Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:
Continue shopping
Proceed to checkout

Masuk ke Sociolla dengan Akun SOCO

Lupa password

Belum memiliki akun? Daftar sekarang, yuk!

MEMBUAT AKUN SOCO


Kamu sudah memiliki akun?

ATUR ULANG PASSWORD

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

Rp 109,000

"

Clementine & Spices Hand Cream - 75 ml

The every day pleasure of a fruity and spicy hand cream
Do you want soft, hydrated and delicately-scented hands with delectable Christmas scents?

Enjoy a moment of comfort with this Hand Cream that penetrates quickly and moisturizes skin. With its fine Clementine & Spices-scented texture, this Hand Cream leaves your hands soft and deliciously scented.

"

Yves Rocher is a worldwide cosmetics and beauty brand, founded in 1959 by the French entrepreneur Yves Rocher (1930–2009) in La Gacilly. The company is present in 88 countries on five continents and employs 13,500 personnel, excluding more than 215,000 through additional indirect jobs.

As a Botanist, Hasvester, Manufacturer and Retail, the Yves Rocher brand is the only global cosmetics brand to control the entire life cycle of its products : from the plan to the skin of its 30Millions clients. This specificity allows  the yves rocher brand to lower  its enviromental impact and offer every woman quality product at an accessible price . 

PRODUCT REVIEW

User's Average Rating

4.3

3 of 3 reviewers recommend this product

2
0
1
Yes
No
Maybe
WRITE REVIEW

ALL REVIEWS (3)

Sofia Sari Dewi

Sofia Sari Dewi

61 Reviews | See all User's reviews

28 August 2018

4.0

    Effectiveness

    Packaging

    Texture

    Value for Money

Suka sama handcream ini karena cepat meresap dan tidak lengket di kulit. Beberapa varian yang lain pun enak wanginya, tapi varian ini termasuk yang favorit. Ini know mungkin berbeda dengan teman2 lain ya hihi tp ini seger lho! Kulit tangan itu sering banget kotor lalu dicuci bisa lebih dari 3x sehari. Untuk yang bekerja kantoran atau kena AC pasti berasa banget kan keringnya. Nah .. ini bisa jadi pilihan untuk melembabkan dan melembutkan kulit tanganmu..

Repurchase this product? Maybe

4.5

    Effectiveness

    Packaging

    Texture

    Value for Money

Sukaaa banget pake hand cream ini. Bagian ter favorite sih wanginya ya. WANGIIIIIII BANGET HUHU. Jadi pede aja gitu kalo abis pake hand cream ini. Recommended deh !

Repurchase this product? Yes

Ervinawati Sihotang

2 Reviews | See all User's reviews

20 April 2018

4.5

    Effectiveness

    Packaging

    Texture

    Value for Money

Suka banget dengan hand cream, selain wangi rempah, bahannya ringan dan tangan makin lembut.. Recommend banget deh, dan kalo sudah habis pasti beli lagi..

Repurchase this product? Yes