Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:
Continue shopping
Proceed to checkout

Masuk ke Sociolla dengan Akun SOCO

Lupa password

Belum memiliki akun? Daftar sekarang, yuk!

MEMBUAT AKUN SOCO


Kamu sudah memiliki akun?

ATUR ULANG PASSWORD

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

Rp 295,000

  • UVA protection: 98 % UVA absorption (higher than Australian Standard)
  • Perfumed or non-perfumed
  • Alcohol free
  • Free from paraffin, parabens, PEG bonds and PABA esters, acrylamide


Product features:

  • With pH value 5.5
  • Reliable UVA + UVB protection
  • Highly effective UVA/UVB filter system combined with micro-pigments prevent sunlight induced damage and irritations to the skin
  • Anti-Ageing skin protection with vitamin E and regenerating provitamin B5
  • Natural Hydro-Fructol Formula keeps the sun-exposed skin smooth and supple to protect the elasticity of the skin
  • Counteracts sun-induced pigmentation marks and signs of premature ageing
  • Water resistant
  • Easily applied, non-greasy
  • Oil-free

Sebamed was founded in 1983. Sebamed represents one of the leading brands for medicinal skin care with a pH value 5.5 of healthy skin. All products of the sebamed range contain high-quality active ingredients which cleanse and nourish the skin without destroying the natural acid protection mantle. More than 120 scientific studies have tested the high effectiveness and very good skin compatibility of all sebamed products and confirm their skin care competence for sensitive and problematic skin

PRODUCT REVIEW

User's Average Rating

4.4

5 of 5 reviewers recommend this product

4
1
0
Yes
No
Maybe
WRITE REVIEW

ALL REVIEWS (5)

Fitri Indah Puspitasari

Fitri Indah Puspitasari

162 Reviews | See all User's reviews

28 September 2018

4.8

    Effectiveness

    Packaging

    Texture

    Value for Money

Ini sunscreen beneran bekerja di kulit aku. Walaupun aku berjemur di terik matahari lama tapi muka aku ga gosong. padahal biasanya muka langsung merah dan belang. Wajahku juga lembab juga pake ini. dan Teksturnya ringan

Repurchase this product? Yes

Lisca Khoirunisa

Lisca Khoirunisa

71 Reviews | See all User's reviews

11 August 2018

3.8

    Effectiveness

    Packaging

    Texture

    Value for Money

Baunya gaenak, disgusting banget :( ga ninggalin whitecast, harus dipakein bedak soalnya lengket banget, bagus sih tapi bisa ngelingungin muka dari sinar uv

Repurchase this product? No

Indra Maharddhika Pambudy

2 Reviews | See all User's reviews

27 February 2018

5.0

    Effectiveness

    Packaging

    Texture

    Value for Money

Awalnya sempet ngga mau pake sunscreen karena sunscreen sebelumnya bikin iritasi dan muka berminyak. Tapi produk ini berbeda dengan sunscreen lainnya. Ada efek melembabkannya tapi ngga bikin muka berminyak. Di-pakai berulang kali seharian tetap terasa ringan di wajah. Perfect for indonesian climate!

Repurchase this product? Yes

Maria Fatimah

1 Reviews | See all User's reviews

26 February 2018

4.0

    Effectiveness

    Packaging

    Texture

    Value for Money

Susah cari sun cream yg efektif buat cuaca di Indonesia yg super panas, dan ini bekerja efektif melindungi kulit :)

Repurchase this product? Yes

Adlina sabila

3 Reviews | See all User's reviews

7 February 2018

5.0

    Effectiveness

    Packaging

    Texture

    Value for Money

Setelah baca2 review dari google, akhirnya beli deh ni produk. Menurut ku suncream ini cocok buat iklim indonesia yg hot banget, ga bikin muka jadi oily, cepat meresap.. Perfect!

Repurchase this product? Yes