Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:
Continue shopping
Proceed to checkout

Masuk ke Sociolla dengan Akun SOCO

Lupa password

Belum memiliki akun? Daftar sekarang, yuk!

MEMBUAT AKUN SOCO


Kamu sudah memiliki akun?

ATUR ULANG PASSWORD

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

Cherry Blooms Eau De Toilette - 100 ml

The delicate fragrance of cherry blooms.

Some flowers are so delicate that their scent cannot be extracted. With all their expertise, Yves Rocher has recreated for you the spring scent of cherry blooms in all its delicateness. This Eau de Toilette leaves a sweet and soft fragrance on the skin.

Yves Rocher is a worldwide cosmetics and beauty brand, founded in 1959 by the French entrepreneur Yves Rocher (1930–2009) in La Gacilly. The company is present in 88 countries on five continents and employs 13,500 personnel, excluding more than 215,000 through additional indirect jobs.

As a Botanist, Hasvester, Manufacturer and Retail, the Yves Rocher brand is the only global cosmetics brand to control the entire life cycle of its products : from the plan to the skin of its 30Millions clients. This specificity allows  the yves rocher brand to lower  its enviromental impact and offer every woman quality product at an accessible price . 

PRODUCT REVIEW

User's Average Rating

4.4

11 of 12 reviewers recommend this product

7
4
1
Yes
No
Maybe
WRITE REVIEW

ALL REVIEWS (12)

Istia Putri Chairunnisa Selian

Istia Putri Chairunnisa Selian

87 Reviews | See all User's reviews

19 August 2018

4.0

    Long Wear

    Packaging

    Value for Money

Wanginya sangat soft dan feminin. Aku pribadi kurang suka baunya. Baunya bisa nempel 2-3 jam kalo di aku. Harganya lumayan mahal, tapi kalo kamu punya bugdet lumayan boleh lah coba yves rocher ini

Repurchase this product? No

Marcia Angel

Marcia Angel

176 Reviews | See all User's reviews

18 August 2018

4.3

    Long Wear

    Packaging

    Value for Money

produkini aku recommend banget buat kalian. wanginya tahan lama banget. packagingnya sangat sangat elegant kardusnya juga. ga bakal nyesel beli ini deh!

Repurchase this product? Maybe

Elvenza Natasha

105 Reviews | See all User's reviews

3 August 2018

5.0

    Long Wear

    Packaging

    Value for Money

cantikkkk banget design nya sukaaakkk... wanginya juga enak banget dan lumayan tahan lama... aku pakai lumayan lama waktu itu emang lagi suka brand ini dan cobain semua wanginya ahhaha... sayang agak mahal di kantong tapi karna sukak parfumnya jadi gapapa deh

Repurchase this product? Yes

Ratri Yulia Yasmine

Yulia Yasmine

286 Reviews | See all User's reviews

7 July 2018

4.7

    Long Wear

    Packaging

    Value for Money

Akhirnya Yves rocher mulai banyak storenya di Jakarta, dan im so happy ... Wanginya tahan lama, seger dan ga nyenggat. Udh pake produk yves rocher dari 2012, dan gatau udh brp kali repurchase perfume2nya :)

Repurchase this product? Yes

4.3

    Long Wear

    Packaging

    Value for Money

Suka banget sama wangi cherry blooms eau de toilette dari yves rocher ini. Wangi sakuranya soft banget dan menenangkan. Untuk daya tahan cukup lumayan bisa untuk setengah hari. Untuk packaging normal dengan botol kaca yang transparan dan minimalis. Repurchased? Yess, karena ku suka memakai ini bergantian dengan edt brand lainnya juga

Repurchase this product? Yes

SEE MORE