Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:
Continue shopping
Proceed to checkout

Masuk ke Sociolla dengan Akun SOCO

Lupa password

Belum memiliki akun? Daftar sekarang, yuk!

MEMBUAT AKUN SOCO


Kamu sudah memiliki akun?

ATUR ULANG PASSWORD

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

Low Shampoo Delicate Cleansing Cream - 200 ml 

The new way to take care of my hair!
A new experience: the Low Shampoo*!
What is the Low Shampoo? Inspired by the no pow (no shampoo) method used in the United States, the Low Shampoo* is a new way to wash the hair. Switch your classic shampoo with a hair care enriched in cleansing agents. It's the new trend in the daily hair care routine.
Let yourself be surprised by its new formula which does not foam! This Delicate Cleansing Cream protects the integrity of the hair fiber even used daily.

Who is it for?
• For women who are self-exigent with their hair.
• For all hair types.
How to use it?
Apply on wet hair.
Spread the product with your fingers from the roots to the ends.
Rub gently.
Rinse thoroughly.
Daily use.

BEAUTY RESULTS: intensely nourished, you hair are silky and soft, visibly more beautiful.

A delicate formula in a no-foaming texture care:
0% SULFATE
0% SILICONE
0% PARABEN
0% COLORING

*No-foaming shampoo

Yves Rocher is a worldwide cosmetics and beauty brand, founded in 1959 by the French entrepreneur Yves Rocher (1930–2009) in La Gacilly. The company is present in 88 countries on five continents and employs 13,500 personnel, excluding more than 215,000 through additional indirect jobs.

As a Botanist, Hasvester, Manufacturer and Retail, the Yves Rocher brand is the only global cosmetics brand to control the entire life cycle of its products : from the plan to the skin of its 30Millions clients. This specificity allows  the yves rocher brand to lower  its enviromental impact and offer every woman quality product at an accessible price . 

PRODUK LAIN DARI Yves Rocher

20%

Yves Rocher

Sensual Shower Gel Bourbon Vanilla

Rp 99,000 -
Rp 159,000

SAVE UP TO 20%

Rp 99,000 -
Rp 159,000

(7)
20%

Yves Rocher

Sensual Body Lotion Bourbon Vanilla

Rp 129,000 -
Rp 209,000

SAVE UP TO 20%

Rp 129,000 -
Rp 209,000

(17)
35%

Yves Rocher

Christmas Edition Red Apple Body Lotion

Rp 149,000

SAVE 35%

Rp 96,850

20%

Yves Rocher

Cherry Blooms Eau De Toilette - 100 ml

Rp 359,000

SAVE 20%

Rp 287,200

(20)
35%

Yves Rocher

Christmas Edition Golden Tea Shower Gel

Rp 179,000

SAVE 35%

Rp 116,350

Yves Rocher

Elixir Jeunesse Reparation + Anti Pollution Serum Essence 30ml

Rp 679,000

(7)

Yves Rocher

Relaxing Fragrance Mist Orange Blossom-Lavender-Lemongrass - 100 ml

Rp 199,000

(12)
20%

Yves Rocher

Energizing Body Lotion Raspberry Peppermin

Rp 129,000 -
Rp 209,000

SAVE UP TO 20%

Rp 129,000 -
Rp 209,000

(11)

Yves Rocher

Anti - Recurrence Dandruff Shampoo - 300 ml

Rp 189,000

(17)

Yves Rocher

Botanic Therapy - Exceptionnal Serum - 30 ml

Rp 389,000

(3)

PRODUCT REVIEW

User's Average Rating

4.8

7 of 7 reviewers recommend this product

Effectiveness 4.9/5

Packaging 4.7/5

Texture 5.0/5

Value for Money 4.6/5

Yes
6
No
1
Maybe
0
WRITE A REVIEW

Dinan Mutiara

Jenis Kulit :  Kulit Kering , Kulit Kombinasi , Kulit Sensitif

22 February 2019

Purchased at Sociolla

5.0

  • Effectiveness5/5

  • Packaging5/5

  • Texture5/5

  • Value for Money5/5

Suka banget sama formulanya yang alami dan sulfate free, silicone free, colorant free, paraben free ga bikin khawatir. Dipake sering2 ga bikin rambut kering :). Tubenya juga less plastic, jadi lebih ramah lingkungan

Repurchase this product? No

Chardelitha Morica

Chardelitha Morica

Peach Clique

See all user's reviews

Jenis Kulit :  Kulit Berminyak

18 December 2018

4.2

  • Effectiveness4/5

  • Packaging4/5

  • Texture5/5

  • Value for Money4/5

#HairDayPlease Kebanyakan aku lebih suka shampoo yang bersifat nourishing daripada memperbaiki dan anti anti. Karna menurut aku permasalahan terjadi karena kekurangan sesuatu. Ini bentuknya unik banget sumpahhh

Repurchase this product? Yes

kwartaria saut marito gultom

kwartaria saut marito gultom

Jenis Kulit :  Kulit Kering , Kulit Berminyak

18 December 2018

5.0

  • Effectiveness5/5

  • Packaging5/5

  • Texture5/5

  • Value for Money5/5

shampoo ini wangi banget. shampoo ini berbenruk cream tapi tetep enak dan gak terasa lengket. cocok untuk rambut yang mudah lepek. Gampang diaplikasiinnya

Repurchase this product? Yes

Issye Margaretha Kamal

Issye Margaretha Kamal

Jenis Kulit :  Kulit Kombinasi

4 December 2018

5.0

  • Effectiveness5/5

  • Packaging5/5

  • Texture5/5

  • Value for Money5/5

Aku sangat mengagumi sampo ini! Aku punya rambut panjang pinggang, sangat tebal dan kering karena mati rambut dicat dan lebih terang daripada yang alami. Jadi ketika aku menerima sample ini aku suka banget dan akhirnya beli ukuran penuh. Aku suka sih bagaimana shampoo ini ngebersihin rambut ku dan ngebuat begitu lembut dan halus. Ga berbusa sama sekali tetapi benar-benar membersihkan rambut ku banget. Aku juga memperhatikan dengan penggunaan berulang-ulang rambut ku terasa lebih baik dan lebih baik. Rambut ku berkilau, mudah diatur, dan ombak nya tetap bagus dan rambut ku ga terlalu keriting, juga teksturnya terasa jauh lebih baik.

Repurchase this product? Yes

Ressy Safitri

Ressy Safitri

Jenis Kulit :  Kulit Berminyak

4 December 2018

4.5

  • Effectiveness5/5

  • Packaging4/5

  • Texture5/5

  • Value for Money4/5

diperkaya dengan agen pembersih. rutinitas perawatan rambut sehari-hari. Biarkan formula barunya yang tidak berbusa! Delicate Cleansing Cream ini melindungi integritas serat rambut yang digunakan setiap hari.

Repurchase this product? Yes

SEE MORE REVIEW