Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:
Continue shopping
Proceed to checkout

Masuk ke Sociolla dengan Akun SOCO

Lupa password

Belum memiliki akun? Daftar sekarang, yuk!

MEMBUAT AKUN SOCO


Kamu sudah memiliki akun?

ATUR ULANG PASSWORD

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

Comme Une Evidence Eau De Parfum Intense -  50 ml 

A new, more sensual intensity
All the fullness and harmony of Comme une Evidence in a more intense and sensual formula. The initial pairing of Damascus rose and Jasmine absolute is enriched with an enveloping solar accord revealing a denser floral heart. At the base, the union of the vibrant notes of white wood and indulgent praline reveal the perfume’s sensuality.

Secret formula: Botanical-based ingredients: Damascus rose essential oil, Jasmine absolute.

Our promise: Recyclable cardboard from sustainably managed forests. 100% recyclable bottle.

Yves Rocher is a worldwide cosmetics and beauty brand, founded in 1959 by the French entrepreneur Yves Rocher (1930–2009) in La Gacilly. The company is present in 88 countries on five continents and employs 13,500 personnel, excluding more than 215,000 through additional indirect jobs.

As a Botanist, Hasvester, Manufacturer and Retail, the Yves Rocher brand is the only global cosmetics brand to control the entire life cycle of its products : from the plan to the skin of its 30Millions clients. This specificity allows  the yves rocher brand to lower  its enviromental impact and offer every woman quality product at an accessible price . 

PRODUK LAIN DARI Yves Rocher

20%

Yves Rocher

Sensual Shower Gel Bourbon Vanilla

Rp 99,000 -
Rp 159,000

SAVE UP TO 20%

Rp 99,000 -
Rp 159,000

(7)
20%

Yves Rocher

Sensual Body Lotion Bourbon Vanilla

Rp 129,000 -
Rp 209,000

SAVE UP TO 20%

Rp 129,000 -
Rp 209,000

(16)
35%

Yves Rocher

Christmas Edition Red Apple Body Lotion

Rp 149,000

SAVE 35%

Rp 96,850

20%

Yves Rocher

Cherry Blooms Eau De Toilette - 100 ml

Rp 359,000

SAVE 20%

Rp 287,200

(20)
35%

Yves Rocher

Christmas Edition Golden Tea Shower Gel

Rp 179,000

SAVE 35%

Rp 116,350

35%

Yves Rocher

Christmas Edition Vanila Eau de Toilette

Rp 529,000

SAVE 35%

Rp 343,850

(1)

Yves Rocher

Shine Rinsing Vinegar

Rp 189,000

(15)

Yves Rocher

Sensitive Vegetal Micellar Water 200ml

Rp 159,000

(11)

Yves Rocher

Sebo Vegetal Bblemish Corrector Stick 1,4g

Rp 159,000

(3)
20%

Yves Rocher

Energizing Shower Gel Mango Coriander

Rp 99,000 -
Rp 159,000

SAVE UP TO 20%

Rp 99,000 -
Rp 159,000

(2)

PRODUCT REVIEW

User's Average Rating

4.5

14 of 14 reviewers recommend this product

Long Wear 4.9/5

Packaging 4.7/5

Value for Money 3.9/5

Yes
8
No
3
Maybe
3
WRITE A REVIEW
Ratulia Kamandita

Ratulia Kamandita

Jenis Kulit :  Kulit Kombinasi

17 December 2018

5.0

  • Long Wear5/5

  • Packaging5/5

  • Value for Money5/5

suka banget parfumnya, parfum inj menjadi salah satu parfum koleksi favorite aku, wanginya enak bangettttt dan tahan lama dan yang bikin aku suka itu kalo lewat hmm wanginya keciummm

Repurchase this product? Yes

Fernandya Putri Yossita

Fernandya Putri Yossita

Peach Clique

See all user's reviews

Jenis Kulit :  Kulit Sensitif

15 December 2018

4.7

  • Long Wear5/5

  • Packaging5/5

  • Value for Money4/5

parfum andalan aku setiap hariii, ini wanginya enak banget, seger gitu ga bikin eneg. dan tahan lama jugaa wanginyaa, pokoknya ini recomend bgt, sukaa bgt pokoknya

Repurchase this product? Maybe

A M Siahaan

Yohanne Marintan Siahaan

Peach Clique

See all user's reviews

Jenis Kulit :  Kulit Kombinasi

14 December 2018

4.7

  • Long Wear5/5

  • Packaging5/5

  • Value for Money4/5

ini edp nya yves rocher yang juga aku super suka. top note nya rose kalo gasalah dan wanginya emang calming gitu floral scented lah ada rose sama jasmine nya, aku cinta banget sama packagingnya yang super lucu tapi untuk wanginya aku lebih suka yang vanilla

Repurchase this product? Maybe

Ilham fajar Harie

Peach Clique

See all user's reviews

Jenis Kulit :  Kulit Berminyak

13 December 2018

4.7

  • Long Wear5/5

  • Packaging5/5

  • Value for Money4/5

Wah ini parfume enak banget sih soalnya ada temen gw yang pake,ya tahan lama juga selain itu wanginya itu soft gak terlalu kuat tapi enak bau nya,bagus juga kemasannya

Repurchase this product? Yes

Nurr Nurhayati

Nurr Nurhayati

Peach Clique

See all user's reviews

Jenis Kulit :  Kulit Berminyak , Kulit Sensitif , Kulit Kombinasi

24 October 2018

4.3

  • Long Wear5/5

  • Packaging4/5

  • Value for Money4/5

biasanya pake parfum suka aja gituh yang cuman wangi pas di seprot awal - awal doang. kesananya ya ilang gituh aja weh. nah kalau Comme Une Evidence Wanginya tahan lama dan wanginya hmmmm

Repurchase this product? Yes

SEE MORE REVIEW