Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:
Continue shopping
Proceed to checkout

Masuk ke Sociolla dengan Akun SOCO

Lupa password

Belum memiliki akun? Daftar sekarang, yuk!

MEMBUAT AKUN SOCO


Kamu sudah memiliki akun?

ATUR ULANG PASSWORD

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

Rp 102,790

-45%
Rp 186,890

Merupakan set kuas yang wajib ada di tas. Terdiri dari full powder brush untuk mengaplikasikan bedak, eye shading brush untuk membaurkan eyeshadow, dan angled liner brush untuk menarik garis memakai eyeliner gel pada mata.

 

HOW TO USE

Pakai masing masing kuas sesuai dengan fungsi masing-masing

Eco Tools is a leader in eco-concious beauty products, most notably known for its incredibly soft cosmetic brushes. Eco Tools that was made by 100% cruelty-free bamboo handled cosmetic brushes. The product itself was inspired by the nature around and instill the beauty that is nature.

Eco Tools believe by connecting and exchanging ideas about living beautiful is as simple as sharing. Living beautifully is their mantra. Helping women to look beautiful and live is what EcoTools is all about.

 

Reduced price!

PRODUCT REVIEW

User's Average Rating

4.4

19 of 20 reviewers recommend this product

13
2
5
Yes
No
Maybe
WRITE REVIEW

ALL REVIEWS (20)

shulbita raiba

shulbita raiba

170 Reviews | See all User's reviews

12 October 2018

4.2

    Durability

    Eficiency

    Packaging

    Value for Money

Ini lembut banget asliii! Gampang juga kalo ngeblend apa-apa, ga cuma yg nempel gajelas gitu. Ukurannya gemas, ga makan tempat tapi harus punya tempat sendiri karena ga ada tempatnya gt jadi takut kotor.

Repurchase this product? Yes

Anisa Febriyanti

Anisa Febriyanti

46 Reviews | See all User's reviews

12 October 2018

4.0

    Durability

    Eficiency

    Packaging

    Value for Money

brush pertamaku dengan harganya yang terjangkau dan lembut banget, awalnya ga ngira kalo bakal sekecil itu kuasnya tapi setelah liat enak juga dibawa-bawa nggak makan tempat

Repurchase this product? Maybe

Verina Zahra

8 Reviews | See all User's reviews

4 September 2018

4.2

    Durability

    Eficiency

    Packaging

    Value for Money

Really love the concept of Ecotools! They are ecofriendly and cruelty-free. The brushes are nice, especially the eyeliner brush one. Really boost my eyeliner game to the next level♥️ Unfortunately they do not put the name of each brush so I think if I buy the package with more brushes I will be confused to use it as I am not an expert😅 The Ecotools logo put on the brushes also fades as the time goes by, eventhough it doesnt affect the application of the make up.

Repurchase this product? Maybe

Yusnita Dewi

Yusnita Dewi

15 Reviews | See all User's reviews

27 August 2018

4.0

    Durability

    Eficiency

    Packaging

    Value for Money

Suka sih sama set kuas ini, bulu nya lembut pas di pake, cukup untuk kebutuhan make up dasar pemula, sayang nya harus punya pouch/tempat penyimpanan lg kl mau dibawa bepergiam, over all worth it lah ya.

Repurchase this product? Yes

Fona Wijaya

Fona Wijaya

68 Reviews | See all User's reviews

23 August 2018

5.0

    Durability

    Eficiency

    Packaging

    Value for Money

ringan dan mudah dibawa kemana-mana. Travel friendly. Oke banget deh.. Mudah dibersihkan juga. Dan yang paling aku suka ecotools selalu konsisten dalam kelembutan bulu kuas mau harga berapapun dan ukuran apapun

Repurchase this product? Yes

SEE MORE