Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:
Continue shopping
Proceed to checkout

FREE SHIPPING NO MINIMUM ACROSS INDONESIA


Masuk ke Sociolla dengan Akun SOCO

Lupa password

Belum memiliki akun? Daftar sekarang, yuk!

MEMBUAT AKUN SOCO


Kamu sudah memiliki akun?

ATUR ULANG PASSWORD

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

SPECIAL PROMO

EXTRA DISC. 12% OFF

ENTER SOCHAR12

The Armando Caruso 848 diamond shaped blender has 13 different sides for different areas of the face. All of the diamond sponges have different and unique swirl designs.

- flat top side is for buffing and blending your makeup for a flawless finish.
- smaller sides are ideal for precision contouring around eyes, mouth & brow bone.
- larger sides are for applying makeup to larger areas like forehead and cheeks.
- pointed tip at the bottom is to cover small imperfections.

Tip: Use wet for dewy application and dry for full coverage powders.

Replace every 1-3 months
Latex-free
Expand 3x its size when wet

Armando Caruso was founded in 1950s by Dr. Armando Caruso himself. More than 60 years Armado has been producing his first products were silk foulards and scarves with floral, geometric and paisley designs. During those years, nobody used to put logos on scarves but in the early sixties, Armando Caruso has been among the first companies to put logos on his products to mark production and make it recognisable for final customers.

Today, Armando Caruso has also expanded his business into cosmetic bags, beauty cases, makeup brushes and many other beauty care accessories to fulfil women's daily necessities with very high quality and affordable pricings.

PRODUK LAIN DARI Armando Caruso

Armando Caruso

05 Classic Eyeshadow Brush

Rp 39,500

(16)

Armando Caruso

Brush Soap

Rp 69,500

More Options

(8)

Armando Caruso

08 Small Blending Brush

Rp 39,500

(14)

Armando Caruso

Crease Brush

Rp 39,500

(17)

Armando Caruso

312 Duo Brow / Lash Brush

Rp 47,500

(19)

Armando Caruso

315 Lip Brush

Rp 59,500

Armando Caruso

Duo Shadow & Brow Brush

Rp 47,500

(1)

Armando Caruso

27 Dented Precision Liner Brush

Rp 39,500

(1)

Armando Caruso

24 Sponge Eyeshadow Brush + Refill (3)

Rp 39,500

(1)

Armando Caruso

2105 Powder Brush

Rp 225,000

More Options

PRODUCT REVIEW

User's Average Rating

4.5

4 of 5 reviewers recommend this product

Yes
1
No
2
Maybe
2
WRITE REVIEW

ALL REVIEW (5)

Verra Ganda

6 Reviews | See all User's reviews

12 December 2018

Purchased at Sociolla

3.8

    Durability

    Eficiency

    Packaging

    Value for Money

Bentuk dan warnanya aku suka banget, cantik banget tampilan luarnya. Tapi sayang setelah di rendam air dan agak lembab, ukurannya jadi besar banget dan agak ganggu saat di pakai buat ngeblend.

Repurchase this product? Maybe

raysa acyrra

raysa acyrra

47 Reviews | See all User's reviews

12 December 2018

Purchased at Sociolla

5.0

    Durability

    Eficiency

    Packaging

    Value for Money

Beli ini karena lucu. Mirip sama real technique juga. Cukup bouncy dan karena banyak shape jadi bisa dipake buat macem macem spot. Jadinya foundation atau concealer ga numpuk.

Repurchase this product? Maybe

Gadis Hayu

Gadis Hayu

124 Reviews | See all User's reviews

4 December 2018

Purchased at Sociolla

4.2

    Durability

    Eficiency

    Packaging

    Value for Money

pengen ini sudah dari lama banget, dan akhirnya memutuskan untuk beli ini, dan brand ini, karena menurutku sama aja sih dengan yang brand satunya itu. dan ini beli kemarin karena ada disc 30%. hehe

Repurchase this product? No

Putu Dian Rusmadewi

Putu Dian Rusmadewi

62 Reviews | See all User's reviews

3 December 2018

5.0

    Durability

    Eficiency

    Packaging

    Value for Money

Bentuknya lucu dan gak seperti beauty sponge pada umumnya. Nah, bagian yg aku suka adalah bagian runcingnya karena dapat digunakan untuk apply concealer di bawah mata dan cupitan di sela-sela hidung. Jadi benar-benar terasa terbantu. Spongenya juga bouncy dan enak banget dipakainya. Worth the money!

Repurchase this product? Yes

Anisa Febriyanti

Anisa Febriyanti

156 Reviews | See all User's reviews

24 October 2018

Purchased at Sociolla

4.2

    Durability

    Eficiency

    Packaging

    Value for Money

tertarik sama ini sebenernya cuma karena warna dan bentuknya yang lucu banget jadi agak agak ga tega pakenya takut kotor hahaha baru sekali pake sih tapi bagian runcingnya enak buat pake bagian sudut yang nyempil hehe

Repurchase this product? No