Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:
Continue shopping
Proceed to checkout

Masuk ke Sociolla dengan Akun SOCO

Lupa password

Belum memiliki akun? Daftar sekarang, yuk!

MEMBUAT AKUN SOCO


Kamu sudah memiliki akun?

ATUR ULANG PASSWORD

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

SPECIAL PROMO

GET FREE MERCHANDISE

A gentle color-protecting shampoo that cleans without stripping, providing hair with long lasting body, shine and fullness while preserving its color.

Benefits:

  • Helps maintain color treatments longer (when used before Color Protect Conditioner as a complete hair care system)
  • Micro-enriched proteins strengthen and condition, cleansing hair without stripping, which in turn, prolongs color life.
  • Unique formula contains conditioning emollients providing body, shine and manageability for healthy looking hair every time you shampoo.
  • Safe for all hair types, specially formulated for color treated hair.

Mane ‘n Tail has become a legendary hair care that was founded by Devon B. Katzev, President of Straight Arrow. The product was created on the Katzev family horse farm in New Jersey. The shampoo formula contains high lathering and ultra-cleansing agents that are fortified with moisturizers and emollients to help leave hair soft and ultra clean. Followed by a conditioner that helps nourish and aid healthy hair growth, leaving hair looking lustrous and silky.

The line has expanded to include multiple shampoos, conditioners, an all-in-one, leave-in treatments, styling/finishing aids and hand & nail treatments.

 

PRODUCT REVIEW

User's Average Rating

4.0

3 of 6 reviewers recommend this product

Yes
2
No
2
Maybe
2
WRITE REVIEW

ALL REVIEWS (6)

Dehty Novianty

Dehty Novianty

18 Reviews | See all User's reviews

14 August 2018

4.5

    Effectiveness

    Packaging

    Texture

    Value for Money

Bagus banget buat rambut yang di warnain, karna bikin warna rambutnya lebih tahan lama. Aku kombinasiin sama conditioner yang moist biar rambutnya tetep lembut ❤❤❤

Repurchase this product? Maybe

evelina larisa

EVELINA LARISA

77 Reviews | See all User's reviews

7 August 2018

4.8

    Effectiveness

    Packaging

    Texture

    Value for Money

Karena rambut diwarnain jadi pake seri color.protect. Rambut jadi terjaga warnanya sampai berbulan2 dan ga cepet pudar. Banyak yg bilang bikin rambut kering tapi karena pakai conditioner nya jg so far baik2 aja malah lembut.

Repurchase this product? Yes

Zepherina Supriatminingsih

Zepherina Supriatminingsih

39 Reviews | See all User's reviews

20 June 2018

4.5

    Effectiveness

    Packaging

    Texture

    Value for Money

Shampoo ini memang bikin rambut jadi cepat tumbuh. Harganya juga agak mahal menurutku. Sauangnya pas dipake, ramnut ini malah jadi agak kusam dan kusut jadi sulit diatur

Repurchase this product? No

Irzha Ayu Mandira

Irzha Ayu Mandira

23 Reviews | See all User's reviews

21 May 2018

2.8

    Effectiveness

    Packaging

    Texture

    Value for Money

Bener2 ngga cocok di aku. Mungkin karena varian ini emg diperuntukkan buat yg punya rambut diwarnai kali ya. Mamaku yg beli sih, trus aku ikutan coba. Rambutku jadi kering dan kaya susah banget disisir, frizzy gitu :( beda sama yg deep moisturizing, tp kayanya buat yg rambutnya diwarnai bakalan cocok

Repurchase this product? No

Sherlyta Devi

Sherlyta Devi

5 Reviews | See all User's reviews

18 May 2018

3.5

    Effectiveness

    Packaging

    Texture

    Value for Money

Aku pernah pakai Main n Tail yang khusus rambut diwarnai satu botol. Hasilnya sih lumayan bagus, warna rambut lumayan bertahan lama dan rambut jadi lebih cepet panjang. Cuma rambut jadi kering banget.

Repurchase this product? Maybe

SEE MORE