Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:
Continue shopping
Proceed to checkout

FREE SHIPPING NO MINIMUM ACROSS INDONESIA


Masuk ke Sociolla dengan Akun SOCO

Lupa password

Belum memiliki akun? Daftar sekarang, yuk!

MEMBUAT AKUN SOCO


Kamu sudah memiliki akun?

ATUR ULANG PASSWORD

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

Bundle consist of:

  • Baby Foot Easy Pack, and
  • Baby Foot Smoothing Gel

More people suffer from various problems with their feet these days - dry feet, cracked sole, athlete’s foot, and so on. The skin of the sole is thicker than other areas of skin in the body and thus the old dead skin layers can easily accumulate because of the burden on the skin by the pressure and friction of weight or exercise. Baby Foot series is the easy and effective foot care with a long history since 1997. It is invented to keep soft, clean and smooth barefoot and solve foot problems. With simple use, all dead skin layers peel off by natural turnover. Baby Foot is being continuously redeveloped to make it more comfortable and effective to use based on various researches as time progresses, thus it's gained the world recognition in over 50 countries now. After taking all dead skin off, your feet are reborn just like a baby’s - giving you healthy, beautiful feet back ever. Relief from disturbing foot problems brings the feeling of the real bare foot sensation and it will remind the memory of the childhood. Let's rediscover your feeling and sensation of the sole with Baby Foot.

PRODUK LAIN DARI Baby Foot

Baby Foot

Baby Foot Easy Pack

Rp 325,000

(26)

Baby Foot

Baby Foot Smoothing Gel 30 gr

Rp 148,000

(10)

PRODUCT REVIEW

User's Average Rating

4.2

6 of 7 reviewers recommend this product

Yes
4
No
3
Maybe
0
WRITE REVIEW

ALL REVIEW (7)

Dewina Dyani Rosari

Dewina Dyani Rosari

76 Reviews | See all User's reviews

17 December 2018

3.8

    Effectiveness

    Packaging

    Texture

    Value for Money

Pertama kali mengoleskan ini, saya agak sedikit kaget dan ngeri karena benar-benar mengelupas. Lalu saya mengoleskan gel yang smoothing. Benar sih, menghaluskan. Tapi sayang tidak semua bagian yang pecah2 di kaki mengelupas semua. Hanya beberapa bagoan saja. Dan harganya. Ah..sudahlah

Repurchase this product? No

Risma Syahrozad

Risma Syahrozad

144 Reviews | See all User's reviews

12 December 2018

Purchased at Sociolla

5.0

    Effectiveness

    Packaging

    Texture

    Value for Money

Paket andalan aku buat ngerawat kulit kami aku yang kering banget dibagian tumit pecah pecah aku rutin pakai masker ini 3bulan sekali meskipun pengelupasannya ngeri pas kulit matinya mengering tapi ga sakit aku selalu kasih baby foot smothing gelnya saat proses pengelupasan biar lebih maksimal hasilnya

Repurchase this product? Yes

3.5

    Effectiveness

    Packaging

    Texture

    Value for Money

Baby foot care package. Bikin kulit kaki jadi super lembut dan mulus banget dari sebelumnya. Enak aja dipakainya. Harganya cukup murah. Dan aga susah dicarinya di tempatku

Repurchase this product? No

adzkiya raihana

adzkiya raihana

57 Reviews | See all User's reviews

31 July 2018

5.0

    Effectiveness

    Packaging

    Texture

    Value for Money

gelnya bagus banget bener bener bikin halus kulit cuma tiga hari dan kaki langsung mulusss lalu jadi kinclong lagi mulusss kaya kapalannya musnah semua, karena ini paket foot care jadi lebih banyak isinya

Repurchase this product? Yes

Ebbita Margareta

Ebbita Margareta

9 Reviews | See all User's reviews

22 July 2018

Purchased at Sociolla

4.0

    Effectiveness

    Packaging

    Texture

    Value for Money

Foot care yang satu ini claimnya bisa membuat telapak kaki jadi mulus. Setelah aku coba memang dalam beberapa hari kulit kakiku jadi mengelupas tp untuk kulit kaki yang pecah pecah tetep gak bisa hilang sepenuhnya. Untuk harga bisa dibilang cukup pricey

Repurchase this product? No

SEE MORE