Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:
Continue shopping
Proceed to checkout

Masuk ke Sociolla dengan Akun SOCO

Lupa password

Belum memiliki akun? Daftar sekarang, yuk!

MEMBUAT AKUN SOCO


Kamu sudah memiliki akun?

ATUR ULANG PASSWORD

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

All in Favor, Say Eyes!

This exclusive, tear-free, sting-free formula lets them run around outside safely protected from the sun – without irritating their young eyes.

*For children under 6 months ask a doctor

FEATURES & BENEFITS
  • Broad-spectrum UVA and UVB protection
  • Water-resistant for up to 80 minutes
  • Tear-free and sting-free
  • Hypoallergenic formula
  • Mineral-based sunscreen actives
  • Pediatrician-tested
  • Recommended by the Skin Cancer Foundation

Banana Boat® sunscreen products are tested in seven real-life conditions – sun, pool water, ocean water, wind, sand, sweat and extreme heat to provide safe and effective broad spectrum UVA and UVB protection for the whole family.

Banana Boat® has the whole family covered with a variety of sprays, lotions, stick and lip sunscreens in a wide range of SPF levels, as well as after sun products. Banana Boat® sun care products feature advanced technology that provides safe and effective broad spectrum UVA and UVB protection* that won’t break down in the sun. Our products have carried The Skin Cancer Foundation's Seal of Recommendation for nearly two decades.

Credit : This product 100% original, distribute by PT. Bahtera Cipta Raga Prima

PRODUK LAIN DARI Banana Boat

Banana Boat

BB Sun Comfort Lotion SPF 50 - Travel Size

Rp 25,000

(5)

Banana Boat

Ultraprotect SPF 50 - Travel Size

Rp 25,000

(6)

Banana Boat

Sport SPF 50 - Travel Size

Rp 25,000

(6)

Banana Boat

Sport Sunscreen Lotion SPF 110

Rp 92,400 -
Rp 244,200

More Options

(73)

Banana Boat

Ultra Protect Sunscreen Lotion SPF 80 - 90ml

Rp 181,500

(139)

Banana Boat

Suncomfort Ultramist Spray SPF50+

Rp 217,800

(7)

Banana Boat

Sport Coolzone After Sun Gel

Rp 122,100

(4)

Banana Boat

Sport Sunscreen Lotion SPF 30 - 90ml

Rp 123,200

(58)

Banana Boat

Ultramist Sport Coolzone Spray SPF50+

Rp 240,900

Banana Boat

Sport Coolzone SPF 50

Rp 228,800

(4)

PRODUCT REVIEW

User's Average Rating

4.2

13 of 16 reviewers recommend this product

Effectiveness 4.5/5

Packaging 4.4/5

Texture 4.1/5

Value for Money 4.0/5

Yes
11
No
2
Maybe
3
WRITE A REVIEW

User Photos

Budhi Jajuk

Jenis Kulit :  Kulit Kering

11 March 2019

Purchased at Sociolla

3.2

  • Effectiveness4/5

  • Packaging4/5

  • Texture2/5

  • Value for Money3/5

Belum pernah coba merk ini sebelumnya, jadi coba yang Kids karena kulitku yang sensitif. Tidak ada segel pengaman lotion, langsung terbuka. Karena untuk Kids, harusnya lebih aman dipakai di wajah, ternyata agak gatal jadi pakai di badan saya. Teksturnya walau runny/cair, tetapi lengket. Saya hanya pakai untuk outdoor jd tidak bisa tes klaimnya yg very water resistant.

Repurchase this product? Maybe

monica astrid

monica astrid

Scarlet Clique

See all user's reviews

Jenis Kulit :  Kulit Normal

31 January 2019

4.0

  • Effectiveness4/5

  • Packaging4/5

  • Texture4/5

  • Value for Money4/5

ini sebenernya sama aja sih sama varian banana boat yang lain cuma karna ini versi kidsnya jadi buat anak anak gitu ya dan dia yang aku suka tuh water resistantnya

Repurchase this product? Yes

Dea Yulianti

Dea Yulianti

Jenis Kulit :  Kulit Sensitif

31 December 2018

4.0

  • Effectiveness4/5

  • Packaging5/5

  • Texture5/5

  • Value for Money2/5

Rejur Review jujur Sunscreen lotion ini sebenernya diperuntukkan untuk anak anak tapi karena kulit ku tipenya sensitive jadi aku pake ini , packaging nya lucu banget dan ga berbau dan tidak lengket

Repurchase this product? No

Chani Pradasara

Chani Pradasara

Peach Clique

See all user's reviews

Jenis Kulit :  Kulit Kering , Kulit Kombinasi

21 December 2018

2.8

  • Effectiveness3/5

  • Packaging4/5

  • Texture1/5

  • Value for Money3/5

beli yang varian ini karena pengen coba yang varian lain aja tapi ternyata yang varian ini pun agak panas-panas gitu di wajahku, ini sunscreen nya whitecast parah banget.

Repurchase this product? Maybe

Chardelitha Morica

Chardelitha Morica

Peach Clique

See all user's reviews

Jenis Kulit :  Kulit Berminyak

19 December 2018

4.5

  • Effectiveness5/5

  • Packaging3/5

  • Texture5/5

  • Value for Money5/5

#LotionPotion Ini treatment yang sering ditinggalin dan dianggap kurang penting sama banyak orang. Sibuk nguruain muka nah badannya lupa. Aku suka bgt sama yg nourish kulit aku. Nah ini khusus anak anka

Repurchase this product? Yes

SEE MORE REVIEW