Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:
Continue shopping
Proceed to checkout

FREE SHIPPING NO MINIMUM ACROSS INDONESIA


Masuk ke Sociolla dengan Akun SOCO

Lupa password

Belum memiliki akun? Daftar sekarang, yuk!

MEMBUAT AKUN SOCO


Kamu sudah memiliki akun?

ATUR ULANG PASSWORD

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

After Suns

After a glorious day soaking up the sunshine, Aloe Vera Gel cools, moisturises and replenishes dry skin to help prevent peeling and give your skin back the hydration it needs. Unlike standard moisturisers, After Suns are specifically designed to cool and soothe sunburned skin.

  • Contains pure Aloe Vera leaf juice
  • Soothes and cools dry, sunburned skin
  • Moisturises dry, rough or chapped skin all year round
  • Helps moisturise and soften skin exposed to the elements
  • Aloe Vera fragrance
  • Also recommended for skin conditions such as eczema, psoriasis and chicken pox

Banana Boat® sunscreen products are tested in seven real-life conditions – sun, pool water, ocean water, wind, sand, sweat and extreme heat to provide safe and effective broad spectrum UVA and UVB protection for the whole family.

Banana Boat® has the whole family covered with a variety of sprays, lotions, stick and lip sunscreens in a wide range of SPF levels, as well as after sun products. Banana Boat® sun care products feature advanced technology that provides safe and effective broad spectrum UVA and UVB protection* that won’t break down in the sun. Our products have carried The Skin Cancer Foundation's Seal of Recommendation for nearly two decades.

Credit : This product 100% original, distribute by PT. Bahtera Cipta Raga Prima

PRODUK LAIN DARI Banana Boat

Banana Boat

Sun Comfort Lotion SPF 50

Rp 149,600

(10)

Banana Boat

Sport Sunscreen Lotion SPF 110

Rp 92,400 -
Rp 244,200

More Options

(70)

Banana Boat

Ultra Protect Sunscreen Lotion SPF 80 - 90ml

Rp 181,500

(138)

Banana Boat

Sport Sunscreen Lotion SPF 30 - 90ml

Rp 123,200

(55)

Banana Boat

Ultra Protect Ultramist SPF50

Rp 198,000

(7)

Banana Boat

Dry Balance SPF50+

Rp 165,000

Banana Boat

Protect & Hydrate Ultramist SPF50+

Rp 217,800

Banana Boat

Ultramist Dry Balance SPF50+

Rp 239,800

(1)

Banana Boat

Protective Tanning Oil SPF 8

Rp 132,000

(4)

Banana Boat

Suncomfort Ultramist Spray SPF50+

Rp 217,800

(7)

PRODUCT REVIEW

User's Average Rating

4.2

56 of 63 reviewers recommend this product

Effectiveness 4.4/5

Packaging 4.3/5

Texture 4.2/5

Value for Money 4.0/5

Yes
36
No
12
Maybe
15
WRITE A REVIEW

User Photos

Obet Ester Nababan

Obet Ester Nababan

Jenis Kulit :  Kulit Berminyak

19 March 2019

Purchased at Sociolla

5.0

  • Effectiveness5/5

  • Packaging5/5

  • Texture5/5

  • Value for Money5/5

Benar-benar suka produk ini, cocok di kulit wajah, gak menyebabkan bruntusan untuk kulit wajahku yang cenderung berminyak plus harganya lagi diskon...

Repurchase this product? Yes

Anastasia Mutia

Anastasia Mutia

Jenis Kulit : 

17 March 2019

4.8

  • Effectiveness5/5

  • Packaging4/5

  • Texture5/5

  • Value for Money5/5

Mungkin aku agak antimainstream kalau soal aloe vera, tapi aku rekomen ini banget. Harganya under 100k tapi serba guna bisa dipakai seluruh badan. Aku bisa pakai ini di rambut buat campuran bahan creambath, aku bisa pakai ini buat ademin kulit kalau kepanasan atau jerawatan.

Repurchase this product? Yes

Puji Zakiah

Puji Zakiah

Peach Clique

See all user's reviews

Jenis Kulit :  Kulit Kombinasi , Kulit Berminyak

20 February 2019

4.8

  • Effectiveness5/5

  • Packaging5/5

  • Texture5/5

  • Value for Money4/5

Ngeliat produk ini di watson, penasaran jugaa pengen cobainn. Haha dan ujung2nya aku belii modal iseng dan kepo. Eh ternyataa sebagus itu dong, worth it dongg! Kulitku jauh lebih lembut dan dia cepet nyerap jugaa

Repurchase this product? Yes

Tiara Nuur Haliimah

Tiara Nuur Haliimah

Jenis Kulit :  Kulit Berminyak

17 February 2019

4.8

  • Effectiveness5/5

  • Packaging5/5

  • Texture5/5

  • Value for Money4/5

Suka banget sama wanginyaaa segerrr bgttttt, trus dia gampang nyerepnyaaa, gada sisa sisa aloenya gitu jadi bisa ditumpuk pake ini jadi moist langsung pake sunscreen, pake ini ada efek dingin nyaaa sukakk 👌🏻

Repurchase this product? No

monica astrid

monica astrid

Scarlet Clique

See all user's reviews

Jenis Kulit :  Kulit Normal

31 January 2019

4.0

  • Effectiveness4/5

  • Packaging4/5

  • Texture4/5

  • Value for Money4/5

nah ini aloe gel dari banana boat juga buat habis panas panasan di pantai pantai tempat outdoor gitu langsung aplikasiin ini ke seluruh badan jadinya ademm gitu

Repurchase this product? Yes

SEE MORE REVIEW