Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:
Continue shopping
Proceed to checkout

Masuk ke Sociolla dengan Akun SOCO

Lupa password

Belum memiliki akun? Daftar sekarang, yuk!

MEMBUAT AKUN SOCO


Kamu sudah memiliki akun?

ATUR ULANG PASSWORD

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

Rp 895,000

  • Variant: -

Carousel 01 : 

Round 32mm

75watt

Result: wavy/big curls

Perfect for: long, thick hair

NOT suitable for: baby hair

Features :

- automatic rotating

- left and right button for curl in/out

- dual voltage (can be use worldwide)

- ready to use in 10secs after plug in

- durable cord

- easy to use & save time

Carousel 02 :

Cone 25-13mm

45watt

Result: tighter & smaller curls

Perfect for: short hair/baby hair

Features :

- automatic rotating

- left and right button for curl in/out

- dual voltage (can be use worldwide)

- ready to use in 10secs after plug in

- durable cord

- easy to use & save time

Carousel 03 :

Medium 28mm

65watt

Result: medium curls

Perfect for: ALL HAIR TYPES

Features :

- automatic rotating

- left and right button for curl in/out

- dual voltage (can be use worldwide)

- ready to use in 10secs after plug in

- durable cord

- easy to use & save time

Beauphoria comes with two words BEAUTY and EUPHORIA that targets beauty enthusiasts. Beauphoria only using the newest technology of Japan. Offers you an affordable, innovative user-friendly beauty products that saves time without compromising its quality.

Beauphoria was founded in 2013, that was created for a quick fix product for your beauty dilemma. Beauphoria is here to make your life a lot easier and say no more to "Beauty is Pain". So now put your lipstick on, curl up your lashes and get ready for the great hair day! 

PRODUCT REVIEW

User's Average Rating

4.8

9 of 9 reviewers recommend this product

6
2
1
Yes
No
Maybe
WRITE REVIEW

ALL REVIEWS (9)

Theresia Selina Satrijo

Theresia Selina Satrijo

46 Reviews | See all User's reviews

14 August 2018

4.0

    Effectiveness

    Packaging

    Texture

    Value for Money

Sebenarnya ini bagus si karena otomatis gt kan. Cuma menurutku tetep balik ke orangnya, kalau kayak aku yang ga bakat sama sekali hair styling jadinya juga ga berguna :p

Repurchase this product? No

Adwina Joenoes

Adwina Joenoes

11 Reviews | See all User's reviews

14 August 2018

5.0

    Effectiveness

    Packaging

    Texture

    Value for Money

I've been using this curler for 4 years! dan masih aku pakai sampe sekarang, selama 4 tahun pakai ini ga pernah ada keluhan apa-apa. panasnya cepet banget, cuma 30 detik langsung siap dipakai. ga bikin rambut rusak dan mudah banget pakainya karena tinggal jepit rambutnya terus tekan tombolnya. cocok buat cewe pemalas dan ga mau ribet kaya aku hehe. recommended bgt!

Repurchase this product? Yes

Jane Melissa

Jane Melissa

33 Reviews | See all User's reviews

31 July 2018

4.2

    Effectiveness

    Packaging

    Texture

    Value for Money

Aku coba yang Carousel yang diameternya paling kecil di antara Carousel Beauphoria lainnya. Rambutku sendiri panjang dan teksturnya tebal sehingga punya masalah sendiri dalam menggunakan produk ini. Ternyata walaupun produk ini otomatis berputar (bisa milih ke kiri atau ke kanan), karena diameternya kecil, aku tetap butuh waktu lama untuk mengeriting semua rambut. Mungkin akan lebih baik bila menggunakan Carousel yang diameternya lebih besar atau gunakan Merry Go Round. Untuk harganya memang cukup terjangkau untuk mendapatkan curling iron otomatis seperti ini (tidak sampai 1 juta). Packagingnya cakep bikin happy pas membelinya. Cara pakainya tergantung kelihaian tanganmu membiasakan menekan tombol Left atau Right tanpa melihat ke alatnya lagi, kalau awal2 biasanya kagok.

Repurchase this product? No

Felisia Hadiwinoto

Felisia Hadiwinoto

2 Reviews | See all User's reviews

26 April 2018

5.0

    Effectiveness

    Packaging

    Texture

    Value for Money

I just love this beauphoria C03 because it only takes few minutes to make my hair curls perfectly. This product also easy to use for a person like me who isn't a pro ????????

Repurchase this product? Maybe

Yunita Ng

3 Reviews | See all User's reviews

26 March 2018

5.0

    Effectiveness

    Packaging

    Texture

    Value for Money

This automatic curler is super easy to use! Really saves a lot of time. Great result for my thin hair.

Repurchase this product? Yes

SEE MORE