Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:
Continue shopping
Proceed to checkout

FREE SHIPPING NO MINIMUM ACROSS INDONESIA


Masuk ke Sociolla dengan Akun SOCO

Lupa password

Belum memiliki akun? Daftar sekarang, yuk!

MEMBUAT AKUN SOCO


Kamu sudah memiliki akun?

ATUR ULANG PASSWORD

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

4 TOOLS FOR A ROSY GLOW, limited edition ready set glow has every tool you need to create a radiant look

Exclusive multitask cheek brush: lightly dust on powder blush or bronzer to apples of cheeks for a natural finish 

New + Exclusive strobing fan brush: sweep on highlighting powder across top of cheeks, over brow bones and down the nose for a luminous finish 

Exclusive targeted blending brush: densely packed to blend highlighting liquids and creams 

Miracle sculpting sponge: create shadows or highlight your favorite facial features 

Tip: use sponge damp for a dewy glow or dry for a full coverage finish

Real Techniques was founded by two women who surrounded by makeup Samantha and Nicola Chapman. They were talented, creative, and keen to follow in the footsteps of their successful aunt. But, most importantly they were passionate about beauty. In 2011, the Real Techniques brush collection was launched. Unbelievable brush quality was paired with professional, interesting.

Today, the brand has taken off in the US, UK, and around the world. Sam and Nic continue to grow as top makeup artists, writing columns for national magazines and newspapers, appearing on major network television as beauty experts, and editing their own digital magazine. Through Real Techniques, women everywhere are transforming their makeup routines, and themselves, with the approachable expertise, friendship, and tools from Sam & Nic.

Reduced price!

PRODUK LAIN DARI Real Techniques

Real Techniques

Powder Brush

Rp 219,900

SAVE 48%

Rp 114,348

(192)

Real Techniques

1491 Dual Ended Expert Sponge

Rp 164,890

SAVE 48%

Rp 85,743

(17)

Real Techniques

1492 - 4 Pcs Mini Miracle Complexion Sponge

Rp 208,890

SAVE 48%

Rp 108,623

(11)

Real Techniques

1701 Mini Sculpting Brush

Rp 175,890

SAVE 48%

Rp 91,463

More Options

(7)

Real Techniques

Expert Face Brush - 1411

Rp 219,900

SAVE 48%

Rp 114,348

(199)

Real Techniques

1488 - 4 Miracle Contour Wedges

Rp 285,890

SAVE 48%

Rp 148,663

Real Techniques

Miracle Complexion Sponge 2pc Pack

Rp 373,890

SAVE 48%

Rp 194,423

(152)

Real Techniques

1574 Ultimate Base Set

Rp 439,890

SAVE 48%

Rp 228,743

(43)

Real Techniques

Eyelining Set Limited Edition - 1437

Rp 538,900

SAVE 48%

Rp 280,228

(2)

Real Techniques

Sculpting Brush - 1432

Rp 230,890

SAVE 48%

Rp 120,063

(26)

PRODUCT REVIEW

User's Average Rating

4.5

12 of 12 reviewers recommend this product

Yes
9
No
0
Maybe
3
WRITE REVIEW

ALL REVIEW (12)

Riyanti Kusuma

Riyanti Kusuma

382 Reviews | See all User's reviews

15 December 2018

5.0

    Durability

    Eficiency

    Packaging

    Value for Money

Suka banget sama packagingnya, pink pink unyu gitu. Buat kualitasnya yaaaa udah tau lah gimana produknya real techniques kualitasnya. Bagus banget deh

Repurchase this product? Yes

Chitra Utami Putri

Chitra Utami Putri

51 Reviews | See all User's reviews

11 December 2018

Purchased at Sociolla

4.8

    Durability

    Eficiency

    Packaging

    Value for Money

Brush set yang lengkap dapet dari brush buat ngaplikasiin bedak, countour sampe highlighter. Oiya dapet small beauty blender juga buat aplikasiin foundie. Brush Real Techniques mah udh ga usah diraguin lagi kualitasnya, bulu2nya halus, gampang dibersihin dan hasilnya juga bikin makeup ngesetnya jadi bagus. Packaging dan warna brushnya juga lucu ga pasaran. Harganya jg oke apalagi di sociolla diskon terus wkwk

Repurchase this product? Yes

muthia putri purnama

35 Reviews | See all User's reviews

7 December 2018

Purchased at Sociolla

4.5

    Durability

    Eficiency

    Packaging

    Value for Money

Beli ini karna tergiur dengan kemasannya yang super lucu dan imut kaya barbie! selain dapat brush juga dapet beautyblender termasuk murah karna dapet banyak dan waktu beli pas lagi diskon.. untuk barangnya emang bagus semuanya sesuai dengan fungsinya masing2.

Repurchase this product? Yes

Rifaatul Ilmiah

Rifaatul Ilmiah

222 Reviews | See all User's reviews

7 December 2018

4.0

    Durability

    Eficiency

    Packaging

    Value for Money

Aku suka banget sama brush ini, gampang banget aplikasin powder pake brush nya, terus juga super lembut bulunya gak kasar, cucinya gampang, harganya bisa dibilang masih lumayan lah untuk kualitas yg top.

Repurchase this product? Yes

Rebeca Dewantari

Rebeca Dewantari

320 Reviews | See all User's reviews

7 December 2018

4.0

    Durability

    Eficiency

    Packaging

    Value for Money

Berawal dari iseng beli, alhasil jatuh hati RT Glow set. Paling suka contour brush karena ukurannya pas dimukaku sama concealer brush bisa buat aplikasikan lipstick gitu. Untuk buffing brush cukup bagus sih bahkan foundation pakai brush ini juga ratanya cukup baik, meski lebih maximal pakai beauty blender. Sejauh ini puas dan mau beli RT buat eyeshadow.

Repurchase this product? Yes

SEE MORE