Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:
Continue shopping
Proceed to checkout

FREE SHIPPING NO MINIMUM ACROSS INDONESIA


Masuk ke Sociolla dengan Akun SOCO

Lupa password

Belum memiliki akun? Daftar sekarang, yuk!

MEMBUAT AKUN SOCO


Kamu sudah memiliki akun?

ATUR ULANG PASSWORD

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

Sensual Body Lotion Bourbon Vanilla - 200 ml

The pleasure of a moisturizing lotion with a sensual fragrance
For the pleasure of a body lotion with a sensual and charming fragrance, our unique chain of experts since 1959, have chosen and combined organic, free-trade Shea butter with a Bourbon Vanilla extract. The skin is moisturized and delicately perfumed. Tested under dermatological supervision.

Beauty PromiseThe skin is moisturized and delicately perfumed.

Secret of the BotanicalYves Rocher has chosen a Bourbon Vanilla that is grown in the tradition of Bourbon Island. As a member of the orchid family, its fragrance leaves a veil of satiny sensuality on the skin, like an intoxicating caress. The scent opens with a luminous note then develops its suave and enveloping personality.

Yves Rocher is a worldwide cosmetics and beauty brand, founded in 1959 by the French entrepreneur Yves Rocher (1930–2009) in La Gacilly. The company is present in 88 countries on five continents and employs 13,500 personnel, excluding more than 215,000 through additional indirect jobs.

As a Botanist, Hasvester, Manufacturer and Retail, the Yves Rocher brand is the only global cosmetics brand to control the entire life cycle of its products : from the plan to the skin of its 30Millions clients. This specificity allows  the yves rocher brand to lower  its enviromental impact and offer every woman quality product at an accessible price . 

PRODUK LAIN DARI Yves Rocher

30%

Yves Rocher

Radiance Rinsing Vinegar

Rp 379,000

SAVE 30%

Rp 265,300

25%

Yves Rocher

Sensual Shower Gel Bourbon Vanilla

Rp 99,000 -
Rp 159,000

SAVE UP TO 25%

Rp 74,250 -
Rp 119,250

More Options

(9)

Yves Rocher

Lipbalm

Rp 99,000

More Options

(50)

Yves Rocher

Sensual Body Lotion Bourbon Vanilla

Rp 129,000 -
Rp 209,000

More Options

(20)

Yves Rocher

Low Shampoo Delicate Cleansing Cream - 200 ml

Rp 179,000

(8)

Yves Rocher

Sensitive Vegetal Micellar Water 200ml

Rp 159,000

(12)

Yves Rocher

Energizing Body Lotion Lemon Basil

Rp 209,000

Yves Rocher

Relaxing Body Lotion Lavandin Blackberry

Rp 103,200 -
Rp 167,200

More Options

(10)

Yves Rocher

Shine Rinsing Vinegar

Rp 189,000

(15)
20%

Yves Rocher

White Botanical Cleansing Mousse

Rp 279,000

SAVE 20%

Rp 223,200

(1)

PRODUCT REVIEW

User's Average Rating

4.4

19 of 20 reviewers recommend this product

Effectiveness 4.7/5

Packaging 4.6/5

Texture 4.5/5

Value for Money 3.9/5

Yes
15
No
2
Maybe
3
WRITE A REVIEW
Stevany Wijaya

Stevany Wijaya

Jenis Kulit : 

20 March 2019

Purchased at Sociolla

4.2

  • Effectiveness4/5

  • Packaging4/5

  • Texture5/5

  • Value for Money4/5

Size :  200 ml

Body lotion terfavorit! Poin paling bagus adalah karena bau vanillanya harum dan tahan lama banget! Baunya bikin nyaman dan fresh. Untuk efek melembabkan, lotion ini lumayanlah gak wow banget. Untuk harga emang lumayan mahal tapi thankyou to Sociolla krn sempat adain promo untuk produk ini :)

Repurchase this product? Yes

Ester Evasolina

Jenis Kulit :  Kulit Kombinasi

14 March 2019

Purchased at Sociolla

5.0

  • Effectiveness5/5

  • Packaging5/5

  • Texture5/5

  • Value for Money5/5

Size :  200 ml

WA.NGI.BA.NGET. ga paham lagi ini wangi vanilla terbaik sih untuk body lotion. super suka dengan wanginya, trus pas ditimpa parfum favorit jadi enhancing the smell. thank you buat promonya sociolla!

Repurchase this product? Yes

Siti Khotijah

Jenis Kulit : 

25 February 2019

Purchased at Sociolla

3.5

  • Effectiveness3/5

  • Packaging4/5

  • Texture4/5

  • Value for Money3/5

Size :  200 ml

Tekstur sediaan produk ini halus, tidak lengket dan cepat menyerap. Untuk wanginya sweet gitu tapi ga terlalu wangi banget. Sebenarnya masih belum worth it sih dengan harga segitu

Repurchase this product? Maybe

REGINA OCTAVIA SINAMBELA

REGINA OCTAVIA SINAMBELA

Jenis Kulit :  Kulit Normal

21 February 2019

Purchased at Sociolla

4.8

  • Effectiveness5/5

  • Packaging5/5

  • Texture5/5

  • Value for Money4/5

Size :  200 ml

WAGEELASEEHH.. body lotion yang satu ini baunya enakkk bgtt, bau vanilanya tuh bner" real kaya bau vanila di cake gitu hmm sukaa, ga nyengat malah enak bgtbgtbgt. Trus tahan lamaa biasanya mah body lotion ga ada yang tahan lama bgt baunya kann. tp ini tuh lebih lama dr body lotion yang selama ini aku pernah cobaa. ngelembapin jugaa enak guyss

Repurchase this product? Yes

Riery Adriati

Jenis Kulit :  Kulit Kering

18 February 2019

Purchased at Sociolla

5.0

  • Effectiveness5/5

  • Packaging5/5

  • Texture5/5

  • Value for Money5/5

Size :  200 ml

saking tahan lama dan enaknya nih lotion cocoknya dikasih nama perfumed body lotion aja. hehe.. habis emang bagus sih, teksturnya gak lengket sama sekali & cepat meresap banget di kulit

Repurchase this product? Yes

SEE MORE REVIEW