Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:
Continue shopping
Proceed to checkout

Masuk ke Sociolla dengan Akun SOCO

Lupa password

Belum memiliki akun? Daftar sekarang, yuk!

MEMBUAT AKUN SOCO


Kamu sudah memiliki akun?

ATUR ULANG PASSWORD

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

SPECIAL PROMO

FREE BIODERMA SAMPLES

Baby Foot Smoothing Gel a smoothing gel for Baby Foot that can be used after use Baby Foot until the peeling procedure is completely done.

More people suffer from various problems with their feet these days - dry feet, cracked sole, athlete’s foot, and so on. The skin of the sole is thicker than other areas of skin in the body and thus the old dead skin layers can easily accumulate because of the burden on the skin by the pressure and friction of weight or exercise. Baby Foot series is the easy and effective foot care with a long history since 1997. It is invented to keep soft, clean and smooth barefoot and solve foot problems. With simple use, all dead skin layers peel off by natural turnover. Baby Foot is being continuously redeveloped to make it more comfortable and effective to use based on various researches as time progresses, thus it's gained the world recognition in over 50 countries now. After taking all dead skin off, your feet are reborn just like a baby’s - giving you healthy, beautiful feet back ever. Relief from disturbing foot problems brings the feeling of the real bare foot sensation and it will remind the memory of the childhood. Let's rediscover your feeling and sensation of the sole with Baby Foot.

PRODUCT REVIEW

User's Average Rating

4.3

11 of 11 reviewers recommend this product

Effectiveness 4.5/5

Packaging 4.3/5

Texture 4.5/5

Value for Money 4.0/5

Yes
7
No
0
Maybe
4
WRITE A REVIEW

nabilah hermanto

Peach Clique

See all user's reviews

Jenis Kulit :  Kulit Normal

4 January 2019

4.5

  • Effectiveness5/5

  • Packaging4/5

  • Texture5/5

  • Value for Money4/5

Non Specify :  Default

make ini tuh karena kulit kaki aku belang gitu abis berenang, aku makenya tiap malam pas udah nge exfoliating kulit kaki aku, cepat meresap dan baunya ga menyengat sama sekali, emang bikin kulit aku jadi halus dan lembut gitu ga pecah pecah lagi. suka banget packagingnya juga lucu kecil imut gitu bisa dibawa kemana mana

Repurchase this product? Yes

ANNISAA DIAN

ANNISAA DIAN

Peach Clique

See all user's reviews

Jenis Kulit :  Kulit Kombinasi , Kulit Kering , Kulit Berminyak

9 December 2018

4.5

  • Effectiveness5/5

  • Packaging5/5

  • Texture5/5

  • Value for Money3/5

Non Specify :  Default

shooting gel ini cocok banget di pake setelah pake masker kaki yang bikin ngekupas2 itu, jadi kaki tetep terjaga kelembutan nya, dan ini bekerja banget di telapak dan tempurung kaki ku yang kalo kena ac atau kepapar matahari jadi kering dan ini ngebuat kaki ku gak kering dan tetep lembut. sukaak

Repurchase this product? Yes

Jilian Piolin

Jilian Piolin

Peach Clique

See all user's reviews

Jenis Kulit :  Kulit Kering

5 December 2018

3.8

  • Effectiveness4/5

  • Packaging3/5

  • Texture4/5

  • Value for Money4/5

Non Specify :  Default

Aku pernah pkai ini buat gosok telapak kaki. Jdi cream ini harum bngt dan membantu aku menghaluskan telapak kaki juga. So aku suka karna wangi dan tekstur nya okk

Repurchase this product? Maybe

Risma Syahrozad

Risma Syahrozad

Peach Clique

See all user's reviews

Jenis Kulit :  Kulit Berminyak

1 December 2018

4.8

  • Effectiveness5/5

  • Packaging5/5

  • Texture4/5

  • Value for Money5/5

Non Specify :  Default

Aku pakai ini dibarengi setelah pakai masker kakinya teksturenya enak banget setelah diolesin kekaki langsung mencair tapi ga lengket dan cepat meresap di kulit ini aku pakai sampai masa pengelupasa kulit mati kaki ku supaya ga sakit dan hasilnya lebih maksimal

Repurchase this product? Yes

Ricca Listiawati

Ricca Listiawati

Jenis Kulit :  Kulit Kombinasi , Kulit Berminyak , Kulit Sensitif

5 October 2018

4.8

  • Effectiveness5/5

  • Packaging5/5

  • Texture5/5

  • Value for Money4/5

Seperti nama produknya "Baby Foot Smooting Gel", ini tuh bisa bikin kulit kaki jadi lembut banget, gak pecah-pecah atau kering. Pas banget dipakai dicuaca panas kaya gini yang bisa nimbulin efek buruk buat kaki.

Repurchase this product? Yes

SEE MORE REVIEW