Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:
Continue shopping
Proceed to checkout

Masuk ke Sociolla dengan Akun SOCO

Lupa password

Belum memiliki akun? Daftar sekarang, yuk!

MEMBUAT AKUN SOCO


Kamu sudah memiliki akun?

ATUR ULANG PASSWORD

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

Want a clean face free of acne? Do not forget to wash your makeup brushes. Dirty brushes can be one factor in the source of skin problems. 


In addition to acne, non-sterile brush do not deliver makeup perfectly. The color can get mixed with other colors or the makeup are not applied properly.


HOW TO USE:

1. Wet your makeup brush under running water in room temperature (brush facing down and dont let the water get on the handle of the brush)
2. Pour facial soap on the brush egg
- Small buttons on top for smaller brushes and to release drier product (cream foundation, waterproof mascara and liner)
- Waves on bottom for bigger brushes and to release product, dirt, and oils without ruining the brushes.
3. Rinse the brush under running water and dry them by pressing and swiping the brush on a clean towel
4. Leave your brush on a towel to dry.

Material: Silicon

Created in 1989, Masami Shouko believes that beauty starts with right tools. Masami aims to provide the best, high quality tools from all around the world. Masami make up brushes consists of high quality natural hair that delivers perfection in make up result. 

PRODUCT REVIEW

User's Average Rating

4.5

26 of 29 reviewers recommend this product

18
5
6
Yes
No
Maybe
WRITE REVIEW

ALL REVIEWS (29)

Daniel Abednego

Daniel Abednego

11 Reviews | See all User's reviews

25 October 2018

5.0

    Durability

    Eficiency

    Packaging

    Value for Money

Mungil parah tp ya valuable lah. Dengan harga segini, udah bisa bersiin brush make up sampe bersih daripada beli keluaran brand yg mahalnya kebangetan mending beli product ini aja. Materialnya menurut gue sih solid kok. Masih nyaman dipakai, tp mungkin untuk org yg berjari / bertangan gajah mendingan jgn pake product ini krn lo bakal kesel sendiri haha. Yg penting fungsinya, yakhan?

Repurchase this product? Maybe

Fianisa Tiara

Fianisa Tiara

62 Reviews | See all User's reviews

13 October 2018

4.2

    Durability

    Eficiency

    Packaging

    Value for Money

brush egg ini sangat membantu aku buat bersihin brush make up jadi lebih bersih lagi deh ! cuman kekurangannya menurutku yg bagian buat masukin jarinya kekecilan jadi kalo mau pake biasanya aku pegang aja kayak biasabuakn dimasuk ke jari. yang sebenarnya harusnya gimana deh ?

Repurchase this product? No

Putri Azka Gandasari

Putri Azka Gandasari

47 Reviews | See all User's reviews

10 October 2018

3.8

    Durability

    Eficiency

    Packaging

    Value for Money

Ini ngebantu banget sih buat bersihin brush gue, apalagi buat brush bekas pakai produk cream atau produk lainnya yang susah dibersihin. Ukurannya kecil banget sih emang, apalagi kalau buat bersihin powder brush gitu yang ukurannya ghuwede banged wkwk tapi lumayan lahh. Lagian powder brush kan dipakenya cuman buat powder ya jadi gabakal susah juga bersihinnya hehehe.

Repurchase this product? Maybe

Nadia Kusma

Nadia Kusma

148 Reviews | See all User's reviews

20 September 2018

4.2

    Durability

    Eficiency

    Packaging

    Value for Money

Supeeer cute, supeeerrr lembut, karetnya bagus bangeett, mungil, enak banget kalau travelling bawa ini ga memakan tempat banyak, bisa di bawa kemana-mana jd gausah pusing klo travelling brushnya pd kotor😂

Repurchase this product? Yes

Amy Lathiefah

Amy Lathiefah

19 Reviews | See all User's reviews

20 September 2018

4.0

    Durability

    Eficiency

    Packaging

    Value for Money

Menurutku lumayan bagus cuman agak kecil saja sih jadi lumayan bikin capek aja klo lagi bersihin brush, tapi dengan harga segitu ini termasuk cukup lumayanlah..

Repurchase this product? Maybe

SEE MORE