews | See all User's reviews

10 October 2018

3.8

    Effectiveness

    Packaging

    Texture

    Value for Money

produk dari babyliss pro uda terjamin lah. produk nya juga original, harganya oke. Ada pengatur untuk panasnya juga. semoga sociolla sering-sering diskon yaaa.

Repurchase this product? Yes

Maria Meilin

Maria Meilin

29 Reviews | See all User's reviews

6 October 2018

4.0

    Effectiveness

    Packaging

    Texture

    Value for Money

Catokan yang satu ini aku suka karena hasilnya bagus buat ngecurly dan tahan lama. Biasanya kalau aku keacara malam terus bangun pagi-paginya msih ttp stay

Repurchase this product? Yes

Lisda Lasmaria

1 Reviews | See all User's reviews

6 September 2018

3.0

    Effectiveness

    Packaging

    Texture

    Value for Money

tombol on/off cukup perlu tenaga untuk dipencet. hasilnya bagus terlihat natural cuman tidak lama tahan tatanannya nampaknya perlu beli tambahan hairspray agar bisa awet seharian. cukup bingung liat review produknya ada yang bilang 'langsung keliatan dan tahan lama' seharusnya pake suhu yang berapa untuk bisa efektif sih?dan pentunjuk suhu/temperatur kurang jelas tidak seperti alat kerinting lainnya jadi agak kebingungan untuk bisa setting di rambut saya selain itu keterangan daya listrik di detail produk di sociolla dan dalam kemasan berbeda, di sociolla tertulis 28 watt sementara di alatnya tertulis 90 watt dengan voltase 230 V ~ 60 Hz sementara produk laiinya rata menggunak 220 V ~ 50 Hz. terima kasih

Repurchase this product? No

SEE MORE