Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:
Continue shopping
Proceed to checkout

Masuk ke Sociolla dengan Akun SOCO

Lupa password

Belum memiliki akun? Daftar sekarang, yuk!

MEMBUAT AKUN SOCO


Kamu sudah memiliki akun?

ATUR ULANG PASSWORD

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

Utama Spice is a traditional skincare company based in Ubud, Bali. We focus on applying ancient Balinese herbal knowledge to create products that not only enhance your skin’s natural beauty but also provokes your mind to consider the raw power and beauty of nature. We do this by using only 100% pure natural ingredients. We got our start in 1989 when Dayu Suci and Melanie Templer saw a need to retain Bali’s amazing herbal knowledge and traditions. This knowledge was being quickly lost with the advent of modern products containing dangerous chemicals. As the demand for traditional remedies declined, the herbs and spices used in these remedies were too quickly being lost further perpetuating the cycle.

Dayu, with her extensive knowledge of traditional Balinese remedies, and Melanie, with her never ending quest to discover the wonders of the natural world, quickly rediscovered the amazing benefits of essential oils and other natural ingredients. They started making their remedies by hand for their loved ones. We have continued their passion today in the hope of sharing their discoveries with you and your loved ones.

PRODUK LAIN DARI Utama Spice

Utama Spice

Lip Balm Peppermint

Rp 21,000

(122)

Utama Spice

Castor Oil

Rp 43,000

(14)

Utama Spice

Tamanu Oil

Rp 187,000

(12)

Utama Spice

Shower Gel Lavender

Rp 99,000

(2)

Utama Spice

Salt Scrub Pink Rosella

Rp 88,000

(17)

Utama Spice

Face Serum

Rp 152,000

Utama Spice

Essential Oils Rose Geranium 10 ml

Rp 251,350

(2)

Utama Spice

Witch Hazel Astringent

Rp 73,950 -
Rp 162,350

(8)

Utama Spice

Essential Oils Tea Tree 10 ml

Rp 92,400

(16)

Utama Spice

SANTI Aromatherapy Essential Roller

Rp 127,000

PRODUCT REVIEW

User's Average Rating

3.9

3 of 5 reviewers recommend this product

Effectiveness 3.8/5

Packaging 4.0/5

Texture 3.8/5

Value for Money 3.8/5

Yes
2
No
2
Maybe
1
WRITE A REVIEW
Chardelitha Morica

Chardelitha Morica

Peach Clique

See all user's reviews

Jenis Kulit :  Kulit Berminyak

18 December 2018

3.2

  • Effectiveness4/5

  • Packaging3/5

  • Texture3/5

  • Value for Money3/5

#SoapShop Ada jenis sabun yang batang ada yang cair ada juga yang berupa gel concentratee. nah untuk sisi ke higienisan sih paling banyak diminati itu sabun cair karena tidak tersentuh tangan.

Repurchase this product? No

Aay Rokayah

Rika Kartika

Jenis Kulit :  Kulit Kombinasi

16 December 2018

5.0

  • Effectiveness5/5

  • Packaging5/5

  • Texture5/5

  • Value for Money5/5

Ini bagus banget buat mencerahkan kulit dan membuat kulit halus. Harganya lumayan terjangkau ya terus isinya banyak dan ini tuh awet terus busanya jugaaa haluss banget enak dipakenya xD

Repurchase this product? Yes

Mita Nurwulan

Mita Nurwulan

Jenis Kulit :  Kulit Berminyak , Kulit Sensitif

8 December 2018

4.0

  • Effectiveness4/5

  • Packaging4/5

  • Texture4/5

  • Value for Money4/5

salah satu sabun yang gk bikin kulit ketarik kering gitu sehabis mandi, malah super lembap dan lembut. wanginya juga enak sih soft nenangin gitu ini cocok banget sih buat yang kulitnya kering dan sensi karna formulanya enak

Repurchase this product? Yes

Vidella Lorensia

Vidella Lorensia

Peach Clique

See all user's reviews

Jenis Kulit :  Kulit Normal

7 December 2018

4.0

  • Effectiveness3/5

  • Packaging5/5

  • Texture4/5

  • Value for Money4/5

Kurang suka sama sabun ini. Coconutnya gak seger. Batangnya juga kecil banget . Harganya lumayan mahal kalo dibandingin sama kualitas dan ukurannya. Hehe

Repurchase this product? No

Dian G

D G

Scarlet Clique

See all user's reviews

Jenis Kulit :  Kulit Berminyak

9 November 2018

Purchased at Sociolla

3.0

  • Effectiveness3/5

  • Packaging3/5

  • Texture3/5

  • Value for Money3/5

Entah apa maksudnya bikin soap bar sekecil ini. Jadi hiasan di kamar mandi . Definitely not worth it. Mungkin buat sabun cuci tangan di taruh di piring kecil next to your sink.

Repurchase this product? Maybe