Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:
Continue shopping
Proceed to checkout

FREE SHIPPING NO MINIMUM ACROSS INDONESIA


Masuk ke Sociolla dengan Akun SOCO

Lupa password

Belum memiliki akun? Daftar sekarang, yuk!

MEMBUAT AKUN SOCO


Kamu sudah memiliki akun?

ATUR ULANG PASSWORD

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

Tone your skin with energizing Cottage after-shower with green Tea. This milky mist, enriched with natural eztracts of green Tea and essential oils of peppermint, gently stimulates and awakens your senses.

Enter the world of Cottage gentle nature that stimulates the senses, a paradise time forgot, accessible to all the family. The choice of fragrance is a key step in the product development process. That is why Cottage works with the best perfumers and strives to find original and natural notes. Likewise, specific care is taken with the fragrance's remanence on the skin.

Cottage is specially selected the ingredients that are friendly to the environment, with all the raw materials used in products are sytematically checked before the production process. Cottage product are paraben free, which is excellent friendlier to the skin.

PRODUK LAIN DARI Cottage

Cottage

Happy Shower Bundle

Rp 165,000

(53)

PRODUCT REVIEW

User's Average Rating

4.7

11 of 14 reviewers recommend this product

Yes
11
No
0
Maybe
3
WRITE REVIEW

ALL REVIEW (14)

Dwi Wati

Dwi Wati

117 Reviews | See all User's reviews

13 December 2018

Purchased at Sociolla

4.5

    Effectiveness

    Packaging

    Texture

    Value for Money

aku beli ini buat pasangan shower gelnya, biasanya ini lotionnya kupakai habis mandi buat ngelembutin dan ngelembabin kulit, hasilnya enak sih kulitnya jadi lebih halus

Repurchase this product? Yes

Agna Sihombing

Agustina Sihombing

69 Reviews | See all User's reviews

13 December 2018

4.8

    Effectiveness

    Packaging

    Texture

    Value for Money

Dati semua Cottage Energizing After Shower Lotion yang Green Tea yang paling aku suka, wanginya enak banget, lembut di pakai, bikin kulit aku lembab seharian

Repurchase this product? Yes

khaula salma

khaula salma

46 Reviews | See all User's reviews

10 December 2018

5.0

    Effectiveness

    Packaging

    Texture

    Value for Money

sukaaaaa banget sama skin toningnya nyaa cottage , harganyaa lumayan tapi sebanding dengan wangi dan banyaknya varian, ini rasa2 nya seperti handbody tapi lebh meresap ajaa gitu

Repurchase this product? Yes

Endah Puspita

Endah Puspita

333 Reviews | See all User's reviews

9 December 2018

5.0

    Effectiveness

    Packaging

    Texture

    Value for Money

Lotion green tea ini paling bikin seger kalo pemakaiannya dibarengin sama sabun cottage yang varian green tea juga. Wangi green tea nya bener-bener energizing. Tapi saya kurang sula dengan pump pada kemasan lotionnya sih, nggak bisa menjangkau sisa-sisa terakhir lotionnya.

Repurchase this product? Yes

Asis Fitriana

Asis Fitriana

100 Reviews | See all User's reviews

9 December 2018

5.0

    Effectiveness

    Packaging

    Texture

    Value for Money

Kelebihan dari produk cottage itu semuanya baunya bisa ada efek energizing, relaxing etc. Semua kayak aromatherapy. Namun mereka tetap tidak melupakan keefektifan dari produk tsb. Dabesst

Repurchase this product? Yes

SEE MORE