Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:
Continue shopping
Proceed to checkout

Masuk ke Sociolla dengan Akun SOCO

Lupa password

Belum memiliki akun? Daftar sekarang, yuk!

MEMBUAT AKUN SOCO


Kamu sudah memiliki akun?

ATUR ULANG PASSWORD

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

Rp 179,000

Low Shampoo Delicate Cleansing Cream - 200 ml 

The new way to take care of my hair!
A new experience: the Low Shampoo*!
What is the Low Shampoo? Inspired by the no pow (no shampoo) method used in the United States, the Low Shampoo* is a new way to wash the hair. Switch your classic shampoo with a hair care enriched in cleansing agents. It's the new trend in the daily hair care routine.
Let yourself be surprised by its new formula which does not foam! This Delicate Cleansing Cream protects the integrity of the hair fiber even used daily.

Who is it for?
• For women who are self-exigent with their hair.
• For all hair types.
How to use it?
Apply on wet hair.
Spread the product with your fingers from the roots to the ends.
Rub gently.
Rinse thoroughly.
Daily use.

BEAUTY RESULTS: intensely nourished, you hair are silky and soft, visibly more beautiful.

A delicate formula in a no-foaming texture care:
0% SULFATE
0% SILICONE
0% PARABEN
0% COLORING

*No-foaming shampoo

Yves Rocher is a worldwide cosmetics and beauty brand, founded in 1959 by the French entrepreneur Yves Rocher (1930–2009) in La Gacilly. The company is present in 88 countries on five continents and employs 13,500 personnel, excluding more than 215,000 through additional indirect jobs.

As a Botanist, Hasvester, Manufacturer and Retail, the Yves Rocher brand is the only global cosmetics brand to control the entire life cycle of its products : from the plan to the skin of its 30Millions clients. This specificity allows  the yves rocher brand to lower  its enviromental impact and offer every woman quality product at an accessible price . 

PRODUCT REVIEW

User's Average Rating

4.9

2 of 2 reviewers recommend this product

2
0
0
Yes
No
Maybe
WRITE REVIEW

ALL REVIEWS (2)

5.0

    Effectiveness

    Packaging

    Texture

    Value for Money

Beli ini setelah baca artikel Sociolla tentang non-SLS shampoo dan jadi tertarik dengan teksturnya yang cream. Walaupun tekstur creamnya akan membuat pemakaian cenderung lebih banyak tapi gak bikin rambutku kaku kok. Ada triknya sih biar tetap bisa berbusa, bilas dengan sedikit air sampai berbusa, baru deh bilas seluruhnya. Udah 2-3 kali pakai sejauh ini enak, gak bikin cepet gatal kepalanya, gak kayak sampo non-SLS lainnya.

Repurchase this product? Yes

yuliana utama

yuliana utama

10 Reviews | See all User's reviews

8 August 2018

4.8

    Effectiveness

    Packaging

    Texture

    Value for Money

shampoo ini bisa membuat rambut jadi halus.. memang teksturnya tidak berbusa namun hal inilah yang menunjukkan bahwa memang low shampoo ini tidak mengandung SLS.. untuk saya pribadi cocok memakai shampoo ini karena saya hampir setiap hari keramas dan low shampoo ini cocok untuk daily use.. good job yves rocher

Repurchase this product? Yes