Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:
Continue shopping
Proceed to checkout

Masuk ke Sociolla dengan Akun SOCO

Lupa password

Belum memiliki akun? Daftar sekarang, yuk!

MEMBUAT AKUN SOCO


Kamu sudah memiliki akun?

ATUR ULANG PASSWORD

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

Rp 903,144

-40%
Rp 1,505,240

- Pengering rambut profesional dengan ionik keramik turmalin
- Warna hitam
- Material barrel keramik
- Desain minimalis dan mudah dibawa
- Daya: 1100 watt
- Dilengkapi 3 pengatur suhu: panas, hangat, dingin
- Dilengkapi 2 pilihan kecepatan: tinggi, rendah
- Panjang kabel: 2.7 m
- Jangan disimpan dalam keadaan panas
- Bersihkan alat setelah digunakan
- Simpan dalam dus

Spesifikasi :

Wattage: 1100 watt
Temperature: 3 heat (hot, warm, cool) / 2 speed (high, low)
Cable length: 270cm
Material: Ceramic barrel

BaByliss is a French company that sells products such as hair dryers, curling irons or straighteners. It is part of the group American Conair. For many decades Babyliss has been in the hairdresser business by providing beauty and hair care services. Babyliss comes with electrical appliances and hair care range are especially developed to enable you to unfold your creativity.

The BaByliss electrical appliances range is designed for hairstylists and covers all product categories (hairdryers, straighteners, curling irons, setters, clippers & trimmers.

Every electrical appliance has been previously tested in the technical centres around the world, and combine power, design, ergonomics and performance. This is why BaByliss, until today still be the brand reference in the hairdresser market.

BaByliss formulas and instruments are perfectly adapted to the moves and high technology standards of professionals and dedicated to the beauty of your hair.

 

Reduced price!

PRODUCT REVIEW

User's Average Rating

4.8

3 of 3 reviewers recommend this product

2
1
0
Yes
No
Maybe
WRITE REVIEW

ALL REVIEWS (3)

Stella Alberta

4 Reviews | See all User's reviews

27 September 2018

4.8

    Effectiveness

    Packaging

    Texture

    Value for Money

Hair dryer ini recommended banget buat yang ga mau ribet (alias ga lama2 ngeringin rambutnya) dan buat yang rambutnya di blow permanent (ini lagi heits yekaan..) karena tenaga dryernya kuat 1100W dan bikin rambut ngembang. Lalu dia ada settingan panas dan dingin jadi bisa diatur sesuai ketahanan kulit kepala kita.. Warna item ga gampang kotor, dan kokoh dryernya.. Minus point, gede dan berat.. jadi kalo travelling rada makan tempat.. Tapi mending agak berat dikit tapi rambut ngembang cantik..Overall, ok banget lah!

Repurchase this product? Yes

Baskara Ratih

Baskara Ratih

29 Reviews | See all User's reviews

9 August 2018

5.0

    Effectiveness

    Packaging

    Texture

    Value for Money

Hair drayer nya aku suka warnanya mudah2an awet........... Di pakek ... ......... ...... . ....... ...

Repurchase this product? No

Amelita Yonathan

Amelita Yonathan

130 Reviews | See all User's reviews

24 June 2018

4.5

    Effectiveness

    Packaging

    Texture

    Value for Money

hair dryernya cukup strong (karena 1100 watt) jadi cepat keringin rambutnya! seneng jadi ga perlu lama2 nungguin rmabut kering juga. packagingnya juga oke banget sih. bahan hair dryernya juga kokoh gitu dan hitam! gak gampang kotor, ga bikin repot hehe. kalo harga memang cenderung lumayan mahal. tapi ya ada harga ada kualitas. hehe

Repurchase this product? Yes