Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:
Continue shopping
Proceed to checkout

FREE SHIPPING NO MINIMUM ACROSS INDONESIA


Masuk ke Sociolla dengan Akun SOCO

Lupa password

Belum memiliki akun? Daftar sekarang, yuk!

MEMBUAT AKUN SOCO


Kamu sudah memiliki akun?

ATUR ULANG PASSWORD

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

SPECIAL PROMO

EXTRA DISC. 12% OFF

ENTER SOCHAR12

All in Favor, Say Eyes!

This exclusive, tear-free, sting-free formula lets them run around outside safely protected from the sun – without irritating their young eyes.

*For children under 6 months ask a doctor

FEATURES & BENEFITS
  • Broad-spectrum UVA and UVB protection
  • Water-resistant for up to 80 minutes
  • Tear-free and sting-free
  • Hypoallergenic formula
  • Mineral-based sunscreen actives
  • Pediatrician-tested
  • Recommended by the Skin Cancer Foundation

Banana Boat® sunscreen products are tested in seven real-life conditions – sun, pool water, ocean water, wind, sand, sweat and extreme heat to provide safe and effective broad spectrum UVA and UVB protection for the whole family.

Banana Boat® has the whole family covered with a variety of sprays, lotions, stick and lip sunscreens in a wide range of SPF levels, as well as after sun products. Banana Boat® sun care products feature advanced technology that provides safe and effective broad spectrum UVA and UVB protection* that won’t break down in the sun. Our products have carried The Skin Cancer Foundation's Seal of Recommendation for nearly two decades.

Credit : This product 100% original, distribute by PT. Bahtera Cipta Raga Prima

PRODUK LAIN DARI Banana Boat

Banana Boat

Ultra Protect Ultramist SPF50

Rp 188,100

More Options

(3)

Banana Boat

Protective Tanning Oil SPF 8

Rp 125,400

More Options

(4)

Banana Boat

Ultra Protect Faces Sunscreen Lotion SPF 50 - 60ml

Rp 111,100

(95)

Banana Boat

Sport Sunscreen Lotion SPF 110

Rp 88,000 -
Rp 232,100

More Options

(46)

Banana Boat

Deep Tanning Oil SPF 4 - 236ml

Rp 86,900

(8)

Banana Boat

Ultramist Dry Balance SPF50+

Rp 227,700

More Options

Banana Boat

Deep Tanning Oil SPF2

Rp 78,100

More Options

Banana Boat

Aloe Vera Gel

Rp 51,700 -
Rp 96,800

More Options

(41)

Banana Boat

Sport Sunscreen Lotion SPF 30 - 90ml

Rp 116,600

(45)

Banana Boat

Protect & Hydrate Ultramist SPF50+

Rp 206,800

More Options

PRODUCT REVIEW

User's Average Rating

4.4

8 of 9 reviewers recommend this product

Yes
7
No
1
Maybe
1
WRITE REVIEW

ALL REVIEW (9)

Melya Ratu Rangi

2 Reviews | See all User's reviews

7 September 2018

Purchased at Sociolla

5.0

    Effectiveness

    Packaging

    Texture

    Value for Money

cocok banget untuk kulit saya yang kering dan sensitif, super lembab dan aman untuk di kulit, dipakai sehari-hari untuk pergi ke kantor. bakal beli lagi deh heheh

Repurchase this product? Yes

Sinta Cahyani

2 Reviews | See all User's reviews

21 August 2018

Purchased at Sociolla

3.2

    Effectiveness

    Packaging

    Texture

    Value for Money

teksturnya lumayan cair tapi tetap okay, for kids tapi saya pakai. jika sudah lama dipakai rasanya debu disekitar menempel pada kulit kaki saya. so far lumayan ya buat menghadapi sinar matahari

Repurchase this product? No

Yohana Ajeng

Yohana Ajeng

19 Reviews | See all User's reviews

21 August 2018

4.8

    Effectiveness

    Packaging

    Texture

    Value for Money

Ini cocok banget untuk anak kecil. Bagi kalian yang suka bawa saudara atau anak kecil ke pantai dan takut terik matahari. Ini pilihan yang cocok sih buat mereka

Repurchase this product? Yes

Purchased at Sociolla

4.5

    Effectiveness

    Packaging

    Texture

    Value for Money

Bagusss Efektif juga jadi gak kebakaran kulitnya Cuma skarang keluar yg model spray Next time beli yg itu aja lebih mudah d apply Tapi ini juga bagus sih Dr segi harga lebih murah Dan lebih murah juga

Repurchase this product? Maybe

tian pramesti

tian pramesti

116 Reviews | See all User's reviews

15 August 2018

4.5

    Effectiveness

    Packaging

    Texture

    Value for Money

sunscreen yang jadi penolong untuk adikku yg masih kecil. gak bikin iritasi di kulit. cocok banget dipakai kalau lagi mau berlibur ke pantai yang sinar mataharinya terik. gak perlu takut sama komposisinya karena ini dibuat khusus anak

Repurchase this product? Yes

SEE MORE