Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:
Continue shopping
Proceed to checkout

FREE SHIPPING NO MINIMUM ACROSS INDONESIA


Masuk ke Sociolla dengan Akun SOCO

Lupa password

Belum memiliki akun? Daftar sekarang, yuk!

MEMBUAT AKUN SOCO


Kamu sudah memiliki akun?

ATUR ULANG PASSWORD

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

Issey Miyake Pleats Please EDT 100 ml (3947250)

PRODUCT REVIEW

User's Average Rating

4.5

4 of 4 reviewers recommend this product

Yes
2
No
0
Maybe
2
WRITE REVIEW

ALL REVIEW (4)

Abygail Sihombing

Abygail Sihombing

84 Reviews | See all User's reviews

14 December 2018

5.0

    Long Wear

    Packaging

    Value for Money

Wanginya tidak begiti strong tapi sangat awet dan tahan lama... a little bit pricey.. tetapi sangat worth it karena wanginya sangat elegan... recommended

Repurchase this product? Yes

Sharah Himma Larassa

21 Reviews | See all User's reviews

12 December 2018

5.0

    Long Wear

    Packaging

    Value for Money

MY FAVORITE FRAGNANCE SOFAAAAAARRR UWWWW, aku suka pake banget sama baunya udh ku beli 2x uh secinta itu soalnya jarang jarang ku beli perfume sampe 2x karna suka bosen, ini gapernah bosen jadi akan ku beli lagi dan lagi

Repurchase this product? Yes

pipit andriani

pipit andriani

26 Reviews | See all User's reviews

1 December 2018

3.3

    Long Wear

    Packaging

    Value for Money

I like the sweet and flowery smell of this perfume. I bought it on Sociolla using a code and I hit a jackpot. I did not read the review before buying it and relied solely on luck. I like the smell but unfortunately it does not last very long.

Repurchase this product? Maybe

Eka wahyuningtyas

Eka wahyuningtyas

100 Reviews | See all User's reviews

28 November 2018

4.7

    Long Wear

    Packaging

    Value for Money

Pertama kali beli parfum yg seger tapi kalem selain paris Hilton ya Issey miyake ini, enak baunya dan tahan lama pasti ya apalagi wanginya itu loh gak nyengat ga bikin kepala pusing juga jadi rekomended buat para cewek yang mau beli parfum feminin tapi seger

Repurchase this product? Maybe