Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:
Continue shopping
Proceed to checkout

FREE SHIPPING NO MINIMUM ACROSS INDONESIA


Masuk ke Sociolla dengan Akun SOCO

Lupa password

Belum memiliki akun? Daftar sekarang, yuk!

MEMBUAT AKUN SOCO


Kamu sudah memiliki akun?

ATUR ULANG PASSWORD

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

Comme Une Evidence Eau De Parfum Intense -  50 ml 

A new, more sensual intensity
All the fullness and harmony of Comme une Evidence in a more intense and sensual formula. The initial pairing of Damascus rose and Jasmine absolute is enriched with an enveloping solar accord revealing a denser floral heart. At the base, the union of the vibrant notes of white wood and indulgent praline reveal the perfume’s sensuality.

Secret formula: Botanical-based ingredients: Damascus rose essential oil, Jasmine absolute.

Our promise: Recyclable cardboard from sustainably managed forests. 100% recyclable bottle.

Yves Rocher is a worldwide cosmetics and beauty brand, founded in 1959 by the French entrepreneur Yves Rocher (1930–2009) in La Gacilly. The company is present in 88 countries on five continents and employs 13,500 personnel, excluding more than 215,000 through additional indirect jobs.

As a Botanist, Hasvester, Manufacturer and Retail, the Yves Rocher brand is the only global cosmetics brand to control the entire life cycle of its products : from the plan to the skin of its 30Millions clients. This specificity allows  the yves rocher brand to lower  its enviromental impact and offer every woman quality product at an accessible price . 

PRODUK LAIN DARI Yves Rocher

Yves Rocher

Sensual Shower Gel Bourbon Vanilla

Rp 99,000 -
Rp 159,000

More Options

(2)

Yves Rocher

Sensual Body Lotion Bourbon Vanilla

Rp 129,000 -
Rp 209,000

More Options

(10)

Yves Rocher

Lipbalm

Rp 99,000

More Options

(38)

Yves Rocher

Relaxing Shower Gel Lavandin Blackberry

Rp 99,000 -
Rp 159,000

More Options

(2)

Yves Rocher

Relaxing Body Lotion Olive Petitgrain

Rp 129,000 -
Rp 209,000

More Options

(5)

Yves Rocher

Sensual Sugar Body Scrub Bourbon Vanilla Jar

Rp 319,000

More Options

Yves Rocher

Energizing Sugar Body Scrub Mandarin - Lemon - Cedar - 150 ml Jar

Rp 319,000

(1)

Yves Rocher

Botanic Therapy - Exceptionnal Serum - 30 ml

Rp 389,000

(3)

Yves Rocher

Clementine & Spices Bath & Shower Gel

Rp 119,000

More Options

Yves Rocher

Cherry Blooms Eau De Toilette - 100 ml

Rp 359,000

(15)

PRODUCT REVIEW

User's Average Rating

4.5

13 of 13 reviewers recommend this product

Yes
7
No
3
Maybe
3
WRITE REVIEW

ALL REVIEW (13)

Fernandya Putri Yossita

Fernandya Putri Yossita

96 Reviews | See all User's reviews

15 December 2018

4.7

    Long Wear

    Packaging

    Value for Money

parfum andalan aku setiap hariii, ini wanginya enak banget, seger gitu ga bikin eneg. dan tahan lama jugaa wanginyaa, pokoknya ini recomend bgt, sukaa bgt pokoknya

Repurchase this product? Maybe

A M Siahaan

A M Siahaan

156 Reviews | See all User's reviews

14 December 2018

4.7

    Long Wear

    Packaging

    Value for Money

ini edp nya yves rocher yang juga aku super suka. top note nya rose kalo gasalah dan wanginya emang calming gitu floral scented lah ada rose sama jasmine nya, aku cinta banget sama packagingnya yang super lucu tapi untuk wanginya aku lebih suka yang vanilla

Repurchase this product? Maybe

Ilham fajar Harie

249 Reviews | See all User's reviews

13 December 2018

4.7

    Long Wear

    Packaging

    Value for Money

Wah ini parfume enak banget sih soalnya ada temen gw yang pake,ya tahan lama juga selain itu wanginya itu soft gak terlalu kuat tapi enak bau nya,bagus juga kemasannya

Repurchase this product? Yes

Nurr Nurhayati

Nurr Nurhayati

93 Reviews | See all User's reviews

24 October 2018

4.3

    Long Wear

    Packaging

    Value for Money

biasanya pake parfum suka aja gituh yang cuman wangi pas di seprot awal - awal doang. kesananya ya ilang gituh aja weh. nah kalau Comme Une Evidence Wanginya tahan lama dan wanginya hmmmm

Repurchase this product? Yes

Marcia Angel

Marcia Angel

192 Reviews | See all User's reviews

18 August 2018

4.7

    Long Wear

    Packaging

    Value for Money

produk dari keluaran yves rocher ini keren banget guys! wanginya cocok banget buat kita di tambah tahan lama lagi. packagingnya elegant banget sesuai sama harga.

Repurchase this product? Maybe

SEE MORE