Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:
Continue shopping
Proceed to checkout

FREE SHIPPING NO MINIMUM ACROSS INDONESIA


Masuk ke Sociolla dengan Akun SOCO

Lupa password

Belum memiliki akun? Daftar sekarang, yuk!

MEMBUAT AKUN SOCO


Kamu sudah memiliki akun?

ATUR ULANG PASSWORD

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

Relaxing Body Lotion Olive Petitgrain

The pleasure of a moisturizing lotion with relaxing benefits

To provide you with a relaxing and calm moment, Yves Rocher has chosen the Olive, for its sunny disposition, and essential oil of Petitgrain, originating in the Mediterranean Basin. Obtained by the distillation of the leaves and twigs of the bitter orange, the essential oil of Petit Grain (in the perfume) is traditionally used for its renowned relaxing properties. Its pleasant, floral fragrance, both suave and invigorating, helps you to empty your mind for a calm and peaceful moment.

Beauty Promise The skin is moisturized and delicately perfumed.

Yves Rocher is a worldwide cosmetics and beauty brand, founded in 1959 by the French entrepreneur Yves Rocher (1930–2009) in La Gacilly. The company is present in 88 countries on five continents and employs 13,500 personnel, excluding more than 215,000 through additional indirect jobs.

As a Botanist, Hasvester, Manufacturer and Retail, the Yves Rocher brand is the only global cosmetics brand to control the entire life cycle of its products : from the plan to the skin of its 30Millions clients. This specificity allows  the yves rocher brand to lower  its enviromental impact and offer every woman quality product at an accessible price . 

Reduced price!

PRODUK LAIN DARI Yves Rocher

20%

Yves Rocher

Shine Rinsing Vinegar

Rp 189,000

SAVE 20%

Rp 151,200

(19)

Yves Rocher

Low Shampoo Delicate Cleansing Cream - 200 ml

Rp 179,000

(12)
20%

Yves Rocher

Energizing Shower Gel Mango Coriander

Rp 99,000 -
Rp 159,000

SAVE UP TO 20%

Rp 79,200 -
Rp 127,200

More Options

(3)

Yves Rocher

Energizing Shower Gel Lemon Basil

Rp 99,000 -
Rp 159,000

More Options

20%

Yves Rocher

Sensual Body Lotion Bourbon Vanilla

Rp 129,000 -
Rp 209,000

SAVE UP TO 20%

Rp 103,200 -
Rp 167,200

More Options

(23)

Yves Rocher

Sebo Vegetal Bblemish Corrector Stick 1,4g

Rp 159,000

(3)

Yves Rocher

Radiance Shampoo

Rp 159,000

(3)

Yves Rocher

Nutri - Repair Treatment Shampoo

Rp 159,000

(1)

Yves Rocher

Cherry Blooms Eau De Toilette - 100 ml

Rp 359,000

(23)

Yves Rocher

Protection And Radiance Shampoo

Rp 159,000

(5)

PRODUCT REVIEW

User's Average Rating

4.6

9 of 9 reviewers recommend this product

Effectiveness 4.7/5

Packaging 4.7/5

Texture 4.7/5

Value for Money 4.2/5

Yes
4
No
2
Maybe
3
WRITE A REVIEW
deedeeansava

Dian Safaroh

Jenis Kulit :  Kulit Kombinasi

8 May 2019

4.5

  • Effectiveness5/5

  • Packaging4/5

  • Texture5/5

  • Value for Money4/5

Size :  200 ml

teksturnya lotion ringan. efeknya bikin lembab dan kulit jadi halus. diratakan di kulit nggak butuh waktu lama untuk meresap. baunya seger apalagi dipakai barengan sama shower gel nya. suka

Repurchase this product? Maybe

Anne Simarmata

Jenis Kulit : 

8 April 2019

Purchased at Sociolla

4.5

  • Effectiveness4/5

  • Packaging4/5

  • Texture5/5

  • Value for Money5/5

Size :  200 ml

Dari semua produk lotion Yves Rocher, ini salah satu favourite aku. Pertama kali coba udah langsung sukakk dan buat kulit jadi lembut. varian ini akan jadi the most wanted aku kalau discount

Repurchase this product? Yes

Meilina Chandrasari

Jenis Kulit : 

23 February 2019

Purchased at Sociolla

5.0

  • Effectiveness5/5

  • Packaging5/5

  • Texture5/5

  • Value for Money5/5

Size :  200 ml

Beli pas ada diskon da setelah dicoba cocok. Dipakai tidak lengket dan harum olive. Dulu kulit bagian siku sering kering dan pecah, setelah pakai tidak pecah lagi.

Repurchase this product? Yes

Endah Julyanmah

Endah July

Jenis Kulit :  Kulit Kombinasi

27 January 2019

Purchased at Sociolla

4.8

  • Effectiveness5/5

  • Packaging5/5

  • Texture4/5

  • Value for Money5/5

Size :  390 ml

Such a good deal got this 390ml body lotion only idr 109.000. The texture is a bit thick, cs i do like the lighter one krn susah di ratainnya imho. Tapi cara ngakalinnya aku pake di pake on a damp skin and turns so easy to spread off. Aku pake body lotion ini di malam hari saja, kalau dipagi hari wajib pakai yg ada spfnya just fyi. Wanginya lumayan tahan lama dikulit dan setalah dipakai kulit auto halus sih!

Repurchase this product? Maybe

Riri puspa

Riri puspa

Jenis Kulit :  Kulit Berminyak

15 December 2018

4.0

  • Effectiveness4/5

  • Packaging4/5

  • Texture4/5

  • Value for Money4/5

Size :  200 ml

Sebenernya agak pesimis kalo mau coba body lotion. Kebanyakan body lotion itu susah nyerap ke kulit dan ninggalin kesan lengket. Tapi setelah aku coba body lotion dari Yves Rocher ini, ternyata enak! Aku coba yang varian Olive, wanginya seger khas wangi zaituin (olive), gampang nyerap di kulit, gak lengket, dan bikin lembap.

Repurchase this product? No

SEE MORE REVIEW