Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:
Continue shopping
Proceed to checkout

Masuk ke Sociolla dengan Akun SOCO

Lupa password

Belum memiliki akun? Daftar sekarang, yuk!

MEMBUAT AKUN SOCO


Kamu sudah memiliki akun?

ATUR ULANG PASSWORD

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

Rp 51,500

Utama Spice is a traditional skincare company based in Ubud, Bali. We focus on applying ancient Balinese herbal knowledge to create products that not only enhance your skin’s natural beauty but also provokes your mind to consider the raw power and beauty of nature. We do this by using only 100% pure natural ingredients. We got our start in 1989 when Dayu Suci and Melanie Templer saw a need to retain Bali’s amazing herbal knowledge and traditions. This knowledge was being quickly lost with the advent of modern products containing dangerous chemicals. As the demand for traditional remedies declined, the herbs and spices used in these remedies were too quickly being lost further perpetuating the cycle.

Dayu, with her extensive knowledge of traditional Balinese remedies, and Melanie, with her never ending quest to discover the wonders of the natural world, quickly rediscovered the amazing benefits of essential oils and other natural ingredients. They started making their remedies by hand for their loved ones. We have continued their passion today in the hope of sharing their discoveries with you and your loved ones.

PRODUCT REVIEW

User's Average Rating

4.5

3 of 4 reviewers recommend this product

3
0
1
Yes
No
Maybe
WRITE REVIEW

ALL REVIEWS (4)

Vasela Aquila

1 Reviews | See all User's reviews

17 October 2018

4.5

    Effectiveness

    Packaging

    Texture

    Value for Money

Suka banget sama patchouli eo, ini salah satu holy grail essential oil aku untuk diy acne serum. Soalnya eo ini ngaruh banget buat ngilangin bekas jerawat. Jadi wajib banget punya ini. Btw, klo pake ini harus di dilute sama carrier oil kesayangan kalian yaah. Sarannya cuma klo bisa botolnya pake pipet aja, soalnya ga tau kenapa tetesan di botolnya beda2, yg patchouli ini netesnya lama bgt sedangkan yg lemon cepet bgt bahkan sampe seringnya jdi kebanyakan.

Repurchase this product? Yes

Christy Veronica

Christy Veronica

139 Reviews | See all User's reviews

6 August 2018

4.8

    Effectiveness

    Packaging

    Texture

    Value for Money

Aromanya daun banget, yang suka aroma dedaunan wajib punya, jadi kalau di diffuse terasa enak banget segar gitu ruangannya. Aromanya lumayan kencang, jadi pakainya sedikit aja

Repurchase this product? Yes

5.0

    Effectiveness

    Packaging

    Texture

    Value for Money

Saya suka dengan produk ini Serum ini berukuran kecil dan dikemas dalam botol kaca. Tutupnya memiliki pipet yang memudahkan kita untuk mengambil serum sesuai takaran.

Repurchase this product? Yes

Dyah Wahana Daya Pertiwi

29 Reviews | See all User's reviews

7 June 2018

3.8

    Effectiveness

    Packaging

    Texture

    Value for Money

Beli ini karena diskon yang menggoda, awalnya aku gak tau baunya. Ternyata setelah dipakai baunya gak enak. Tetapi kalau dipakai diruangan dingin lebih baik.

Repurchase this product? Maybe