Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:
Continue shopping
Proceed to checkout

Masuk ke Sociolla dengan Akun SOCO

Lupa password

Belum memiliki akun? Daftar sekarang, yuk!

MEMBUAT AKUN SOCO


Kamu sudah memiliki akun?

ATUR ULANG PASSWORD

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

Rp 359,000

Purple Lilac Eau de Toilette 100 ml

The gentle freshness of Purple Lilac.
Discover the gentle fragrance of fresh picked Purple Lilac in this eau de toilette with floral, powdery notes that leave your skin delicately scented.
Paraben free, colorant free.
Botanical-based ingredients: contains Rose Hips and essential oils of Bergamot and Lemon.

Yves Rocher is a worldwide cosmetics and beauty brand, founded in 1959 by the French entrepreneur Yves Rocher (1930–2009) in La Gacilly. The company is present in 88 countries on five continents and employs 13,500 personnel, excluding more than 215,000 through additional indirect jobs.

As a Botanist, Hasvester, Manufacturer and Retail, the Yves Rocher brand is the only global cosmetics brand to control the entire life cycle of its products : from the plan to the skin of its 30Millions clients. This specificity allows  the yves rocher brand to lower  its enviromental impact and offer every woman quality product at an accessible price . 

PRODUCT REVIEW

User's Average Rating

4.4

10 of 10 reviewers recommend this product

6
0
4
Yes
No
Maybe
WRITE REVIEW

ALL REVIEWS (10)

Elissa Hilman

Elissa Hilman

19 Reviews | See all User's reviews

25 September 2018

3.7

    Long Wear

    Packaging

    Value for Money

One of my favorite! karena parfum ini memiliki bau yang nyaman tapi jangan disemprot kebanyakan ya:") Parfum ini baunya tu kaya lebih ke manis dibanding fresh sih tapi tidak terlalu manis sehingga buat aku pribadi tidak masalah:)

Repurchase this product? Maybe

Grace Untoro

18 Reviews | See all User's reviews

24 August 2018

3.7

    Long Wear

    Packaging

    Value for Money

Purple lilac eau de toilette dari yves rocher ini salah satu parfum yang aku suka. Wangi nya enak lembut gitu. Tapi seperti eau de toilette lainnya wanginya tidak terlalu tahan lama.

Repurchase this product? Maybe

Marcia Angel

Marcia Angel

176 Reviews | See all User's reviews

19 August 2018

4.7

    Long Wear

    Packaging

    Value for Money

aku recommend banget guys buat kalian! wanginya enak banget dan alus banget gitu. packagingnya elegant dan keren banget. tahan lama juga guys! ga nyesel beli de!

Repurchase this product? Maybe

Jessica Nindya

Jessica Nindya

27 Reviews | See all User's reviews

8 August 2018

4.7

    Long Wear

    Packaging

    Value for Money

Salah satu parfum yang enak banget dipake untuk sehari2, karena wanginya ringan dan segar. Top notes-nya kayak dedaunan, dan wangi lilac-nya kayak punya calming effect gitu sih, at least for me hehe.. Untuk ketahanannya sih memang bukan yang terbaik, tapi kalo consider harganya, parfum ini bener2 good value for money!

Repurchase this product? Yes

Elvenza Natasha

105 Reviews | See all User's reviews

3 August 2018

5.0

    Long Wear

    Packaging

    Value for Money

cantikkkk banget design nya sukaaakkk... wanginya juga enak banget dan lumayan tahan lama... aku emang lagi suka brand ini dan cobain semua wanginya ahhaha... sayang agak mahal di kantong tapi karna sukak parfumnya jadi gapapa deh

Repurchase this product? Yes

SEE MORE