Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:
Continue shopping
Proceed to checkout

FREE SHIPPING NO MINIMUM ACROSS INDONESIA


Masuk ke Sociolla dengan Akun SOCO

Lupa password

Belum memiliki akun? Daftar sekarang, yuk!

MEMBUAT AKUN SOCO


Kamu sudah memiliki akun?

ATUR ULANG PASSWORD

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

Getting beautiful should be practical. Once you find out how effortless applying false eyelashes can be, you will never go back to the old way. With this Blink Charm Eyelash Applicator at your finger tips, you are bound to save a handful of effort & time. Available in pink, silver, black, gold and turquoise.

Blink Charm is made from 100% sterilized natural hair, meticulously hand-crafted for perfect uniformity and comfort. Whether you’re into natural, flirtatious look or dramatic flair, we have all bases covered with three absolutely stunning styles for everyone to seize!

PRODUK LAIN DARI Blink Charm Eyelashes

Blink Charm Eyelashes

Sweet Classic

Rp 48,000 -
Rp 355,000

More Options

(45)

Blink Charm Eyelashes

Sensual Curls

Rp 48,000 -
Rp 355,000

More Options

(32)

Blink Charm Eyelashes

Sweet Classic Special Pack

Rp 210,000

More Options

(2)

Blink Charm Eyelashes

Sexy Volume

Rp 48,000 -
Rp 355,000

More Options

(17)

Blink Charm Eyelashes

Eyelash Applicator

Rp 76,000

More Options

(7)

Blink Charm Eyelashes

Flirty Fine

Rp 64,000

More Options

(9)

Blink Charm Eyelashes

Fabulous Four

Rp 125,000

More Options

(13)

Blink Charm Eyelashes

Sensual Curls Special Pack

Rp 64,000

More Options

Blink Charm Eyelashes

Sexy Volume Special Pack

Rp 210,000

More Options

PRODUCT REVIEW

User's Average Rating

4.2

6 of 7 reviewers recommend this product

Yes
3
No
2
Maybe
2
WRITE REVIEW

ALL REVIEW (7)

Devie Lestari

Devie Lestari

6 Reviews | See all User's reviews

12 December 2018

Purchased at Sociolla

5.0

    Durability

    Eficiency

    Packaging

    Value for Money

saya beli warna gold, warna bagus, material tebal dan kuat yakin banget ga bakalan rusak dengan pemakaian normal, bentuk pas banget untuk pasang bulmat palsu

Repurchase this product? Yes

Hani Liu

4 Reviews | See all User's reviews

6 December 2018

Purchased at Sociolla

4.8

    Durability

    Eficiency

    Packaging

    Value for Money

Best tools for apply my eyelashes! Love it, easy to use and pretty color *my is pink varian, the color so pretty. I buy it when flash sale, so lucky I get really cheap price with good quality

Repurchase this product? Yes

Merisa K

Merisa K

5 Reviews | See all User's reviews

25 November 2018

Purchased at Sociolla

4.5

    Durability

    Eficiency

    Packaging

    Value for Money

nyobain beli ini karena penasaran, seefisien mana sih pakek alat sama pakek manual? ternyata lebih efisien pakek alat kalo lagi ngaplikasiin bulu mata ke orang, tapi kalo buat masangin bulu mata ke diri sendiri sih mending pakek tangan aja sih menurutku. tapi overall cukup ngebantu banget

Repurchase this product? Maybe

Indika Fbr

30 Reviews | See all User's reviews

16 November 2018

Purchased at Sociolla

3.8

    Durability

    Eficiency

    Packaging

    Value for Money

beli ini karena iseng, tapi untuk pemula kayanya worth it untuk di beli, apalagi kalo belum bisa pasang bulu mata palsu sendiri. warna-warnanya lucu banget. cukup beli sekali dan dipakai seumur hidup kalau barangnya ga hilang/rusak.

Repurchase this product? Maybe

Elvina Rinata

Elvina Rinata

33 Reviews | See all User's reviews

8 November 2018

Purchased at Sociolla

3.2

    Durability

    Eficiency

    Packaging

    Value for Money

Waktu lg belajar pake eyelashes sekalian beli applicator ini. Tp ternyata lbh mudah pake tangan, pake alat malah jd lebih ribet. Enakan pake tweezer kecil jd lbh mudah buat area2 kecil. Apa gw yg kurang ahli ajaa kali yee pakenya 😂 Ukurannya agak kebesaran kalo buat gw.

Repurchase this product? No

SEE MORE