Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:
Continue shopping
Proceed to checkout

FREE SHIPPING NO MINIMUM ACROSS INDONESIA

Make Over Cushion Launch


Masuk ke Sociolla dengan Akun SOCO

Lupa password

Belum memiliki akun? Daftar sekarang, yuk!

MEMBUAT AKUN SOCO


Kamu sudah memiliki akun?

ATUR ULANG PASSWORD

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

SPECIAL PROMO

Free Body Mist

Utama Spice is a traditional skincare company based in Ubud, Bali. We focus on applying ancient Balinese herbal knowledge to create products that not only enhance your skin’s natural beauty but also provokes your mind to consider the raw power and beauty of nature. We do this by using only 100% pure natural ingredients. We got our start in 1989 when Dayu Suci and Melanie Templer saw a need to retain Bali’s amazing herbal knowledge and traditions. This knowledge was being quickly lost with the advent of modern products containing dangerous chemicals. As the demand for traditional remedies declined, the herbs and spices used in these remedies were too quickly being lost further perpetuating the cycle.

Dayu, with her extensive knowledge of traditional Balinese remedies, and Melanie, with her never ending quest to discover the wonders of the natural world, quickly rediscovered the amazing benefits of essential oils and other natural ingredients. They started making their remedies by hand for their loved ones. We have continued their passion today in the hope of sharing their discoveries with you and your loved ones.

Reduced price!

PRODUK LAIN DARI Utama Spice

10%

Utama Spice

Lip Balm Cocoa

Rp 21,000

SAVE 10%

Rp 18,900

(151)

Utama Spice

Caffein Eye Roller

Rp 139,000

10%

Utama Spice

Lip Balm Peppermint

Rp 21,000

SAVE 10%

Rp 18,900

(134)
10%

Utama Spice

Lip Balm Tangerine

Rp 21,000

SAVE 10%

Rp 18,900

(79)

Utama Spice

Pore Cleansing

Rp 51,000

20%

Utama Spice

PURE ENERGY Aromatherapy Essential Roller

Rp 127,000

SAVE 20%

Rp 101,600

20%

Utama Spice

Begone Bug

Rp 49,000

SAVE 20%

Rp 39,200

(18)
20%

Utama Spice

Body Butter

Rp 97,000 -
Rp 200,000

SAVE UP TO 20%

Rp 77,600 -
Rp 160,000

More Options

(3)
20%

Utama Spice

Acne Day Serum

Rp 220,000

SAVE 20%

Rp 176,000

(70)
20%

Utama Spice

Essential Oils Mint 10 ml

Rp 69,300

SAVE 20%

Rp 55,440

(19)

PRODUCT REVIEW

User's Average Rating

3.5

3 of 3 reviewers recommend this product

Effectiveness 3.3/5

Packaging 3.7/5

Texture 3.3/5

Value for Money 3.7/5

Yes
0
No
1
Maybe
2
WRITE A REVIEW
Chardelitha Morica

Chardelitha Morica

Peach Clique

See all user's reviews

Jenis Kulit :  Kulit Berminyak

17 December 2018

3.5

  • Effectiveness4/5

  • Packaging3/5

  • Texture3/5

  • Value for Money4/5

Size :  30 gr

#BalmMe Ini buat mosturize bibir. Biasanya aku pake sebelum pake lip product. Kenapa, karna lip product cenderung bikin bibir kering dan bisa kusam. Jadi mesti dirawat. Ini kurang suka sih sama baunya kaya jamu gimana gitu

Repurchase this product? Maybe

resha devina

resha devina

Peach Clique

See all user's reviews

Jenis Kulit :  Kulit Kombinasi , Kulit Berminyak , Kulit Sensitif

4 December 2018

4.0

  • Effectiveness3/5

  • Packaging5/5

  • Texture4/5

  • Value for Money4/5

Size :  30 gr

sebenernya dapet dari oleh oleh dan kebetulan siku aku lagi kering kering gitu. akhirnya pas dicoba, lapisan atas si balm ini lumayan keras sih tapi setelah beberapa lapisan bawahnya udah mulai creamy ko. sama kaya balm biasanya, kalo dibilang melembabkan ya melembabkan sih wanginya gak ganggu menurutku dan texturenya menurutku agak lengket tapi gak parah ko overall suka tapi untuk repurchase sih no

Repurchase this product? No

Rahmi Nadiar

Rahmi Nadiar

Peach Clique

See all user's reviews

Jenis Kulit :  Kulit Kering , Kulit Kombinasi , Kulit Sensitif

4 December 2018

Purchased at Sociolla

3.0

  • Effectiveness3/5

  • Packaging3/5

  • Texture3/5

  • Value for Money3/5

Size :  30 gr

Aku suka banget sama body balm ini, walaupun teksturnya yang padat, tapi ternyata gak berasa lengket gak enak gitu. Jujur aku anti dengan yang lengket, jadi sukanya yang tetep moist, ditambah ada aroma mintnya yg super nyegerin bgt. Trs walaupun teksturnya thick gitu ternyata lumayan cepet resapnya kekulit dan kulit sama sekali gak kering jadinya.

Repurchase this product? Maybe