Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:
Continue shopping
Proceed to checkout

Masuk ke Sociolla dengan Akun SOCO

Lupa password

Belum memiliki akun? Daftar sekarang, yuk!

MEMBUAT AKUN SOCO


Kamu sudah memiliki akun?

ATUR ULANG PASSWORD

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

Rp 473,000

Bundle consist of:

  • Baby Foot Easy Pack, and
  • Baby Foot Smoothing Gel

More people suffer from various problems with their feet these days - dry feet, cracked sole, athlete’s foot, and so on. The skin of the sole is thicker than other areas of skin in the body and thus the old dead skin layers can easily accumulate because of the burden on the skin by the pressure and friction of weight or exercise. Baby Foot series is the easy and effective foot care with a long history since 1997. It is invented to keep soft, clean and smooth barefoot and solve foot problems. With simple use, all dead skin layers peel off by natural turnover. Baby Foot is being continuously redeveloped to make it more comfortable and effective to use based on various researches as time progresses, thus it's gained the world recognition in over 50 countries now. After taking all dead skin off, your feet are reborn just like a baby’s - giving you healthy, beautiful feet back ever. Relief from disturbing foot problems brings the feeling of the real bare foot sensation and it will remind the memory of the childhood. Let's rediscover your feeling and sensation of the sole with Baby Foot.

PRODUCT REVIEW

User's Average Rating

4.2

4 of 5 reviewers recommend this product

3
2
0
Yes
No
Maybe
WRITE REVIEW

ALL REVIEWS (5)

3.5

    Effectiveness

    Packaging

    Texture

    Value for Money

Baby foot care package. Bikin kulit kaki jadi super lembut dan mulus banget dari sebelumnya. Enak aja dipakainya. Harganya cukup murah. Dan aga susah dicarinya di tempatku

Repurchase this product? No

adzkiya raihana

adzkiya raihana

57 Reviews | See all User's reviews

31 July 2018

5.0

    Effectiveness

    Packaging

    Texture

    Value for Money

gelnya bagus banget bener bener bikin halus kulit cuma tiga hari dan kaki langsung mulusss lalu jadi kinclong lagi mulusss kaya kapalannya musnah semua, karena ini paket foot care jadi lebih banyak isinya

Repurchase this product? Yes

Ebbita Margareta

Ebbita Margareta

9 Reviews | See all User's reviews

22 July 2018

4.0

    Effectiveness

    Packaging

    Texture

    Value for Money

Foot care yang satu ini claimnya bisa membuat telapak kaki jadi mulus. Setelah aku coba memang dalam beberapa hari kulit kakiku jadi mengelupas tp untuk kulit kaki yang pecah pecah tetep gak bisa hilang sepenuhnya. Untuk harga bisa dibilang cukup pricey

Repurchase this product? No

Wita R Siahaan

Wita R Siahaan

70 Reviews | See all User's reviews

17 June 2018

3.8

    Effectiveness

    Packaging

    Texture

    Value for Money

Beneran bikin kaki halus dan efeknya itu cepet dan lama. Aku suka sama gel nya lucu gitu teksturnya. Aku belum nemuin offline store yang jual produk ini, biasanya beli online. Mama aku yg kakinya pecah pecah juga cocok pake produk ini.

Repurchase this product? Yes

4.8

    Effectiveness

    Packaging

    Texture

    Value for Money

A common problem for a dancer is having a rough foot, which I also experienced for these past several years. But this products truly a life saver! Suka banget karena applikasinya yang praktis (seperti masker kaki) dan hasilnya yg cepet terlihat bikin kaki jadi mulus lagi. Repurchase? Absolutely :)

Repurchase this product? Yes