Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:
Continue shopping
Proceed to checkout

Masuk ke Sociolla dengan Akun SOCO

Lupa password

Belum memiliki akun? Daftar sekarang, yuk!

MEMBUAT AKUN SOCO


Kamu sudah memiliki akun?

ATUR ULANG PASSWORD

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

Rp 175,390

-45%
Rp 318,890

Brush set yang terdiri dari blush brush, eye shading brush, angled eyeliner brush, concealer brush, Lash & Brow Groomer, Hemp & Cotton, Natural Cork Zipper pull. Set ini dirancang dengan pegangan bamboo dan aluminum.

 

HOW TO USE

Pakai masing-masing kuas sesuai dengan kebutuhannya.

 

INGREDIENTS

Bambu, aluminium.

Eco Tools is a leader in eco-concious beauty products, most notably known for its incredibly soft cosmetic brushes. Eco Tools that was made by 100% cruelty-free bamboo handled cosmetic brushes. The product itself was inspired by the nature around and instill the beauty that is nature.

Eco Tools believe by connecting and exchanging ideas about living beautiful is as simple as sharing. Living beautifully is their mantra. Helping women to look beautiful and live is what EcoTools is all about.

 

Reduced price!

PRODUCT REVIEW

User's Average Rating

4.5

41 of 41 reviewers recommend this product

22
5
14
Yes
No
Maybe
WRITE REVIEW

ALL REVIEWS (41)

Yuni Asih trihastuti

Yuni Asih trihastuti

7 Reviews | See all User's reviews

1 October 2018

4.2

    Durability

    Eficiency

    Packaging

    Value for Money

Brush set pertama yang gue beli, dan gak nyesel sih belinya, brushnya lembut, gak gampang rontok juga, udah gitu ada pouchnya jadi bisa dibawa buat traveling. walaupun gak semua brushnya gue pake tapi buat pemula kaya gue ini worth to buy sih karena murah dan udah dapet beberapa brush buat belajar make up....

Repurchase this product? Maybe

Kun Gumilang Putri

4 Reviews | See all User's reviews

26 September 2018

4.8

    Durability

    Eficiency

    Packaging

    Value for Money

Bulunya halus, dan lengkap kegunaan brushnya, dilengkapi dengan pouch plastik yang praktis buat dibawa-bawa. Cocok banget buat kamu wanita mobile yang harus dandan dimana aja.

Repurchase this product? No

Priska Andini

Priska Andini

13 Reviews | See all User's reviews

24 August 2018

4.8

    Durability

    Eficiency

    Packaging

    Value for Money

Ini brush yang cocok banget buat pemula yang mau buat simpel makep up look. Kalo kalian beli ini bakal dapet powder brush, shading brush, concealer brush, angled brush, dan spoolienya plusnya lagi ada pocketnya yang cucok untuk dibawa jelong2 😉

Repurchase this product? Maybe

Ivana Suryani

3 Reviews | See all User's reviews

16 August 2018

4.8

    Durability

    Eficiency

    Packaging

    Value for Money

The main reason i bought this product because it was made from bamboo (the grip). So it is more eco friendly rather than other brands. And i think this product is worth for money that you pay

Repurchase this product? Yes

Fenia Liana

4 Reviews | See all User's reviews

15 August 2018

4.5

    Durability

    Eficiency

    Packaging

    Value for Money

Bulu brushnya lembut dan enak dipakai. Packagingnya oke jg terus dapet pouchnya (cocok buat travelling). Waktu itu beli pas lagi diskon dan pakai voucher jadinya murah.

Repurchase this product? Maybe

SEE MORE