Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:
Continue shopping
Proceed to checkout

Masuk ke Sociolla dengan Akun SOCO

Lupa password

Belum memiliki akun? Daftar sekarang, yuk!

MEMBUAT AKUN SOCO


Kamu sudah memiliki akun?

ATUR ULANG PASSWORD

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

Banana Boat® Sport Performance® coolzone™ UltraMist® Continuous Spray Sunscreen provides active UVA and UVB protection that instantly cools skin on contact for a clean, refreshed feeling. 

• Broad Spectrum UVA and UVB Protection 
• Invisible and Rub-Free 
• Water Resistant 
• Sweatproof

Banana Boat® sunscreen products are tested in seven real-life conditions – sun, pool water, ocean water, wind, sand, sweat and extreme heat to provide safe and effective broad spectrum UVA and UVB protection for the whole family.

Banana Boat® has the whole family covered with a variety of sprays, lotions, stick and lip sunscreens in a wide range of SPF levels, as well as after sun products. Banana Boat® sun care products feature advanced technology that provides safe and effective broad spectrum UVA and UVB protection* that won’t break down in the sun. Our products have carried The Skin Cancer Foundation's Seal of Recommendation for nearly two decades.

Credit : This product 100% original, distribute by PT. Bahtera Cipta Raga Prima

PRODUK LAIN DARI Banana Boat

Banana Boat

Ultra Protect Faces Sunscreen Lotion SPF 50 - 60ml

Rp 117,700

(118)

Banana Boat

Sport Sunscreen Lotion SPF 110

Rp 92,400 -
Rp 244,200

(68)

Banana Boat

Ultraprotect SPF 50 - Travel Size

Rp 25,000

(4)

Banana Boat

Aloe Vera Gel

Rp 55,000 -
Rp 102,300

(61)

Banana Boat

Suncomfort Ultramist Spray SPF50+

Rp 217,800

(7)

Banana Boat

Sport SPF 50 - Travel Size

Rp 25,000

(3)

Banana Boat

Ultra Protect Sunscreen Lotion SPF 30

Rp 117,700

(15)

Banana Boat

Protective Tanning Oil SPF 8

Rp 132,000

(4)

Banana Boat

Deep Tanning Oil

Rp 77,000

Banana Boat

BB Sun Comfort Lotion SPF 50 - Travel Size

Rp 25,000

PRODUCT REVIEW

User's Average Rating

4.7

4 of 4 reviewers recommend this product

Effectiveness 4.8/5

Packaging 4.8/5

Texture 4.8/5

Value for Money 4.5/5

Yes
4
No
0
Maybe
0
WRITE A REVIEW
monica astrid

monica astrid

Scarlet Clique

See all user's reviews

Jenis Kulit :  Kulit Normal

31 January 2019

4.0

  • Effectiveness4/5

  • Packaging4/5

  • Texture4/5

  • Value for Money4/5

ini sunscreen spray dari banana boat juga yang bagus sih ga ngerti lagi kok banana boat ini sunscreennya bagus bagus semua lah ya setara sama harganya

Repurchase this product? Yes

Natasha Tjokrosoeharto

Jenis Kulit :  Kulit Berminyak , Kulit Sensitif

11 December 2018

5.0

  • Effectiveness5/5

  • Packaging5/5

  • Texture5/5

  • Value for Money5/5

my fav sunblock gampang dan simple banget pakenya tinggal semprot jadi bisa menjangkau ke bagian2 yang sulit jg SPF nya 50 jd udah aman deh kalau lagi aktivitas outdoor ga bikin lengket jg d kulit

Repurchase this product? Yes

Nina Zahra

Nina Zahra

Jenis Kulit :  Kulit Kombinasi , Kulit Sensitif

9 November 2018

5.0

  • Effectiveness5/5

  • Packaging5/5

  • Texture5/5

  • Value for Money5/5

Aku suka banget sunscreen ini!! Baunya seger banget,ringan,dan kalo disemprot di kulit adem bener cuy.. Habis pake ini rasanya ringan banget soalnya cair dan spray dan cepet meresap gitu! Mana spf nya 50,jadi cocok kalo mau diajak traveling gicuh..

Repurchase this product? Yes

Dara Priscilla

Jenis Kulit :  Kulit Kombinasi

8 June 2018

4.8

  • Effectiveness5/5

  • Packaging5/5

  • Texture5/5

  • Value for Money4/5

Ini sunscreen terbaik sih menurutku. Teksturnya ringan banget, kaya berasa ga pake apa-apa. Cuman emangsih harganya mahal, tapi bener bener efektif ko. Packaging nya juga lucu, ada yg kecilnya. Praktis buat di bawa2

Repurchase this product? Yes