Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:
Continue shopping
Proceed to checkout

FREE SHIPPING NO MINIMUM ACROSS INDONESIA


Masuk ke Sociolla dengan Akun SOCO

Lupa password

Belum memiliki akun? Daftar sekarang, yuk!

MEMBUAT AKUN SOCO


Kamu sudah memiliki akun?

ATUR ULANG PASSWORD

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

Intense Shine Conditioner - 150 ml 

Detangles, softens and boosts the shine of dull hair
The surface of the hair fiber is smoothed and recovers all its radiance*. Sublimated, the hair is shiny and radiant with beauty. Your hair is suppler and easier to detangle Melting texture *Instrumental test carried out on Marigold oil

How to use Apply to wet hair after each shampoo. Rinse well.

Yves Rocher is a worldwide cosmetics and beauty brand, founded in 1959 by the French entrepreneur Yves Rocher (1930–2009) in La Gacilly. The company is present in 88 countries on five continents and employs 13,500 personnel, excluding more than 215,000 through additional indirect jobs.

As a Botanist, Hasvester, Manufacturer and Retail, the Yves Rocher brand is the only global cosmetics brand to control the entire life cycle of its products : from the plan to the skin of its 30Millions clients. This specificity allows  the yves rocher brand to lower  its enviromental impact and offer every woman quality product at an accessible price . 

Reduced price!

PRODUK LAIN DARI Yves Rocher

Yves Rocher

Energizing Body Lotion Raspberry Peppermin

Rp 129,000 -
Rp 209,000

SAVE UP TO 10%

Rp 129,000 -
Rp 209,000

More Options

(10)

Yves Rocher

Sensual Shower Gel Bourbon Vanilla

Rp 99,000 -
Rp 159,000

SAVE UP TO 10%

Rp 99,000 -
Rp 159,000

More Options

(5)

Yves Rocher

Anti - Recurrence Dandruff Shampoo - 300 ml

Rp 189,000

SAVE 30%

Rp 132,300

(15)

Yves Rocher

Sensitive Vegetal Moisturizing Cream 50ml

Rp 239,000

SAVE 35%

Rp 155,350

(10)

Yves Rocher

Pur Bleuet Express Makeup Remover

Rp 129,000

SAVE 35%

Rp 83,850

More Options

(1)

Yves Rocher

Sebo Vegetal Pore Minimizing Serum

Rp 329,000

SAVE 35%

Rp 213,850

More Options

(3)

Yves Rocher

Elixir Jeunesse Reparation + Anti Pollution Serum Essence 30ml

Rp 679,000

SAVE 35%

Rp 441,350

(5)

Yves Rocher

Relaxing Shower Gel Olive Petitgrain

Rp 99,000 -
Rp 159,000

SAVE UP TO 10%

Rp 99,000 -
Rp 159,000

More Options

Yves Rocher

Serum Vegetal Wrinkle Firmness Night

Rp 499,000

SAVE 35%

Rp 324,350

More Options

(3)

Yves Rocher

Relaxing Body Lotion Lavandin Blackberry

Rp 129,000 -
Rp 209,000

SAVE UP TO 35%

Rp 129,000 -
Rp 209,000

More Options

(8)

PRODUCT REVIEW

User's Average Rating

3.8

4 of 5 reviewers recommend this product

Yes
3
No
1
Maybe
1
WRITE REVIEW

ALL REVIEW (5)

Yuni Ang

Yuni Ang

364 Reviews | See all User's reviews

14 December 2018

4.0

    Effectiveness

    Packaging

    Texture

    Value for Money

Yves Rocher Intense Shine Conditioner ini lumayan bagus kok menurutku. Walaupun efeknya lebih terasa buat ngalusin rambut sih. Dan bikin alus rambutnya cuma bertahan 3 hari😅

Repurchase this product? Yes

Dian Octaviani

Dian Octaviani

56 Reviews | See all User's reviews

3 December 2018

Purchased at Sociolla

4.0

    Effectiveness

    Packaging

    Texture

    Value for Money

ini honest review dari aku. udah lama emang suka baget produk yves rocher. iseng beli conditionernya ngelengkapin sama shampoonya yg ada dirumah. gaada masalah sama packing dan baunya. pas dipakai juga oke, teksturnya sama kayak kebanyakan condi yah, creamy gtu. yang aku suka pas dibilas dia gak ninggalin kesan licin2 banget kayak kebanyakan condi. jadi rambut tetap lembut dan mudah diatur setelahnya.

Repurchase this product? Maybe

Ricca Listiawati

Ricca Listiawati

281 Reviews | See all User's reviews

15 September 2018

4.0

    Effectiveness

    Packaging

    Texture

    Value for Money

Nah, aku juga belinya sekalian dengan conditionernya supaya rangkaiannya lengkap untuk menutrisi rambut ku. Rambut jadi makin lembut, berkilau, wangi dan mudah diatur dengan jari sekalipun :)

Repurchase this product? Yes

Fona Wijaya

Fona Wijaya

113 Reviews | See all User's reviews

22 August 2018

2.5

    Effectiveness

    Packaging

    Texture

    Value for Money

Ga ngaruh di rambut aku sih. Wangi nya enak. Cuma ya bikinrambutaku jadi kaku dan agak kusut Haha. Ga terlihat lebih berkilau juga sih. Berat jadi nya di rambutaku

Repurchase this product? No

4.5

    Effectiveness

    Packaging

    Texture

    Value for Money

Aku mau inu sejak lama karena cocok buat rambut aku rambut aku kan susah di atur dan suka messy tiba2 jadi pak aku pake ini rambut aku mulai bagus dan rapih guys ini recomended bgt sumpah^

Repurchase this product? Yes