Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:
Continue shopping
Proceed to checkout

Masuk ke Sociolla dengan Akun SOCO

Lupa password

Belum memiliki akun? Daftar sekarang, yuk!

MEMBUAT AKUN SOCO


Kamu sudah memiliki akun?

ATUR ULANG PASSWORD

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

Pengeriting rambut dengan 3 barrel unik, terbuat dari material keramik yang dilengkapi dengan barrel bulat, runcing dan split serta flat iron dengan titanium plate yang membuat tampilan rambut terlihat lebih berkilau dan halus. Fitur silikon kecil pada klip membantu saat proses pengeritingan, dilengkapi Sol-Gel nano titanium. Pengeriting rambut ini udah digunakan untuk menata rambut secara profesional.

Cara Penggunaan:

  1. Gulung bagian ujung rambut untuk dapatkan tampilan bergelombang.  
  2. Gulung rambut di antara twin barrel untuk hasil keriting yang cantik. 
  3. Jangan digunakan saat rambut dalam keadaan basah. 

Spesifikasi:

Wattage: 60 watt
Voltage: 230volt
Cable Length: 270cm
Temperature : 3 heat setting up to 230celcius Diameter Barrel : 16mm - 32mm
Plate Coating: Nano Titanium

BaByliss is a French company that sells products such as hair dryers, curling irons or straighteners. It is part of the group American Conair. For many decades Babyliss has been in the hairdresser business by providing beauty and hair care services. Babyliss comes with electrical appliances and hair care range are especially developed to enable you to unfold your creativity.

The BaByliss electrical appliances range is designed for hairstylists and covers all product categories (hairdryers, straighteners, curling irons, setters, clippers & trimmers.

Every electrical appliance has been previously tested in the technical centres around the world, and combine power, design, ergonomics and performance. This is why BaByliss, until today still be the brand reference in the hairdresser market.

BaByliss formulas and instruments are perfectly adapted to the moves and high technology standards of professionals and dedicated to the beauty of your hair.

 

PRODUK LAIN DARI Babyliss Pro

50%

Babyliss Pro

Curling

Rp 1,050,000

SAVE 50%

Rp 525,000

(16)
50%

Babyliss Pro

Curling Iron Ceramic Coating

Rp 1,050,000

SAVE 50%

Rp 525,000

(69)
50%

Babyliss Pro

Flat Iron Black Ceramic

Rp 620,000

SAVE 50%

Rp 620,000

(16)
50%

Babyliss Pro

Rotating Air Styler-BAB2770E

Rp 1,800,000

SAVE 50%

Rp 900,000

(2)
50%

Babyliss Pro

Miracurl - Black

Rp 4,100,000

SAVE 50%

Rp 2,050,000

(14)

Babyliss Pro

Ultra Smooth Dual Surface Nano Titanium

Rp 2,100,000

(3)
50%

Babyliss Pro

Nano Titanium Digital Styler

Rp 1,950,000

SAVE 50%

Rp 975,000

(22)

Babyliss Pro

Elipsis3100 EP Tech 5.0

Rp 2,850,000

(5)

Babyliss Pro

Smooth and Shiny Dual Surface

Rp 1,950,000

(1)

Babyliss Pro

Long Barrel Nano Titanium

Rp 675,000 -
Rp 720,000

(14)

PRODUCT REVIEW

User's Average Rating

4.4

3 of 3 reviewers recommend this product

Effectiveness 5.0/5

Packaging 3.7/5

Texture 4.7/5

Value for Money 4.3/5

Yes
0
No
1
Maybe
2
WRITE A REVIEW

User Photos

Friske Wokas

Jenis Kulit : 

3 January 2019

Purchased at Sociolla

4.0

  • Effectiveness5/5

  • Packaging2/5

  • Texture5/5

  • Value for Money4/5

Hasilnya memuaskan dan stylingnya tahan lama, sayang tidak dilengkapi sarung tangan anti panas, jd agak repot klo harus bikin sendiri, harus hati2 sekali,jari dan jidat udah jd korban soalx.. 😓😭 next, hrs memperlengkapi diri biar tangan dan jidat gak jd korban lagi.. lumayan lukanya

Repurchase this product? No

Sella Winadi

Jenis Kulit :  Kulit Kering

27 May 2018

Purchased at Sociolla

4.5

  • Effectiveness5/5

  • Packaging4/5

  • Texture4/5

  • Value for Money5/5

Crreates tight curls and straightens at the same time! Heats up pretty fast too! Although this comes in a Type G plug, which is a bit disappointing as I expected an Indonesian-friendly plug type.

Repurchase this product? Maybe

Wangi Ginting

Wangi Ginting

Jenis Kulit :  Kulit Kering

29 December 2017

Purchased at Sociolla

4.8

  • Effectiveness5/5

  • Packaging5/5

  • Texture5/5

  • Value for Money4/5

prngirimannya lama banget bayar tgl 19 barangnya sampai tgl 28 ke kaltim Barang sampai aman tanpa cacat Bagus barangnya kuat, catokannya panas Cuma agak berat mungkin karena titanium Tapi overall sih oke Ga nyesel deh belinya Semoga awet Untung pula belinya pas banget lg diskon Mantap

Repurchase this product? Maybe