Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:
Continue shopping
Proceed to checkout

FREE SHIPPING NO MINIMUM ACROSS INDONESIA


Masuk ke Sociolla dengan Akun SOCO

Lupa password

Belum memiliki akun? Daftar sekarang, yuk!

MEMBUAT AKUN SOCO


Kamu sudah memiliki akun?

ATUR ULANG PASSWORD

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

Bold + Sculpted Color

The drape + color set helps add color and depth to create a bold rosy glow: 6 essentials to use with lip and cheek makeup

Multitask brush: long, tapered bristles for effortless application of bronzing and highlighting powder to the face and cheek bones

Multitask cheek brush: extreme tapered cut can be used to drape blush onto apples of cheeks, around hairline, and down jawline 

Lip blur brush: rounded, delicate texture helps create a soft lip look

Lip brush: ultra-firm, precision tapered tip expertly lines lips for added definition 

Miracle sculpting sponge: designed to help create shadows or highlight your favorite facial features

Real Techniques was founded by two women who surrounded by makeup Samantha and Nicola Chapman. They were talented, creative, and keen to follow in the footsteps of their successful aunt. But, most importantly they were passionate about beauty. In 2011, the Real Techniques brush collection was launched. Unbelievable brush quality was paired with professional, interesting.

Today, the brand has taken off in the US, UK, and around the world. Sam and Nic continue to grow as top makeup artists, writing columns for national magazines and newspapers, appearing on major network television as beauty experts, and editing their own digital magazine. Through Real Techniques, women everywhere are transforming their makeup routines, and themselves, with the approachable expertise, friendship, and tools from Sam & Nic.

Reduced price!

PRODUK LAIN DARI Real Techniques

Real Techniques

Powder Brush

Rp 219,900

SAVE 48%

Rp 114,348

(191)

Real Techniques

1491 Dual Ended Expert Sponge

Rp 164,890

SAVE 48%

Rp 85,743

(17)

Real Techniques

1492 - 4 Pcs Mini Miracle Complexion Sponge

Rp 208,890

SAVE 48%

Rp 108,623

(9)

Real Techniques

1701 Mini Sculpting Brush

Rp 175,890

SAVE 48%

Rp 91,463

More Options

(7)

Real Techniques

Expert Face Brush - 1411

Rp 219,900

SAVE 48%

Rp 114,348

(199)

Real Techniques

Brush Crush 1762 Diamond Sponge

Rp 241,890

SAVE 48%

Rp 125,783

More Options

(2)

Real Techniques

1518 Miracle Sculpting Sponge

Rp 153,890

SAVE 48%

Rp 80,023

(3)

Real Techniques

Silicone Liner Brush - 1428

Rp 142,900

SAVE 48%

Rp 74,308

(2)

Real Techniques

1714 3 Pocket Expert Organizer

Rp 395,890

SAVE 48%

Rp 205,863

(11)

Real Techniques

1552 Bold Metal Miracle Diamond Sponge

Rp 263,890

SAVE 48%

Rp 137,223

(1)

PRODUCT REVIEW

User's Average Rating

4.7

7 of 7 reviewers recommend this product

Yes
7
No
0
Maybe
0
WRITE REVIEW

ALL REVIEW (7)

amelia aprilawati

26 Reviews | See all User's reviews

13 December 2018

Purchased at Sociolla

4.2

    Durability

    Eficiency

    Packaging

    Value for Money

seseneng itu bisa beli set real techniques ini, pas beli dapat promo yg super menarik hehe, bulunya halus banget enak bngt pas dipakenya paket lengkap dehh

Repurchase this product? Yes

Anggraeni Kusumah

Anggraeni Kusumah

19 Reviews | See all User's reviews

4 December 2018

Purchased at Sociolla

4.5

    Durability

    Eficiency

    Packaging

    Value for Money

Produk RT emg ga diraguin lagi...pertama beli pas ada diskon juga di sociolla hahaha dan se package ini super komplit! ada kaca kecil juga yg bisa dimasukin ke pouch kalo lg travel. dan bulu2 di tiap produknya super halus dan ga gampang rontok girls....must buy item

Repurchase this product? Yes

Ebbita Margareta

Ebbita Margareta

9 Reviews | See all User's reviews

16 August 2018

Purchased at Sociolla

5.0

    Durability

    Eficiency

    Packaging

    Value for Money

Kuasnya lembut, gak gampang rontok, gampang buat ngeblend, serta gampang dibersihkan. Belinya pas lagi diskon di sociolla, dapat free cermin lagi. Aku suka banget

Repurchase this product? Yes

Annisa Fildza Hashfi

164 Reviews | See all User's reviews

15 August 2018

Purchased at Sociolla

4.5

    Durability

    Eficiency

    Packaging

    Value for Money

Aku beli pas ada promo dan suka banget sama semua brush real technique. Dicuci ga rontok,brushnya halus tapi tetep ngangkat produk. Dari semua brand brush aku paling suka RT. Harganya jg affordable dgn kualitas yang bagus

Repurchase this product? Yes

Fannisa Luthfianti

Fannisa Luthfianti

248 Reviews | See all User's reviews

10 June 2018

Purchased at Sociolla

4.5

    Durability

    Eficiency

    Packaging

    Value for Money

Yap warnanya cantik dan multifungsi banget, ditambah bonus sculpting sponge dan kacanya. Brush yang pertama mungkin aku sebut multitask face brush, bulunya rapat tapi gak dense keras, udah pasti halus dan lembut banget, bagus untuk aplikasiin powder di muka. Yg kedua ada multitask cheek brush, brush fav aku di set ini, ukurannya pas banget untuk contour powder dan so pasti bagus banget hasilnya. Lanjut ada lip blur brush, yang selama ini baurin lip product pake tangan mungkin ini solusinya biar tangan gak kotor, lumayan kok hasilnya. Yang terakhir brush kecil, semacam detailer brush, oke banget kok.

Repurchase this product? Yes

SEE MORE