Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:
Continue shopping
Proceed to checkout

FREE SHIPPING NO MINIMUM ACROSS INDONESIA


Masuk ke Sociolla dengan Akun SOCO

Lupa password

Belum memiliki akun? Daftar sekarang, yuk!

MEMBUAT AKUN SOCO


Kamu sudah memiliki akun?

ATUR ULANG PASSWORD

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

MIRACLE CLING™ giving any space instant beauty storage

  1. convenient, space saving system offers instant beauty storage for space starved bathrooms  
  2. designed for long lasting performance 
  3. no suction cups, adhesives or wall mounts needed

how it works

  • proprietary Miracle Cling Technology™ securely clings to glossy bathroom surfaces like glass, mirrors, marble, flat shiny tiles, and laminate with no residue.   
  • stores brushes and tools for easy access      
    • organizes bathroom clutter and frees up counter space        
    • designed to store an assortment of brushes, sponges and cosmetic tools        
    • slots between pockets allow head-down makeup brush drying to protect bristle integrity and performance

how to use

  • peel off protective film from back of organizer 
  • place onto smooth, clean, dry surface and press firmly to secure and remove air bubbles 
  • not intended for use on wood, stone, unglazed tiles, or over grout lines 
  • for best results: wait 24 hours before placing items in holder 
  • easy to remove; won’t leave residue on recommended surfaces      
    • reusable 
    • can be reapplied after removal

how to clean

  • gently hand wash under warm water + dishwasher safe 
  • stain resistant material tip: use rubbing alcohol for tougher makeup stains 
  • allow to dry before reapplying to surface   

Real Techniques was founded by two women who surrounded by makeup Samantha and Nicola Chapman. They were talented, creative, and keen to follow in the footsteps of their successful aunt. But, most importantly they were passionate about beauty. In 2011, the Real Techniques brush collection was launched. Unbelievable brush quality was paired with professional, interesting.

Today, the brand has taken off in the US, UK, and around the world. Sam and Nic continue to grow as top makeup artists, writing columns for national magazines and newspapers, appearing on major network television as beauty experts, and editing their own digital magazine. Through Real Techniques, women everywhere are transforming their makeup routines, and themselves, with the approachable expertise, friendship, and tools from Sam & Nic.

Reduced price!

PRODUK LAIN DARI Real Techniques

Real Techniques

Powder Brush

Rp 219,900

SAVE 48%

Rp 114,348

(205)

Real Techniques

1491 Dual Ended Expert Sponge

Rp 164,890

SAVE 48%

Rp 85,743

(20)

Real Techniques

1574 Ultimate Base Set

Rp 439,890

SAVE 48%

Rp 228,743

(47)

Real Techniques

Expert Face Brush - 1411

Rp 219,900

SAVE 48%

Rp 114,348

(208)

Real Techniques

1492 - 4 Pcs Mini Miracle Complexion Sponge

Rp 208,890

SAVE 48%

Rp 108,623

(12)

Real Techniques

Multitech 1480 Small Points Set

Rp 472,890

SAVE 48%

Rp 245,903

More Options

(1)

Real Techniques

1530 Eye Smudge & Diffuse

Rp 219,890

SAVE 48%

Rp 114,343

(8)

Real Techniques

Miracle Complexion Sponge 2pc Pack

Rp 373,890

SAVE 48%

Rp 194,423

(161)

Real Techniques

1493 - 4 Pk Miracle Blotting Cushion

Rp 230,890

SAVE 48%

Rp 120,063

Real Techniques

1576 Fresh Face Favorites

Rp 483,890

SAVE 48%

Rp 251,623

More Options

(4)

PRODUCT REVIEW

User's Average Rating

3.0

3 of 11 reviewers recommend this product

Yes
1
No
8
Maybe
2
WRITE REVIEW

ALL REVIEW (11)

Indah Tiara

Indah Tiara

1 Reviews | See all User's reviews

15 December 2018

Purchased at Sociolla

3.5

    Durability

    Eficiency

    Packaging

    Value for Money

Guys please read the review first before buying this product! Ternyata aku orang ke sekian yg ngira produk ini satu set dengan brush nya, it’s only “the organizer” :’) Beli ini gara2 kemakan diskon murah harbolnas dan terkecoh dgn gambar packagingnya (ada brush2nya), tanpa cek dulu deskripsi lengkap/reviewnya. Produknya sendiri sebenernya bagus, so cute dgn warna pink nya, bisa ditempel di kaca, tapi mungkin memang pricey ya kalo belinya pas ga diskon utk sebuah brush organizer :(

Repurchase this product? No

Karinina Lulu

Karinina Lulu

34 Reviews | See all User's reviews

5 December 2018

Purchased at Sociolla

1.0

    Durability

    Eficiency

    Packaging

    Value for Money

nyesel banget beli ini, gara2 ga baca detail karena fokus liat harga murah.. omaigat... kirain ada kuasnya ternyata cuma tempat make up aja... haduhhh

Repurchase this product? Maybe

Annisa Yurlinda

Annisa Yurlinda

27 Reviews | See all User's reviews

5 December 2018

Purchased at Sociolla

4.8

    Durability

    Eficiency

    Packaging

    Value for Money

Hahaha kocak si aku kira ini termasuk brush nya ternyata tempatnya doang. Dan masih rapih di dalam kardus, nunggu punya meja rias yg sekalian sama kacanya. Sebenernya ini tuh bagus cuman aku belum pakai karna harus nempel gitu dan bagusnya nempel di kaca.

Repurchase this product? Maybe

Meita Sitohang

Meita Sitohang

101 Reviews | See all User's reviews

4 December 2018

Purchased at Sociolla

2.5

    Durability

    Eficiency

    Packaging

    Value for Money

aku kira ini travel brush gitu.... ahahah ternyata tempat nya doang! hati2 guys kalo berbelanja, harus lebih teliti.. dan ini tp lucu sih sama kayak kokoh. dan besar ternyata

Repurchase this product? No

Siti Khairana Ghassani

13 Reviews | See all User's reviews

4 December 2018

Purchased at Sociolla

4.0

    Durability

    Eficiency

    Packaging

    Value for Money

Akibat tidak membaca review haha tapi ini berguna kok guys dan cukup membuat brush2 gw punya rumah walaupun gak semuanya ya. Tapi ya harganya cukup mahal sih, padahal murah kalo in $ langsung hiks jadi sebenernya ini banyak yang bisa menggantikan dan lebih murah hehe karna ini B aja sih. Cuma bahannya emang enak gitu karna di rubber dan bentuknya cute cute gemes gitu warna pink hehe

Repurchase this product? No

SEE MORE