Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:
Continue shopping
Proceed to checkout

Masuk ke Sociolla dengan Akun SOCO

Lupa password

Belum memiliki akun? Daftar sekarang, yuk!

MEMBUAT AKUN SOCO


Kamu sudah memiliki akun?

ATUR ULANG PASSWORD

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

SPECIAL PROMO

GET FREE MERCHANDISE

Utama Spice is a traditional skincare company based in Ubud, Bali. We focus on applying ancient Balinese herbal knowledge to create products that not only enhance your skin’s natural beauty but also provokes your mind to consider the raw power and beauty of nature. We do this by using only 100% pure natural ingredients. We got our start in 1989 when Dayu Suci and Melanie Templer saw a need to retain Bali’s amazing herbal knowledge and traditions. This knowledge was being quickly lost with the advent of modern products containing dangerous chemicals. As the demand for traditional remedies declined, the herbs and spices used in these remedies were too quickly being lost further perpetuating the cycle.

Dayu, with her extensive knowledge of traditional Balinese remedies, and Melanie, with her never ending quest to discover the wonders of the natural world, quickly rediscovered the amazing benefits of essential oils and other natural ingredients. They started making their remedies by hand for their loved ones. We have continued their passion today in the hope of sharing their discoveries with you and your loved ones.

PRODUCT REVIEW

User's Average Rating

3.7

5 of 6 reviewers recommend this product

Yes
1
No
3
Maybe
2
WRITE REVIEW

ALL REVIEWS (6)

Pipit Fitriasari

9 Reviews | See all User's reviews

17 October 2018

2.5

    Effectiveness

    Packaging

    Texture

    Value for Money

Samponya bikin rambut aku kering dan kusut setelah shampoan. Untuk aroma nya aku sih ga masalah karena katanya ini dari bahan alami...................

Repurchase this product? No

4.5

    Effectiveness

    Packaging

    Texture

    Value for Money

Shampoo nya sangat cair , 3 pump cukup untuk membersihkan kulit kepala, wanginya memang beda dgn sampo2 pada umumnya,buat saya tidak masalah justru wanginya bikin relax walaupun bikin kaku rambut bisa pakai conditoner setelahnya.

Repurchase this product? Maybe

3.5

    Effectiveness

    Packaging

    Texture

    Value for Money

kalo mau cari yang natural ini bolehlah jadi pilihan, kalo saya kemarin masih ragu butuh yang natural atau memang kulit kepala saya yang bermasalah...ternyata setelah dipake ya ga cocok juga, tambah kering tambah mengelupas...padahal dari kandungan dan kemasannya sudah okelaa...

Repurchase this product? No

Karnia Nur Aulia

2 Reviews | See all User's reviews

14 May 2018

3.8

    Effectiveness

    Packaging

    Texture

    Value for Money

Buat yang care ttg bahan2 natural untuk kesehariannya ini cocok banget, shampoo nya wangi, tapi entah kenapa kalo aku pake rasanya rambut nempel satu sama lainnya, jadi berasa kusut

Repurchase this product? No

Silvani Sembiring

Silvani Sembiring

10 Reviews | See all User's reviews

23 April 2018

2.8

    Effectiveness

    Packaging

    Texture

    Value for Money

Shampoonya wangi, harum... Bikin kulit kepala rileks sepanjang hari Sayang tidak berpengaruh mengurangi kerontokan Harganya terlalu mahal untuk ukuran segitu

Repurchase this product? Maybe

SEE MORE