Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:
Continue shopping
Proceed to checkout

FREE SHIPPING NO MINIMUM ACROSS INDONESIA


Masuk ke Sociolla dengan Akun SOCO

Lupa password

Belum memiliki akun? Daftar sekarang, yuk!

MEMBUAT AKUN SOCO


Kamu sudah memiliki akun?

ATUR ULANG PASSWORD

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

Energizing Body Lotion Raspberry Peppermint

The pleasure of a moisturizing lotion with energizing benefits
For the pleasure of an energizing body lotion, our unique chain of experts since 1959, have chosen and combined organic, free-trade Shea butter with essential oil of Peppermint* and Raspberry extract. The skin is moisturized and delicately perfumed. Tested under dermatological supervision. *in the perfume

Beauty PromiseThe skin is moisturized and delicately perfumed.

Secret of the BotanicalYves Rocher has chosen Peppermint essence for its aromatic notes that bring a burst of intense freshness. A real Energy and vitality boost, it helps us recover vivacity. Its icy freshness, subtly combine with the tangy freshness of Raspberry, gives a sparkling cocktail of energy.

Yves Rocher is a worldwide cosmetics and beauty brand, founded in 1959 by the French entrepreneur Yves Rocher (1930–2009) in La Gacilly. The company is present in 88 countries on five continents and employs 13,500 personnel, excluding more than 215,000 through additional indirect jobs.

As a Botanist, Hasvester, Manufacturer and Retail, the Yves Rocher brand is the only global cosmetics brand to control the entire life cycle of its products : from the plan to the skin of its 30Millions clients. This specificity allows  the yves rocher brand to lower  its enviromental impact and offer every woman quality product at an accessible price . 

PRODUK LAIN DARI Yves Rocher

25%

Yves Rocher

Sensual Shower Gel Bourbon Vanilla

Rp 99,000 -
Rp 159,000

SAVE UP TO 25%

Rp 74,250 -
Rp 119,250

More Options

(10)
25%

Yves Rocher

Relaxing Shower Gel Lavandin Blackberry

Rp 99,000 -
Rp 159,000

SAVE UP TO 25%

Rp 74,250 -
Rp 119,250

More Options

(3)
30%

Yves Rocher

Radiance Rinsing Vinegar

Rp 379,000

SAVE 30%

Rp 265,300

Yves Rocher

Sensual Body Lotion Bourbon Vanilla

Rp 129,000 -
Rp 209,000

More Options

(20)

Yves Rocher

Energizing Body Lotion Raspberry Peppermin

Rp 129,000 -
Rp 209,000

More Options

(13)

Yves Rocher

Nutri - Repair Treatment Shampoo

Rp 159,000

(1)

Yves Rocher

Radiance Shampoo

Rp 159,000

(3)
20%

Yves Rocher

White Botanical Dark Spot Corrector

Rp 499,000

SAVE 20%

Rp 399,200

(2)

Yves Rocher

Smoothing Shampoo

Rp 159,000

(6)

Yves Rocher

Serum Vegetal Wrinkle Lifting Day Cream

Rp 519,000

(1)

PRODUCT REVIEW

User's Average Rating

4.3

11 of 13 reviewers recommend this product

Effectiveness 4.2/5

Packaging 4.4/5

Texture 4.5/5

Value for Money 4.1/5

Yes
6
No
4
Maybe
3
WRITE A REVIEW

Gitania Safitri

Jenis Kulit : 

9 March 2019

Purchased at Sociolla

3.0

  • Effectiveness3/5

  • Packaging3/5

  • Texture3/5

  • Value for Money3/5

Size :  200 ml

Baunya enak + manis, tapi jatuhnya malah berminyak di kulit aku huhuhu, melembabkannya tidak dapat :( mungkin kalo varian lain akan beda kali ya efeknya

Repurchase this product? No

nining lestari

Jenis Kulit :  Kulit Kombinasi , Kulit Sensitif

5 March 2019

Purchased at Sociolla

3.0

  • Effectiveness3/5

  • Packaging3/5

  • Texture3/5

  • Value for Money3/5

Size :  200 ml

belinya ga sengaja ga diniatin beli ini karna iseng aja buka sociolla,dan liat diskon yang lumayan hehehe,tapi kebetulan emg lagi ngumpulin buat ngisi hantaran nikah, dan ternyata wanginyaaaa enak, ga yang terlalu manis yg bikin enak gitu, jadi masih ada wangi seger-segernya, nyesel kemarin pas diskon ga ambil yg ukuran gede aja sekalian,soalnya jatohnya jadi lebih hemat lagi di banding beli yg size kecil :')

Repurchase this product? Maybe

muthia putri purnama

muthia putri purnama

Jenis Kulit :  Kulit Kombinasi

19 December 2018

4.8

  • Effectiveness5/5

  • Packaging5/5

  • Texture5/5

  • Value for Money4/5

Size :  200 ml

Tadinya beli ini karna buat cadangan gantiin tbs tapi pas dipake ternyata aku merasa ini lebih enak..... ga lengket dan wangi nya passs ..isinya banyak dan harganya lumayan karna isinya banyak sih 😍

Repurchase this product? Yes

kwartaria saut marito gultom

kwartaria saut marito gultom

Jenis Kulit :  Kulit Kering , Kulit Berminyak

18 December 2018

5.0

  • Effectiveness5/5

  • Packaging5/5

  • Texture5/5

  • Value for Money5/5

Size :  200 ml

bobody lotuon yang bikin ngelembabbin kukit aku. tapi gak lengket dan cepet nyerap di kulit. Tahan lama juga wanginya. Seneng bisa beli ibi kemaren. Harganya juga gak terlalu mahal

Repurchase this product? Yes

Praditia Suci Zahrani

Praditia Suci Zahrani

Jenis Kulit :  Kulit Kombinasi

13 December 2018

4.2

  • Effectiveness4/5

  • Packaging5/5

  • Texture5/5

  • Value for Money3/5

Size :  200 ml

Aku paling gk bisa liat produk yg ada tulisan raspberry pasti langsung dicomot😂 wanginya enak cepet nyerep di kulit gk lengket sama sekali, harganya lumayan mahal ya untuk sekedar body lotion tp krn ini ada parfumenya jd worth it kokk

Repurchase this product? Maybe

SEE MORE REVIEW