Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:
Continue shopping
Proceed to checkout

Masuk ke Sociolla dengan Akun SOCO

Lupa password

Belum memiliki akun? Daftar sekarang, yuk!

MEMBUAT AKUN SOCO


Kamu sudah memiliki akun?

ATUR ULANG PASSWORD

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

SPECIAL PROMO

FREE BIODERMA SAMPLES

After Suns

After a glorious day soaking up the sunshine, Aloe Vera Gel cools, moisturises and replenishes dry skin to help prevent peeling and give your skin back the hydration it needs. Unlike standard moisturisers, After Suns are specifically designed to cool and soothe sunburned skin.

  • Contains pure Aloe Vera leaf juice
  • Soothes and cools dry, sunburned skin
  • Moisturises dry, rough or chapped skin all year round
  • Helps moisturise and soften skin exposed to the elements
  • Aloe Vera fragrance
  • Also recommended for skin conditions such as eczema, psoriasis and chicken pox

Banana Boat® sunscreen products are tested in seven real-life conditions – sun, pool water, ocean water, wind, sand, sweat and extreme heat to provide safe and effective broad spectrum UVA and UVB protection for the whole family.

Banana Boat® has the whole family covered with a variety of sprays, lotions, stick and lip sunscreens in a wide range of SPF levels, as well as after sun products. Banana Boat® sun care products feature advanced technology that provides safe and effective broad spectrum UVA and UVB protection* that won’t break down in the sun. Our products have carried The Skin Cancer Foundation's Seal of Recommendation for nearly two decades.

Credit : This product 100% original, distribute by PT. Bahtera Cipta Raga Prima

PRODUK LAIN DARI Banana Boat

Banana Boat

Suncomfort Ultramist Spray SPF50+

Rp 217,800

(6)

Banana Boat

Ultraprotect SPF 50 - Travel Size

Rp 25,000

(3)

Banana Boat

Sport Sunscreen Lotion SPF 30 - 90ml

Rp 123,200

(51)

Banana Boat

Deep Tanning Oil SPF 4 - 236ml

Rp 91,300

(8)

Banana Boat

Protective Tanning Oil SPF 8

Rp 132,000

(4)

Banana Boat

BB Sun Comfort Lotion SPF 50 - Travel Size

Rp 25,000

Banana Boat

Ultramist Dry Balance SPF50+

Rp 239,800

Banana Boat

Sport SPF 50 - Travel Size

Rp 25,000

(2)

Banana Boat

Ultra Protect Sunscreen Lotion SPF 30

Rp 117,700

(13)

Banana Boat

Ultra Protect Ultramist SPF50

Rp 198,000

(6)

PRODUCT REVIEW

User's Average Rating

4.2

51 of 58 reviewers recommend this product

Effectiveness 4.4/5

Packaging 4.2/5

Texture 4.2/5

Value for Money 3.9/5

Yes
32
No
11
Maybe
15
WRITE A REVIEW

User Photos

Andini Wulandari

Andini Wulandari

Peach Clique

See all user's reviews

Jenis Kulit :  Kulit Kombinasi , Kulit Berminyak

7 January 2019

Purchased at Sociolla

4.0

  • Effectiveness4/5

  • Packaging4/5

  • Texture4/5

  • Value for Money4/5

gel adem yang gampang menyerap. aku jadiin ini sebagai pelembab. tapi kalo lagi alergi gatel" aku muncul aku olesin dan jadi calming gitu., cocok sih di aku. ga berulah macem-macem.

Repurchase this product? Yes

Nur Azizah

Nur Azizah

Jenis Kulit : 

6 January 2019

3.0

  • Effectiveness3/5

  • Packaging4/5

  • Texture2/5

  • Value for Money3/5

Waktu itu keabisan aloe gel biasa krn mau cepet jd coba beli ini.. soal packaging krn beli yg kecil jd lumayan enak buat traveling tp maaf yg aku rasa pertama nyoba sangat lengket dan lama meresap, utk aroma lumayan enak, ya kalo aku pribadi sih kurang cocok sm produk aloe gel ini..

Repurchase this product? No

Wawang Djaniatun

Wawang Djaniatun

Jenis Kulit :  Kulit Normal , Kulit Berminyak

21 December 2018

5.0

  • Effectiveness5/5

  • Packaging5/5

  • Texture5/5

  • Value for Money5/5

Saya pakai ini kalau kulit saya benar benar terbakar sinar matahari. Enak wanginya. Dan meresap kekulitnya sungguh cepat sangattttt...................

Repurchase this product? Yes

Rizca Maulina

Rizca Maulina

Jenis Kulit :  Kulit Berminyak

21 December 2018

5.0

  • Effectiveness5/5

  • Packaging5/5

  • Texture5/5

  • Value for Money5/5

Kali ini aku mau kasih review shooting gel paling laris dan udah banyak banget yang pakai. Sebenernya aku udah tahu produk ini lama banget, mungkin sekitar 2 tahun yang lalu, tapi aku baru berani beli dan coba saat ini (udah telat ikut kehebohan gel ini 😱). Aku beli Nature Republic Aloe Vera Gel ini di Shopee, penjualnya dari Batam, dan dengan harga yang lumayan lebih murah dari toko online lain yang udah aku lihat.

Repurchase this product? Yes

Maulia Patmadevi

Maulia Patmadevi

Peach Clique

See all user's reviews

Jenis Kulit :  Kulit Kombinasi

21 December 2018

3.5

  • Effectiveness4/5

  • Packaging3/5

  • Texture4/5

  • Value for Money3/5

Banana boat ada juga produk aloe gel nya loh cocok banget dipake sebagai moisturizer sebelum pake makeup bair lebih awet dan ngebuat kukit lebih glowing

Repurchase this product? Yes

SEE MORE REVIEW