Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:
Continue shopping
Proceed to checkout

FREE SHIPPING NO MINIMUM ACROSS INDONESIA


Masuk ke Sociolla dengan Akun SOCO

Lupa password

Belum memiliki akun? Daftar sekarang, yuk!

MEMBUAT AKUN SOCO


Kamu sudah memiliki akun?

ATUR ULANG PASSWORD

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

Energizing Body Lotion Mango Coriander - 200 ml 

The pleasure of a moisturizing lotion with energizing benefits
Yves Rocher has chosen Coriander, traditionally renowned for its toning properties. It is at the heart of this spherical and tasty white fruit that all the richness of Coriander essential oil is found. Its floral, spicy scent and sharp and invigorating freshness, softened by the colorful and vibrant notes of Mango, give you a boost of vitality that stimulates your senses.

Beauty Promise The skin is moisturized and delicately perfumed.

Yves Rocher is a worldwide cosmetics and beauty brand, founded in 1959 by the French entrepreneur Yves Rocher (1930–2009) in La Gacilly. The company is present in 88 countries on five continents and employs 13,500 personnel, excluding more than 215,000 through additional indirect jobs.

As a Botanist, Hasvester, Manufacturer and Retail, the Yves Rocher brand is the only global cosmetics brand to control the entire life cycle of its products : from the plan to the skin of its 30Millions clients. This specificity allows  the yves rocher brand to lower  its enviromental impact and offer every woman quality product at an accessible price . 

Reduced price!

PRODUK LAIN DARI Yves Rocher

20%

Yves Rocher

Shine Rinsing Vinegar

Rp 189,000

SAVE 20%

Rp 151,200

(20)

Yves Rocher

Low Shampoo Delicate Cleansing Cream - 200 ml

Rp 179,000

(13)
20%

Yves Rocher

Energizing Shower Gel Mango Coriander

Rp 99,000 -
Rp 159,000

SAVE UP TO 20%

Rp 79,200 -
Rp 127,200

More Options

(3)

Yves Rocher

Energizing Shower Gel Lemon Basil

Rp 99,000 -
Rp 159,000

More Options

20%

Yves Rocher

Sensual Body Lotion Bourbon Vanilla

Rp 129,000 -
Rp 209,000

SAVE UP TO 20%

Rp 103,200 -
Rp 167,200

More Options

(23)
20%

Yves Rocher

Smoothing - 48 H Smoothing Conditioner

Rp 139,000

SAVE 20%

Rp 111,200

(4)
35%

Yves Rocher

Serum Vegetal Wrinkle Firmness Day Care

Rp 459,000

SAVE 35%

Rp 298,350

(3)

Yves Rocher

Cherry Blooms Eau De Toilette - 100 ml

Rp 359,000

(23)
35%

Yves Rocher

Serum Vegetal Radiance Lotion

Rp 219,000

SAVE 35%

Rp 142,350

(2)

Yves Rocher

Mon Evidence LEau De Parfum EDP

Rp 679,000

(1)

PRODUCT REVIEW

User's Average Rating

4.4

3 of 3 reviewers recommend this product

Effectiveness 4.7/5

Packaging 4.7/5

Texture 4.7/5

Value for Money 3.7/5

Yes
2
No
1
Maybe
0
WRITE A REVIEW

Vindica Lin

Jenis Kulit : 

29 April 2019

Purchased at Sociolla

5.0

  • Effectiveness5/5

  • Packaging5/5

  • Texture5/5

  • Value for Money5/5

Size :  200 ml

Wangi mangga nya segar banget, untuk tekstur nya agak thick tapi cepat meresap dan tidak menimbulkan rasa lengket. Untuk ketahanan aroma nya, tidak terlalu tahan lama tapi kulit jadi lembab seharian.

Repurchase this product? No

Trida Noviari

Trida Noviari

Jenis Kulit : 

24 March 2019

Purchased at Sociolla

4.5

  • Effectiveness5/5

  • Packaging4/5

  • Texture5/5

  • Value for Money4/5

Size :  200 ml

Awalnya beli ini siy krn pas lg mau nyari body lotion ehh kebetulan lg diskon 😜. Setelah nyoba hmmm..wangi mangganya seger bgt. Lgsg ngeresap dikulit,gk lengket plus seketika kulit jd halusss dan lembut bgt..😍 Aku diemin sekitar 5menitan trus aku cuci tangan pake air ehhh..masih berasa loch wangi, lembut dan halusnya...🤗

Repurchase this product? Yes

Puspa Andhira Raudhya Miller

Puspa Andhira Raudhya

Jenis Kulit :  Kulit Berminyak , Kulit Normal

10 December 2018

Purchased at Sociolla

3.8

  • Effectiveness4/5

  • Packaging5/5

  • Texture4/5

  • Value for Money2/5

Size :  200 ml

WANGI, BANGET! SUKA. Wanginya sangat menyegarkan, sesuai namanya. Teksturnya agak watery, menurutku dan warna lotionnya menarik banget, orange-y gitu. Mencerahkan sih engga ya, jadi bagi yang cari yang untuk mencerahkan, this one is not for you. Tapi, sangat melembabkan dan bikin badan wangi, kayak abis berendam di dalam jus(haha). Temenku sampai tanya pas aku main, kenapa aku wangi mangga, dan dia suspect aku habis makan manisan atau minum jus. Which is kinda weird to tell in this site but with this, it's kinda show how good it is. 😂 Kekurangannya adalah agak pricey, sedikit banget isinya, dalam waktu 2 bulan udah abis aja. Tapi, memang worth it karena emang energizing dan melembabkan.

Repurchase this product? Yes